papakudioflu
Admin
Windows phone8(APOLLO) uzerine
Microsoft windows mobile isletim sistemini sonlandirdiktan sonra yoluna yeni bir isletim sistemi olan windows phone ile devam etme karari aldi. Wp7 ile baslayan bu sistem 7.1 ve 7.5 olarak gelisimine devam etti. NODO,MANGO,TANGO derken karsimiza son olarak APOLLO kod adli wp8 ile cikicak. Apollo guncellemesi: Bu durum hala daha tam olarak acikliga kavusmus degil. Bazi yetkili isimler aciklamalarinda wp8 in lumia cihazlar uzerinde test edildigini bildiriyorlar. Bazi kaynaklarin verdigi bilgilere gore ise HTC TITAN VE TITAN2 cihazlari bu guncellemeyi alabilecek. Donanim: Bu sistemle birlikte dual core ve quad core chipsetlere sahip wp telefonlari hayatimiza girecek. Ve bu coklu cekirdek destekli wp cihazlarda Nokia nin onculuk edecegi gorulebilmektedir. Microsd destegi: wp8 ile hafiza yukseltme sorunu da giderilecek. Bu su anlama geliyor; wp8 ile microsd slotlu wp telefonlar geliyor. Gravity sensor: Sensor konusunda wp8 Apollo en iddiali sistemlerden biri olucak. Wp8 mi Windows8 mi: en buyuk spekulasyonun dondugu konu iste bu. Bana sorarsaniz wp8, Arm islemciler uzerinde calisan windows8 in ta kendisidir. Microsoftun cok platformda tek sistem uzerine kurmaya calistigi ekosistem benim bu fikrimi dogrular nitelikte. ZUNE: wp8 ile zune kullanimi sona erecek ve zune da windows mobile gibi tarihteki yerini alicak. Windows8 ile windows phone8 senkronizasyonu icin ek bir yazilama gerek kalmayacak. Bu bilgiler resmi olarak duyurulmus bilgiler degildir. Saglam kaynaklardan derlenmis bilgilerin total degerlendirmesi sonucu olusmus bilgilerdir. Bu arada cok buyuk smartphone sirketlerinin ustyoneticilerinin Apollo testleri sonrasinda yaptigi aciklamalar gercekten oldukca etkileyici bir sistemin habercisi niteliginde. Yeni konularda bulusmak uzere iyi gunler.MAXICEP
yapma bunu abi nereye geçiyor, rusya pazarı symbian android ve ios tarafından domine ediliyor. Bunlar varken kimse wp'a bakmaz bile. Yalan pazar paylarına inanıyorsunuz ya daha ne diyeyim. Genel pazar payları bir araştırma şirketi tarafından ortaya konmadan bunlar boş muhabbet benim için.