tapatalk
Üye
Bir daha sakın ardacumhur'a yorum yapma!!!!!!
driver derken. Gpu lumia 920 nin kalitesi nedir. Peki oyunlarda ram neden bunlardan daha onemsiz ben ramler de gerekli diye biliyorum. Yani 2 gb ram ile 1 gb aslında muazzam bir fark
Cihazını alır almaz Windows 8 kullanıyorsan takvim,yapılacaklar gibi şeylerin hemen eşitlenecek.Kişi listen de öyle.
Ayrıca Office dosyaları için 2014'ün güz dönemini de beklemeyeceksin, işini de yanında taşıyabileceksin.Hatta PC ile senkronize olup evde yarım kalan işini Office sayesinde yolda tamamlayabileceksin.
512mb Ramli ve 1ghz işlemcili cihazda bile Asphalt 7'yi takılmadan oynatan işletim sistemini sen 1.5GHz işlemci ve 1Gb ram ile kullanacaksın
Ortalama derken onu da açalım
adreno 225 samsungun mali 400 üne mi eşitti ondan iyimiydi neydi s3 androidde fazla kasmazken 920 wpde hiç kasmaz diye düşünüyorum
Bazı testlerse eşit bazı testlerde daha iyi çıkıyordu..
Gelelim konuya açık ve net konuşucam sebini şuan yazamam akşam ayrıntılı yazarım.Ya Lumia 920 ya da HTC One tabiki hepsinin sebebi var deiğim gibi ama şuan yazamam tekrar geleceğim...
Şu an için her uygulamanın aynısından onlarca yok mağazasında.
Oyun performansı çok iyi, işletim sistemi de çok hızlı ve stabil ancak mağazada çok fazla oyun yok, önemli oyunlar var.
Şimdilik çıkan en yeni uygulamaları kullanamayabilirsin.
Kamerası şahane.Donanımı da güzel.Dayanıklılığı da iyi.
Arkasında bugüne kadar herkesin kullandığı işletim sistemlerini yapan Microsoft var.Cihazın arkasında ise bugüne kadar herkesin en az bir defa kullandığı bir marka olan Nokia var.Diğer Windows Phone cihazların üreticileri ilgilenmezken Nokia güncellemeleri,uygulamaları ve özel anlaşmalarıyla bizlere tam destek oluyor.
Nokia'nın haritalarından bahsetmek isterdim ancak çooook çok uzun sürebilir.Çünkü iOS kullanan arkadaşımın bile Nokia maps kullandığını görmüştüm.
Drive+ ile navigasyon aramana gerek kalmayacak,ücretsiz ama lisanslı ve yenilenmeye devam eden navigasyonun olacak.
City lens(bilen göz) ile diğerlerinin yapamayacağı şeyi sen cihazını alır almaz yapabileceksin.Yine aynı şekilde barkod,QR okuyucuya sahip olacaksın.Ayrıca kamera ile yazıları tarayıp istediğin dile çevirebileceksin.
Üstelik bunları hiç uygulama yüklemeden yapacaksın.
Belki tuhaf sesler çıkaran uygulamadan 50 tane olmayacak ama gece arkadaşlarınla buluşup fotoğraf çektiğin zaman herkesin yüzünü görebileceksin.
Hareketli yerlerde(araba,kayak gibi) video çektiğinde titreme görmeyeceksin.
Herkesin elinde olmayan, merak edilen, potansiyeli çok yüksek bir işletim sistemi ve cihaza sahip olacaksın.
(Ben android tarafını hiç bilmediğimden onunla ilgili bir şey söyleyemedim, zaten onları duymak isteseydin konuyu buraya açmazdın
İstersen bana WP,Microsoft yada Nokia Fan'ı diyebilirsin.Hoşuma da gider)
Nokia Lumia 920'yi de Windows Phone 8'i de anlatmakla bitiremiyorum
O yüzden diyorum ki "Gel, Keşfet, Aşık OL!" İşte bu Lumia !
merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?