Windows Phone'a uygulama geliştirmek için gitmem gereken lise ?

Sponsorlu Bağlantılar

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone'a uygulama geliştirmek için gitmem gereken lise ?
Merhabalar ben geliştirici olmak istiyorum.pc başında bu işlerle uğraşmayı çok seviyorum.wp platformuna uygulama geliştirmek çok çok istiyorum.8. Sınıfa gidiyorum.teoga girdim.tahmini puanım450-455 abilerim ablalarım uygulama geliştirmek için hangi liseye gitmeliyim?düşünce ve görüşlerinizi bekliyorum!

Yardımcı olup düşüncelerini benle paylaşan tüm abi ve kardeşlerime teşekkür ederim.sanırım bala gidicem.orda ingilizce öğrenip kendim netten çalışarak kod dilini öğrencem.hepinize Allah sabır versin.goruşmek üzere:)

Nokia Lumia 820 ile gönderdim.

Son düzenleme:

TurboCall

TurboCall

Üye
Merhabalar ben geliştirici olmak istiyorum.pc başında bu işlerle uğraşmayı çok seviyorum.wp platformuna uygulama geliştirmek çok çok istiyorum.8. Sınıfa gidiyorum.teoga girdim.tahmini puanım450-455 abilerim ablalarım uygulama geliştirmek için hangi liseye gitmeliyim?düşünce ve görüşlerinizi bekliyorum!

Bilgisayar mühendisliği okuyan birisi uygulama yapabilir.

teAtalay

teAtalay

Üye
Düzgün İngilizce ve matematik öğrenebileceğin bir liseye gitmelisin. Bu da Fen ya da Anadolu liselerini gösteriyor. Bu ikisini öğrendikten sonrası çok basit.

tehlikeqi

tehlikeqi

Üye
Git meslek lisesine ama puanla girersen saçma dersleri gorursun diploma ile girersen saçma dersleri görmezsin meslek lisesinde bilgisayar okuyorum programlamada en yüksek not bende ama ilk önce programlamaya başlamak amaçlı siyah ekranda c# ogretiyorlar sonrada 11.sınıfta pc de okumak istediğin bolume göre ders alırsın yüksek puanlı arkadaşlarım pişman benim :D şuan teknik sınıfında her gün ders çalışıyo bende keyfime bakıyom benim dersler iyi onunki idare eder :D

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
    Konu Sahibi
Bu puanla meslek lisesine gitmek istemiyorum.Anadolu veya fen izmirden hangisini tavsiye edersiniz?

ArMaGeDdOn_87

Üye
Bu puanla meslek lisesine gitmek istemiyorum.Anadolu veya fen izmirden hangisini tavsiye edersiniz?

Fen Lisesi öncelik tabiiki ama 450 puanla fen lisesi olmaz,bu durumda anadolu lisesine gideceksin hangisine puanın tutuyo bi araştır

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
    Konu Sahibi
Fen Lisesi öncelik tabiiki ama 450 puanla fen lisesi olmaz,bu durumda anadolu lisesine gideceksin hangisine puanın tutuyo bi araştır

Belki yedekler falan girerim be :) bozma moralimi

Bay H

Bay H

Üye
Bornova Anadolu Lisesi

Şuanda tercih edilebilecek en iyi liselerin başında gelir.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
beats

beats

Üye
Bunlara çok takılma gidebildiğin en iyi okula gitmeye bak. Maalesef bir sanayi kentinde değilsen meslek liseleri hiç faydalı değil gelişim gösteremezsin hangi bölüme gidersen git. Çünkü bunlar dışardan da alabileceğin bilgiler, kursu-eğitimi falan veriliyor, çabalarsan kendin bile öğrenirsin. İngilizce öğrenmeye çalış sana her zaman lazım olur. Yine de yazılım üzerine profesyonel düşünürsen o zaman üniversitede mühendislik bölümüne gidersin. Ben görüşlerinin değişeceği kanaatindeyim zamanla, okulunu iyi seçmen menfaatine olur.

1903quaresmaQ7

1903quaresmaQ7

Üye
Ayne BAL a gidebilirsin iyibi lisedir

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
    Konu Sahibi
Bal iyi ödemiş fen nasıl peki ?

• Beğen
Tepkiler: kelooo

ArMaGeDdOn_87

Üye
Bornova Anadolu Lisesi

Şuanda tercih edilebilecek en iyi liselerin başında gelir.
en başta her zaman fen liseleri gelir daha sonra anadolu liseleri gelir :) sıralama yaparsak eğer 2.izmir atatürk anadolu lisesi,3 izmir kız lisesi diğer anadoulu liselerinin isteği puanlar zaten hemen hemen aynı

1903quaresmaQ7

1903quaresmaQ7

Üye
Bilmiyorum Bornova tarafindayim ben en iyisi o dur orda herhalde
o puan fen lisesine yetermi bu arada

kahraman333333

kahraman333333

Üye
Tehlikeqi dediği gibi meslek lisesine gidebilirsin övünmek gibi olmasın ama cevat ayhan fen lisesine gidiyorum ama yok fen lisesi falan deme normal Anadolu meslek liselerinden hiçbir farkı yok o yüzden arkadaşın dediğine yada bornovaya git sen

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
Meslek lisesinde harcanırsın söyleyeyim bende meslek lisesi çıkışlıyım hiç bir numarası yok.Bence ilk başta vb.net le başlayabilirsin internette çok kaynak var bende 9.sınıfta kendim öğrendim.Sonra daha da geliştirirsin kendini uğraşırsan.

apache61

Üye
anadolu lisesi ne aldanma düz liseden farkı yok ben anadolu lisesi mezunuyum o puanla kesinlikle fen lisesine git orda matematiğini dörde beşe katlar bilgisayar mühendisliği bölümünden de dereceyle mezun olursan zaten microsoft gibi şirketler seni havada kapar .

kahraman333333

kahraman333333

Üye
anadolu lisesi ne aldanma düz liseden farkı yok ben anadolu lisesi mezunuyum o puanla kesinlikle fen lisesine git orda matematiğini dörde beşe katlar bilgisayar mühendisliği bölümünden de dereceyle mezun olursan zaten microsoft gibi şirketler seni havada kapar .
Türkiye de böyle çok insan var kardeş hani microsoft kimseyi kapmıyor

Üst Alt