Ya şimdi ben konuyu komple okudum prgramın kurulumunda sorun yok yanlız kişiler karsıdan yükleniyor kısmında sona geliyor faka adha gitmiyo neyse sonra iptal dedim oturum açılıyo diyo fakat orda kalıyo yaklasın yarım saat bekledim hala acamadım sorun nedir ?
Ya şimdi ben konuyu komple okudum prgramın kurulumunda sorun yok yanlız kişiler karsıdan yükleniyor kısmında sona geliyor faka adha gitmiyo neyse sonra iptal dedim oturum açılıyo diyo fakat orda kalıyo yaklasın yarım saat bekledim hala acamadım sorun nedir ?
Ya Program İçin Teşekkür Ederim Ama Ben Bunu Yukledım Sorunsuz Messenger'e Tıkladım messenger acıldıgında baglatı kuruluyor diyor oyle kalıyor msn yazmadan sıfre gırmeden daha hıcbır ıslem yapmadan oyle yarım saat kaldı turkcell ınternetle baglanıyordu heralde bende ıptal edemedım telefonu acıp kapattım program bana sormadan turksel ınternetle baglanıyor wifi ile baglanması için ne yapmam lazım?
telefonun ortasındaki yeşil ve kırmızı tuşlara ve yandaki kamera tuşlarına aynı anda basarak parmaklarını çekmeden açma-kapama düğmesine basıyorsun nokia yazısı gelene kadar parmaklarını çekmiyorsun sana ayarları sorarsa tamam.
ilk başta söylediğimi hatırlıyorum ama bir daha söyleyim bu programı telefona ve hafıza kartına hard format attıktan sonra kuracaksınız ve ilk bunu kuracaksınız.bende anca öyle kurmuştum.başka programlar olunca kurulmuyor.daha sonra diğer programları kurabilirsiniz.muhtemelen engelleyen bir program var.