Ooo Hünkarım dayım nerelerdesin yahu özledim sizi be...Teşekkürler hünkar dayım.![]()

Ooo Hünkarım dayım nerelerdesin yahu özledim sizi be...![]()

ben hala lumia aşkını anlamıyorum?
Osman'ın dayısı dayım'dır, teşekkürler Kemal dayımmm....![]()
eyvallah gökçen abi 
eyvallah gökçen abi
![]()

Gereksiz birşey.Hala şu lumia 900'ü abartıyorlar.Donanımı 700 tllık galaxy w ile aynı.Türkiye fiyatıda 1300'den aşağı olmaz.
Sen donanıma takmışsın.Başka ne desek de boş sana.
Sende nokia ruzgarina kaptirmissin kendini.Isletim sistemi iyi guzelde 50.000 uygulama kime yeter?Dusun birde nova 3 falan gelse telefon mahvolur.
Gereksiz birşey.Hala şu lumia 900'ü abartıyorlar.Donanımı 700 tllık galaxy w ile aynı.Türkiye fiyatıda 1300'den aşağı olmaz.
peki o zaman galaxy w neden hicbir cihaza kafa tutamiyor
Sende nokia ruzgarina kaptirmissin kendini.Isletim sistemi iyi guzelde 50.000 uygulama kime yeter?Dusun birde nova 3 falan gelse telefon mahvolur.
hersey donanimla bitiyor saniyorsun
Abartiyorlar mipeki o zaman galaxy w neden hicbir cihaza kafa tutamiyor
hersey donanim degil
iPhone 4s in islemcisi 800 mhz ona gire dok dusun
---------- Eklendi @ 21:21:09 ---------- Yazıldı @ 21:19:42 ----------
Senin telefondan ve optimizasyondan anladigina supheliyimhersey donanimla bitiyor saniyorsun
---------- Eklendi @ 21:21:34 ---------- Yazıldı @ 21:21:09 ----------
O zaman piyasadaki en iyi donanim one x de oldugu halde neden en iyi cihaz degil![]()
Yani 4s de 800 MHz çift çekirdek(Galaxy ace 2 ile aynı) ama 4s siler süpürür.Kerata müthiş bir şey.
4s zaten ios oldugu icin kazaniyor.Gpununda katkisi var elbet.one x en iyi cihaz diyen kim kardes?Nokia neden zarar etti peki?Ve windows phone 7 gecen yildan bu yila sadece %2lik bir kullanim artisi var.50000 uygulamanin hepsini yukleyecek degilim elbet ancak app storeyu neden bu kadar ovuyorlar o zaman?725.000 uygulamanin hepsini kuruyorlarmi?Hayir ama kucukten buyuge herkese her konuda hitap eden seyler var.
4s zaten ios oldugu icin kazaniyor.Gpununda katkisi var elbet.one x en iyi cihaz diyen kim kardes?Nokia neden zarar etti peki?Ve windows phone 7 gecen yildan bu yila sadece %2lik bir kullanim artisi var.50000 uygulamanin hepsini yukleyecek degilim elbet ancak app storeyu neden bu kadar ovuyorlar o zaman?725.000 uygulamanin hepsini kuruyorlarmi?Hayir ama kucukten buyuge herkese her konuda hitap eden seyler var.
günde ortalama 900 uygulama yükleniyormuş app store'a marketplace'e 300 civarında sanırım