apache61
Üye
Ayağına beklersen çok beklersin ben zannetmiyorum okadar çok olduğunu olan tek tükte yurtdışına çıkıyor .Türkiye de böyle çok insan var kardeş hani microsoft kimseyi kapmıyor
Ayağına beklersen çok beklersin ben zannetmiyorum okadar çok olduğunu olan tek tükte yurtdışına çıkıyor .Türkiye de böyle çok insan var kardeş hani microsoft kimseyi kapmıyor
Hayır var ama hepsi ios veya androide oyun yapıyorAyağına beklersen çok beklersin ben zannetmiyorum okadar çok olduğunu olan tek tükte yurtdışına çıkıyor .
o zaman sorunun cevabı bu mesajda . Geleceğini sağlama al .Hayır var ama hepsi ios veya androide oyun yapıyor
Yalnız microsafta oyun yapmak istiyor wp ye yapanı görmedim çünkü microsoftun bu alanda hiçbir çalışması yoko zaman sorunun cevabı bu mesajda . Geleceğini sağlama al .
Bunlar için çok erken , liseyi bitirmelisin önce , Anadolu veya Fen kesinlikle.
Meslek , Teknik senin için zaman kaybı ve meslek ve teknikler çok ilgisiz , bunu unutma.
Lise okurken kendini geliştirebilirsin bir alt yapı oluştur.
Aynen öyle , meslek ve teknik liseler de Windows phone Android İos bunlar yok ,Lise okurken okulda değilde evde kendi kendimi mi geliştircem?
Nokia Lumia 820 ile gönderdim.
ben de katılıyorum arkadaşa, iyi bir liseye gidip hobi olarak evde bu işle uğraşmalısın. internette bir sürü kaynak var. herşeyden önce programlamanın temellerini ve c# dilini öğrenmelisin. ingilizce olmadan çok zorlanırsın önce iyi bir ingilizce şart. lisede ilk sene önem vermelisin haftalık saati baya çok oluyor zaten. BAL herkesin hayalindeki liselerden biridir kaçırma derim ben kazanamamıştım tebriklerLise okurken okulda değilde evde kendi kendimi mi geliştircem?
Aklına takılan soruları sorabilirsin,yardımcı olmaya çalışırım. Acele etme önünde daha çok zamanın var.Rica ederim benden sana yine bir abi tavsiyesi sen okuldaki veya sıralama yapçağın liselerdeki rehber öğretmene danış bu şekilde kararını daha iyi verirsinYardımcı olup düşüncelerini benle paylaşan tüm abi ve kardeşlerime teşekkür ederim.
Rica ederim benden sana yine bir abi tavsiyesi sen okuldaki veya sıralama yapçağın liselerdeki rehber öğretmene danış bu şekilde kararını daha iyi verirsin
Nie birşeyleri Kodlaya bilmek için Fen okumak Matematik okumak şart mı?? bence değil bu iş okul yada belge işi değil azim işi kafa işi ben bilgisayar bölümü okumadım yada ona benzer bir kursa gitmedim hatta Lise 1 terk'im ancak elimde CEH sertifikam var Network konularında Sunucu Konularında Güvenlik v.s konularında Bilgisayar programcısı değil Kralı gelse tek parmağımda oynatırım.. yani maksadım tartışmak değil maksadım şu ; İnsanların heveslerini kırmayın bir insan eğer kafayı taksın ölüm harici her şeye çarede bulur milyarları öldürecek işleride yapar Sen millete bakma gözüm okumak sadece birşeyleri öğrenmek değildir en çabuk öğrenme biçimi bol bol Uygulamadır bana göre Belge Diploma adama iş yaptırmaz zeka kafa azim iş yaptırır eğer işi belge yapsaydı Üst kat komşum ( Bilgisayar programcılığı 4 yıllık mezonu ve yurt dışında 2 sende master yapmış ) makinasına Windows 8 gibi basit bir işletim sistemini kuramayıp kapı kapı adam arar sonra bana gelir adam belgesi var ama içi boş modem dahi kurmaktan aciz yani belge var belge var sen azim et kafana tak herşey kendisi çözülür.

Programcılık merak ve ilgi işi bence. Gittiğin okuldaki hocaların bir çoğu bile programcılık adına yeterli bilgi ve tecrübeye sahip değildir. Kaynak kitaplar alacaksın. İnternetten örnek çalışmalar bulacaksın. Konuyla ilgili forumlarda bu işi bilen insanlarla tanışıp yardım alacaksın. Öncelikle "Programcılığa Giriş" konulu bir kitap bul ve hangi program dili hangi yeteneklere sahip öğrenip ona göre öğreneceğin dilin seçimini yap ve onun üzerinde yoğunlaş. Tabiki tek bir dil bilmekle iş bitmiyor. Diğerlerinden de azar azar öğrenmen gerekiyor. Ben üniversite yıllarında Flash'a merak saldım. O zamanlar Flash 5 vardı. Basit animasyonlar filan yapılıyordu. Bilenler hatırlar "Karete Kamil" diye bi karakter vardı fenomen olmuştu o dönemler. Flash ile yapılıyordu. Ordan takılıp merak sardım. Flash'ın kendine ait Action Script (AS) isimli programlama dili var. Forumlardan tanıştığım insanlar yoluyla, nette bulduğum örnek çalışmalar, videolar, dersler yoluyla baya bi ilerlettim. Kuzenim Nişantaşı üniversitesinde programcılık okuyor. Müfredatlarında Flash da varmış ders olarak. Şunu öğrettiler mi diye soruyorum "yok", bunu öğrettiler mi "yok"! Yani okullarda öyle ahım şahım bir bilgi verildiğini sanmıyorum. Her şey merak, ilgi ve çabaya bakıyor. İngilizce'nin faydası muhakkak olur. Ama ingilizce de şart diye bişey yok. Puanınla en iyi okula git ama o okul seni iyi bir programcı yapmayacak. Bunu sen kendin yapacaksın. Başarılar dilerim. İnşallah güzel işler yaparsın.
Kardeşim sabahın 6'sında nerde buldun bu konuyu. ben de güncel konu sandım cevap yazdım![]()
Türkiye de böyle çok insan var kardeş hani microsoft kimseyi kapmıyor