Windows'lu Lumia, (An)DROiD'i Solladı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turker10

turker10

Üye
Yani 4s de 800 MHz çift çekirdek(Galaxy ace 2 ile aynı) ama 4s siler süpürür.Kerata müthiş bir şey.
ne kadar adaletli bir karşılaştırma yapmışsın sen öyle biri 800 diğeri 2000 tl birbirine denk teller zaten de mi..:ehe

bari s2 ile kıyasla en azından birbirine yakın olur...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ne kadar adaletli bir karşılaştırma yapmışsın sen öyle biri 800 diğeri 2000 tl birbirine denk teller zaten de mi..:ehe

işlemcı hızından bahsetmış arkadaş wawe daha yüksek oldugu halde ios un 800mhz lık işlemcisinin yaptığını yapamıyor onu anlatmaya çalışmış

klongs

klongs

Üye
[ENGİN];4735884' Alıntı:

işlemcı hızından bahsetmış arkadaş wawe daha yüksek oldugu halde ios un 800mhz lık işlemcisinin yaptığını yapamıyor onu anlatmaya çalışmış

ace 2

Türe

Türe

Üye

ace 2 nin işlemcisi 1.4 ghz fakat 4s ' inki 800 mhz ona rağmen 4s ace 2 ' yi süpürüyor hünkarım bunu anlatmaya çalışıyor ;)

turker10

turker10

Üye

ace 2 nin işlemcisi 1.4 ghz fakat 4s ' inki 800 mhz ona rağmen 4s ace 2 ' yi süpürüyor hünkarım bunu anlatmaya çalışıyor ;)
ama gene yanlış yorum yapıyorsunuz sadece işlemci her işi hallediyorsa o zaman herkes 1.4 olan en ucuz telefonu alsın... yada 800mhz olan 4s e 2000 tl vermesin olur mu olmaz... ben para yazarken onu anlatmaya çalıştım... telefon herşeyiyle hatta yapım şekli tarzı ve o şirketin durumuna kadar herşeyiyle ilgilidir...bak çin tellere hemen hemen herşeyi koyuyor hemde fiyat 400-500 diyor ama ne halta yarıyor hiççç....

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Ace 2 800 mhz cift cekirdek.

Elektr0

Elektr0

Üye

motorola nın droid modelini geçti diyor farkedemiyorsunuz sanırım.. Ayrıca performans kıyaslamasını neye göre yapıcaksınız? Wp nin de androidin de birbirine üstün olduğu noktalar var..

Evet mesela Wp serisi eskilere dayanıyor eskiden windows mobile serisi vardı android te yoktu İos ta yoktu vb leride yoktu ama bu onun iyi oldugunu göstermiyordu :islik

Türe

Türe

Üye
ama gene yanlış yorum yapıyorsunuz sadece işlemci her işi hallediyorsa o zaman herkes 1.4 olan en ucuz telefonu alsın... yada 800mhz olan 4s e 2000 tl vermesin olur mu olmaz... ben para yazarken onu anlatmaya çalıştım... telefon herşeyiyle hatta yapım şekli tarzı ve o şirketin durumuna kadar herşeyiyle ilgilidir...bak çin tellere hemen hemen herşeyi koyuyor hemde fiyat 400-500 diyor ama ne halta yarıyor hiççç....

Benim de demek istedigim budostum hersey donanim degil :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt