Haber Windows Phone'a Video Kilit ekranı görüntüsü gelir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Phone'a Video Kilit ekranı görüntüsü gelir mi?
Evet arkadaşlar aslında konsept olan güzel bir çalışma ortaya çıkmış.

Windows Phone kilit ekranında video arkaplan uygulaması için bir de video hazırlanmış. Ne dersiniz sizce kullanışlı olur mu?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

ayrıca bu özellik için Windows Phone Uservoice'da da bir başlık açılmış. Destek olmak isterseniz link aşağıda.

• Beğen
Tepkiler: beats, OttomaN TigeR ve bulutsuzgece

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
çok güzel olur aslında

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
çok güzel olur :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Video olması da şart değil.
Gif veya swf'ye izin verseler o da yeter. :oke:

• Beğen
Tepkiler: beats, PureFood, OozyStaw ve 1 kişi daha
luckysleven

luckysleven

Üye
512 ler yerle yeksan olur hos wp nin ram yonetimi bir muhendislik harikasi bellide olmaz

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Batarya ne diyor bu olaya onu düşün :D

• Beğen
Tepkiler: erhanercan ve Rainesto
OozyStaw

OozyStaw

Üye
Özgür abi ye katılıyorum gif olsa da çok iyi olur zaten video çok şarj harcar normal izliyoruz dayanmıyor haber için :tşk:

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Lüzumu yok bence.:no:

• Beğen
Tepkiler: erhanercan, beats, a.emre ve 1 kişi daha
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
gelse diyeceği şey

1 GB OR MORE

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bence gayet hoş olur yani benim isteğim zaten farklılık olması bu fikirde çok hoşuma gitti gelsin bence :)

Hagios

Hagios

Üye
Batarya faktörü var o yüzden çok iyi olmaz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar tabiki 10-15 dakikalık videodan bahsedilmiyor. Vine'da olduğu gibi kısaltılmış ve basitleştirilmiş bir medya akışı şeklinde olabilir. Zaten kilit ekranına ne kadar bakıyoruz. Bir kaç saniyedir muhtemelen. Bu yüzden ram ve batarya konusuna çok fazla takılmamak gerekir.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Harika olur bence. Ayrıca manyak havası olurdu.

• Beğen
Tepkiler: kamil5028347, Rainesto ve kaygisiz43
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Harika olur bence. Ayrıca manyak havası olurdu.
Aynen abi Düşünsenize kısa bir şekilde kendi video/gif/slayt neyse artık kendinizi koyuyorsunuz hareket ediyor filan görenler diyecek ki içten içe ya bizimkine bak bide adamınkine bizim ki standart,klasik diyecekler ya küçük birşeye benziyor ama aslında insanları etkilemek için %100 güzel bi fikir çünkü insanlar görseli showu seviyorlar :spr

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Microsoft daha telefonumuzun altındaki kendi windows logolu tuşunun değerini anlayamadı. Her tür bildirimde yanıp sönse onun bile deli havası olurdu.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
dakamon

dakamon

Üye
Başlık video kilit gelirmi diyor da cevap vermek istedim:) gelmezzz :D

pissed26

pissed26

Üye
abi ben kilit ekranındaki hava durumu olayına takıldım bizde aynısını yapabilirmiyiz

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bunun için için bir çok hava durumu uygulaması mevcut zaten.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Microsoft daha telefonumuzun altındaki kendi windows logolu tuşunun değerini anlayamadı. Her tür bildirimde yanıp sönse onun bile deli havası olurdu.
aynen bende onu merakla bekliyorum yaparlar diye ses soluk yok o konuda hiç güzel bildirim ekranı geliyor ancak bildirim ışıgını konuşan yok ve bunu değerlendirmesi gerekiyor bence acaba tüm lumialarda daha dogrusu düşük modellerde olmadıgı için mi sorun olur diye bakıyorlar o kadarıda olsun bence kesinlikle beklediğim özelliklerden birisi bu

Üst Alt