Windows Vista - XP satın almak istiyorum? Nerden Alınır?

Sponsorlu Bağlantılar

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Windows Vista - XP satın almak istiyorum? Nerden Alınır?
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla windows xp ve vistalar artık satılmıyor fakat bazı şirketlerin stoklarında DVDli kutuları kalmış olabilir. eğer bu kutulardan sizde varsa (yıpranmamış - ******i kullanılmış olabilirr) bana bir şekilde satabilirmisiniz? orijinal kutudan yanlız = yanlız dvd/cd değil. bu arada stoklarda bu ürünlerden kalmış bir web sitesi biliyorsanız adres verebilirmisiniz = şimdiden teşekkürler ;)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Bildiğim kadarı ile satılmıyorlar artık.
Gittigidiyor gibi sitelerden ancak antika niyetine alabilirsiniz :)

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
almayın ya ne gerek var

- - - Eklendi - - -

para verilecek daha güzel şeyler varken

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
ben antika için alacam ya zaten kullancak olsam benim win 7 lisanslı; ben koleksiyon için istiyorum

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
hoba yardım etcek yok mudur ya?

qLaMoR

qLaMoR

Üye
xp vista bunların orjinalini yeni pc almadığın sürece bulamazsın bulursanda cebini yakarlar en iyisi internetten indiriceksin burda güzel xp war oraya bi bak sonra nette dolu ..

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
xp vista bunların orjinalini yeni pc almadığın sürece bulamazsın bulursanda cebini yakarlar en iyisi internetten indiriceksin burda güzel xp war oraya bi bak sonra nette dolu ..

yardımın için sağol fakat ben sana bendeki sistemleri sayayım:
- win98
- winMe
- win2000
- winXPpro
- winVista - Tümü x86
- win7 - Tümü x86

fakat bunların hepsi korsan; ben şöyle güzel güzel kutular istiyorum ama bulamadım :ağlarım:

15097

15097

Üye
Bende Vista'da XP'de var ama ne yazık ki bendeki de koleksiyon niteliğinde :)

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
sana orjinal win95 satayım :D kutulu değil ama CD zarftan hiç çıkmadı kapağında güvenlik bandı bile duruyor :) Yanında birde orjinal kullanım kitapçığı :D

• Beğen
Tepkiler: abandonware
abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
sana orjinal win95 satayım :D kutulu değil ama CD zarftan hiç çıkmadı kapağında güvenlik bandı bile duruyor :) Yanında birde orjinal kullanım kitapçığı :D

valla iyi olur ama nasıl satacaz ki :hmmm sahibindende filan olurmu? neyse senle bi fiyat anlaşması yapalım... kaç tl diyon yazılıma?

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Kaç para eder ki :naughty:

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Aga nasıl olacak harbi kargo falan işi de var :D

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye

:ehe

• Beğen
Tepkiler: abandonware
abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi

:ehe

çok güzelmiş :dondum: benim konyada akrabalarım var; konyaya yaztatili bitmeden gidecez ama buluşcan parayı vercen ürünü alcan zor iş. tüh canım kaldı şimdi :bye: neyse...

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
çok güzelmiş :dondum: benim konyada akrabalarım var; konyaya yaztatili bitmeden gidecez ama buluşcan parayı vercen ürünü alcan zor iş. tüh canım kaldı şimdi :bye: neyse...

Bende Konya da değilim zaten.. İnegöldeyim. Yolun düşerse falan yardımcı olurum :good:

Üst Alt