windows Vistanın, Piyasa Sürümünün Yine Ertelenebileceği Açıklandı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
windows Vistanın, Piyasa Sürümünün Yine Ertelenebileceği Açıklandı.
<span style="color:#FF0000">Windows Vista muamması</span>

Microsoft firmasının yeni işletim sistemi &#39;&#39;Windows Vista&#39;&#39;nın, piyasa sürümünün yine ertelenebileceği açıklandı.

Gartner araştırma firmasından yapılan açıklamada, yeni işletim sisteminin açıklandığı sürede piyasaya çıkamayacak kadar karmaşık olduğu belirtildi. Açıklamada, Microsoft&#39;un daha önce piyasaya çıkması beklenen ancak Ocak 2007&#39;ye ertelenen bu ürünün piyasaya sürümünün Nisan-Haziran 2007&#39;de olabileceği kaydedildi.

Microsoft firması sözcüsü ise, Gartner&#39;in bu raporunu doğrulamayarak, &#39;&#39;Windows Vista&#39;&#39;nın planlandığı tarihte piyasaya çıkacağını söyledi.

Longhorn olarak da bilinen yeni işletim sistemi Vista&#39;nın ilk olarak 2005&#39;te piyasaya çıkacağı açıklanmış, daha sonra 2006&#39;nın ikinci yarısına ertelenmişti. Firma, son olarak bu yeni işletim sisteminin iş dünyasına yönelik bazı versiyonlarının planlandığı gibi Kasım&#39;a kadar, ev kullanımı tipi tüketici versiyonununsa 2007 Ocak ayında piyasaya çıkacağını bildirmişti.

Vista&#39;da Windows Vista Business, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Ultimate ve Windows Vista Starter olmak üzere 6 sürüm yer alacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...