Link için çok teşekkürler. Aslına bakarsınız ben titreşimden hiçte şikayetçi değildim. Ama azımsanamayacak derecede kapatılmasını isteyen kullanıcılar var. Onlar için çok iyi oldu bu. WP 8.1 in ayak sesleri bunlar.
emin ol biri değil bir çok kişi merak ediyordu bunu, bu özelliği deli gibi bekleyen çok kişi vardı. şimdi de titreşimsiz sevmediler microsoft bu çağrılara kulak vermedi ama Nokia hemen el attı. (yani hemen olmasa da attı işte )
en başından beri deniliyordu titreşim iyi bir şey diye aslında ben şuan o titreşimin kapatılmasını 4 gözle bekleyenleri merak ediyorum ne düşünüyorlar acaba
en başından beri deniliyordu titreşim iyi bir şey diye aslında ben şuan o titreşimin kapatılmasını 4 gözle bekleyenleri merak ediyorum ne düşünüyorlar acaba
Arkadaslar titreşimi kapat diyorum telefon yeniden baslat diyoo bende onaylıyorum ekranda yeniden baslatma yazıyor ve oyle kalıyor bi turlu yeniden baslatmıyor ne yapmam lazımm
Arkadaslar titreşimi kapat diyorum telefon yeniden baslat diyoo bende onaylıyorum ekranda yeniden baslatma yazıyor ve oyle kalıyor bi turlu yeniden baslatmıyor ne yapmam lazımm