qpel Üye gllardon' Alıntı: bendede yüklüyoryüklüyor sonunda iptal ediyor( yükleme iptal edilmiştir 5800 xm) Genişletmek için tıkla ... eğer böyle sorun yaşayan varsa msnin sis dosyasını c de veya e de yüklü dosyalar klasörünün içine taşısın ben e ye taşımıştım ve ayarlarda uygulama yöneticisi >yükleme dosyaları kısmından kurulumu yapsın
gllardon' Alıntı: bendede yüklüyoryüklüyor sonunda iptal ediyor( yükleme iptal edilmiştir 5800 xm) Genişletmek için tıkla ... eğer böyle sorun yaşayan varsa msnin sis dosyasını c de veya e de yüklü dosyalar klasörünün içine taşısın ben e ye taşımıştım ve ayarlarda uygulama yöneticisi >yükleme dosyaları kısmından kurulumu yapsın
matrix_1 Üye çok teşekkürler,mükemmel çalışıyor, bağlantı ayarını yapmayı unutmayın!! wireless seçin yoksa normal hattan bağlanırsınız.
çok teşekkürler,mükemmel çalışıyor, bağlantı ayarını yapmayı unutmayın!! wireless seçin yoksa normal hattan bağlanırsınız.
makarayeri Üye ya ben tıkanıyorum telefonu bilgisayara bağladım. sonra yükledim.. kuruldu dedi.. eeee ? karşıma bir şey çıkmadı. acil yardımlarınızı bekliyorum....
ya ben tıkanıyorum telefonu bilgisayara bağladım. sonra yükledim.. kuruldu dedi.. eeee ? karşıma bir şey çıkmadı. acil yardımlarınızı bekliyorum....
MegaloManiaX Üye Teşekkürler. Diğer başlıktaki 6.20 li versiyon sadece wirelesstan bağlanıyordu. Bunun hem wireless hem 3g desteklemesi güzel olmuş.
Teşekkürler. Diğer başlıktaki 6.20 li versiyon sadece wirelesstan bağlanıyordu. Bunun hem wireless hem 3g desteklemesi güzel olmuş.
Evilblood Üye Arkadaşım çok saol sana ne kadar teşekkür etsem azdır çok süper programmış pcdekinin mobili
Rich4arD Üye 1o numara bi messenger herşeyi yapıyor neredeyse TeşekkürLer teşekkürLer teşekkürLer Tek titreşim yoLLayamıyorum herhaLde .d
1o numara bi messenger herşeyi yapıyor neredeyse TeşekkürLer teşekkürLer teşekkürLer Tek titreşim yoLLayamıyorum herhaLde .d