Haber Windows Phone'da Bir Ilk Daha

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Windows Phone'da Bir Ilk Daha

Windows Phone platformu geliştikçe uygulamalar da sisteme adapte edilmeye devam ediyor. Buna en iyi örnek olarak 6TAG geliştiricisi Rudy Huyn'u gösterebiliriz.

Bildiğiniz üzere Windows Phone işletim sisteminin son güncellemesi GDR3 bildirim seslerinin kişiselleştirilmesine olanak sağlıyordu. Rudy Huyn hiç vakit kaybetmeden 6tag adlı İnstagram istemcisi uygulamasını güncelleyerek Windows Phone platformunda Toast Notification bildirimleri kişiselleştirilebilen ilk uygulama oldu. Darısı diğer geliştirici ve uygulamalara diyerek gelişmeleri takip etmeye devam ediyoruz.

Bu özelliği kullanabilmeniz için GDR3 güncellemesinin telefonunuzda kurulu olması gerektiğini hatırlatalım.

uygulamayı indirebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: zaferozkan ve n000k

braayn

braayn

Üye
sabah güncellemesi geldi evet tşkler bilgi için

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Uygulamayı dün güncellemiştim fakat yeniliklere bakmak nasip olmamıştı, bilgi için teşekkürler abi.

YkPkY

YkPkY

Üye
şu uygulamayı kullanmayı Bi beceremedim arkadaşlar.
üzerinde Bi hesap açıyoruz sonra face yada tweet hesabı ekliyoruz ama hiç bir güncellememi paylaşımını bildirimi göremiyorum.bana Bi izah edin gurbanınız olayım

serinaga

serinaga

Üye
Teşekkürler paylaşım için ...

OozyStaw

OozyStaw

Üye
şu uygulamayı kullanmayı Bi beceremedim arkadaşlar.
üzerinde Bi hesap açıyoruz sonra face yada tweet hesabı ekliyoruz ama hiç bir güncellememi paylaşımını bildirimi göremiyorum.bana Bi izah edin gurbanınız olayım
Daha çok resim paylaşım ortamı videeo da paylaşabiliyorsun onun dışında faaliyeti yok yani tamamen Kendi çektiğimiz fotoğrafları veya beğendiğimiz bir fotoğrafı , filtreler uygalabilerek veya uygulamadna arkadaşlarımızla paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya :) 6tag , instagramın Windows Phone 'a portlayan uygulama diğer platformlarda instagram diye geçer , wp de henüz yok ama önümüzdeki haftalarda çıkacak.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
YkPkY

YkPkY

Üye
teşekkür ederim.ben bildirimleri falan olduğu gibi gösteriyor sanıyordum.işime yaramaz yane

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Instagram ve Twitter kullanmıyorum kafam rahat :)
Facebook yetiyor zaten fazlasıyla. : ?

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, OozyStaw ve Bay H
OozyStaw

OozyStaw

Üye
Instagram ve Twitter kullanmıyorum kafam rahat :)
Facebook yetiyor zaten fazlasıyla. : ?
şimdi bana deseler sosyal medyadan tüm kayıtlarını sileceğiz elimi ayağımı çekerdimde artık girdik bu pis işe :)

• Beğen
Tepkiler: n000k
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
teşekkürler

Takipçi Satın Al

Üst Alt