windows xp ?

Sponsorlu Bağlantılar

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
windows xp ?
arkadaşlar soru basit :D şu an hala windows xp kullanırlır mı :D merak ettim şmdi çnku kullanıyorumda dğrumu yapıyorum acaba ?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
kişisel isteklerin için yeterli ise kullanmaya devam et, karşılamıyorsa yükseltirsin

KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
Ben de kullanıyorum, yeterli oluyor.

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Yaw bnm bilgisayar 6 senelik leptop 8.1 yuklmitim gayet iydi fakat bi sebepten xp yaptim tekrar 8 yukledgmde blgisayar haddnden fazla kasmaya basladi 7 yukledm ayni sorun devam etti smdi xp yuklu stabil calisiyo anlamadim neden oburlernde calismadgni
bide esiden microsoft securty kullanırdım şmdi xp desteği bttiği için kullanamıyorum microsftunki gbi kasmadan çalışacak bi virüs programı varmı bildğinz ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Xp'mi kaldı ya android 5 varken 2.3 kullanmak gibi :) Bilgisayarın çok çok eski değilse 8.1 kullan

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
En kötü 7'ye yükselt

ByKatre

ByKatre

Üye
7 yi sakın 8.1 en ideal zaten 7 kaldıran 8.1 i havada karada kaldırır

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
8.1 yukluydu anlattim olanlari tekrar yukleynce kasmaya basladi istee anlamadim ne oldunu

erdemrmzn

erdemrmzn

Üye
Yüklemeyi umarım bootable olarak yapmışsındır yani masaustunden değil de direk CD veya USB ile ? Eğer masaüstünden setup çalıştırarak kurduysan ondan olabilir

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Cdye yzdrip oyle yaptim

ByKatre

ByKatre

Üye
ama bazı eski sistemlerde sıkıntı olabilir atıyorum sen 380 mb ram li pc ye xp at yani

erdemrmzn

erdemrmzn

Üye
Bilgisayar özellikleri nedir ?

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Eve gdnce ekran resmlerini aticam smdi dsardyim
sistem bu win 8.1 gayet iyi çalışırken xp yükleyip tekrar 8.1 e gçnce çok fazla kasmalar başladı aynı sorun 7 de de oldu ama xpde çalışıyo cihaz

• Beğen
Tepkiler: erdemrmzn
erdemrmzn

erdemrmzn

Üye
Eve gdnce ekran resmlerini aticam smdi dsardyim
sistem bu win 8.1 gayet iyi çalışırken xp yükleyip tekrar 8.1 e gçnce çok fazla kasmalar başladı aynı sorun 7 de de oldu ama xpde çalışıyo cihaz
Kuusra bakma yeni gördüm, tapatalk da tuhaf oldu bildirim gelmedi, maalesef telden foto net gözükmüyor

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ne XPsi RAM 1 Gb İse Çak 8.1 İ Bak Keyfine Uğraşilmaz Xp İle SSD Varken Bile PC Bir saatte Açılıyor Çöp

erdemrmzn

erdemrmzn

Üye
1 GB RAM ile 8.1 olmaz sonra yine kasmalar yaşayacak

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Islemci : 1.47 ghz
Ram : 1.50 gb
32 bit
Smdi yine 8.1 pro yukledim pc belli bi sureden snra bi donmaya basliyom bekleme moduna alip ckinca donma geciyo sebebi ne anlamadim.eskiden gayet stabil calisirdi 8.1 de ne olduysa formattan snra oldu

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Smdi bnaa onerinizz ne ne yapmam lazim eskisi gbi stabil kullanmak icin

erdemrmzn

erdemrmzn

Üye
Windows 7 32 bit home premium

Takipçi Satın Al

Üst Alt