Windows phone8(APOLLO) uzerine

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Windows phone8(APOLLO) uzerine
Microsoft windows mobile isletim sistemini sonlandirdiktan sonra yoluna yeni bir isletim sistemi olan windows phone ile devam etme karari aldi. Wp7 ile baslayan bu sistem 7.1 ve 7.5 olarak gelisimine devam etti. NODO,MANGO,TANGO derken karsimiza son olarak APOLLO kod adli wp8 ile cikicak. Apollo guncellemesi: Bu durum hala daha tam olarak acikliga kavusmus degil. Bazi yetkili isimler aciklamalarinda wp8 in lumia cihazlar uzerinde test edildigini bildiriyorlar. Bazi kaynaklarin verdigi bilgilere gore ise HTC TITAN VE TITAN2 cihazlari bu guncellemeyi alabilecek. Donanim: Bu sistemle birlikte dual core ve quad core chipsetlere sahip wp telefonlari hayatimiza girecek. Ve bu coklu cekirdek destekli wp cihazlarda Nokia nin onculuk edecegi gorulebilmektedir. Microsd destegi: wp8 ile hafiza yukseltme sorunu da giderilecek. Bu su anlama geliyor; wp8 ile microsd slotlu wp telefonlar geliyor. Gravity sensor: Sensor konusunda wp8 Apollo en iddiali sistemlerden biri olucak. Wp8 mi Windows8 mi: en buyuk spekulasyonun dondugu konu iste bu. Bana sorarsaniz wp8, Arm islemciler uzerinde calisan windows8 in ta kendisidir. Microsoftun cok platformda tek sistem uzerine kurmaya calistigi ekosistem benim bu fikrimi dogrular nitelikte. ZUNE: wp8 ile zune kullanimi sona erecek ve zune da windows mobile gibi tarihteki yerini alicak. Windows8 ile windows phone8 senkronizasyonu icin ek bir yazilama gerek kalmayacak. Bu bilgiler resmi olarak duyurulmus bilgiler degildir. Saglam kaynaklardan derlenmis bilgilerin total degerlendirmesi sonucu olusmus bilgilerdir. Bu arada cok buyuk smartphone sirketlerinin ustyoneticilerinin Apollo testleri sonrasinda yaptigi aciklamalar gercekten oldukca etkileyici bir sistemin habercisi niteliginde. Yeni konularda bulusmak uzere iyi gunler.MAXICEP

pRime.

pRime.

Üye
. ZUNE: wp8 ile zune kullanimi sona erecek ve zune da windows mobile gibi tarihteki yerini alicak. Windows8 ile windows phone8 senkronizasyonu icin ek bir yazilama gerek kalmayacak. Bu bilgiler resmi olarak duyurulmus bilgiler degildir. Saglam kaynaklardan derlenmis bilgilerin total degerlendirmesi sonucu olusmus bilgilerdir. Bu arada cok buyuk smartphone sirketlerinin ustyoneticilerinin Apollo testleri sonrasinda yaptigi aciklamalar gercekten oldukca etkileyici bir sistemin habercisi niteliginde.

kaynaklar resmi olmadığınaa göre bu kısım da doğru değildir. tamamen kapalı sistemler ek yazılım olmadan hiçbir şekilde dosya yönetimine izin vermez.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi

kaynaklar resmi olmadığınaa göre bu kısım da doğru değildir. tamamen kapalı sistemler ek yazılım olmadan hiçbir şekilde dosya yönetimine izin vermez.
Eger microsoftu biraz takip ettiysen win8 ve wp8 in birbirine tam entegre sistemler olacagini tahmin edebilirsin ve birbirine entegre sistemler senkronizasyon icin ek yazilima ihtiyac duymazlar serdarim zaten bu yazidakilerin hepsi %100 dogrudur diye bir iddiam da yok sonucta.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
zaman neler gösterir belli olmaz abi bakalım

pRime.

pRime.

Üye

Eger microsoftu biraz takip ettiysen win8 ve wp8 in birbirine tam entegre sistemler olacagini tahmin edebilirsin ve birbirine entegre sistemler senkronizasyon icin ek yazilima ihtiyac duymazlar serdarim zaten bu yazidakilerin hepsi %100 dogrudur diye bir iddiam da yok sonucta.

evet takip ediyorum ve crossplatform çalışacaklarını da biliyorum ama bu storage modu olacağı anlamına gelmiyor.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

evet takip ediyorum ve crossplatform çalışacaklarını da biliyorum ama bu storage modu olacağı anlamına gelmiyor.

%100 olmayacak anlamına geliyor mu? Zira Microsoft Windows8 uygulamalarının WP8 de çalışacağını belirtti belki bir entegrasyon yapabilirler. Sonuçta bu da yazılımla yapılmıyor mu?

pRime.

pRime.

Üye

Zira Microsoft Windows8 uygulamalarının WP8 de çalışacağını belirtti belki bir entegrasyon yapabilirler. Sonuçta bu da yazılımla yapılmıyor mu?

işte crossplatformdan kastım oydu zaten. takip etmiyoruz ya hani, ben bunu çok önceden biliyordum.

theposies

theposies

Üye
inşallah güzel olcak

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

işte crossplatformdan kastım oydu zaten. takip etmiyoruz ya hani, ben bunu çok önceden biliyordum.

ben sana takip etmiyorsun demedim abi..Seni ben de biliyorum forumda herkes de biliyor araştırıp takipleyip konuşuyorsun ona kimsenin lafı yok.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Takip etmiyorsun demedim kardesim storage mod olmayacak anlamina da gelmez ayrica bu konuda sizdirilan haberler bilgiler de var sadece bir doneye bagli kalarak fikir yurutmuyorum burada yazimda da belirttim zaten wp ile ilgili belki 20 tane saglam kaynakli sallama haber yapmayan site takip ediyorum ve bunlarin hepsini gunun her saati kontrol ediyorum gorduklerim duyduklarim isiginda fikirlerimi soyledim zaten 21 haziranda apollo az cok gunisina cikmis olucak buyuk ihtimalle o zaman yine bu konulari oturur enine boyuna tartisiriz

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Takip etmiyorsun demedim kardesim storage mod olmayacak anlamina da gelmez ayrica bu konuda sizdirilan haberler bilgiler de var sadece bir doneye bagli kalarak fikir yurutmuyorum burada yazimda da belirttim zaten wp ile ilgili belki 20 tane saglam kaynakli sallama haber yapmayan site takip ediyorum ve bunlarin hepsini gunun her saati kontrol ediyorum gorduklerim duyduklarim isiginda fikirlerimi soyledim zaten 21 haziranda apollo az cok gunisina cikmis olucak buyuk ihtimalle o zaman yine bu konulari oturur enine boyuna tartisiriz

İnşallah hünkarım.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Microsoft, Windows Phone 8 hakkında resmi bir bilgi açıklamadı henüz fakat ABD'nin 6. büyük şirketi Cricket Wireless'ın kıdemli yöneticilerinden birisi, ileri proje ve planlamalar için Windows Phone 8'in testini yaptığını ve çok etkileyici olduğunu belirtti.

Cricket Wireless şu anda 6 milyondan fazla kullanıcı ile ABD'de altıncı en büyük kablosuz taşıyıcı olma özelliğine sahip ve bünyesinde şuanda sadece Android ve BB cihazlar bulunduruyor.

pRime.

pRime.

Üye
wp8'in pazar payı cross platform desteği sayesinde daha çok ilgi çekip yükselecek ama bunun dışındaki wp7.5 pazar payı büyüyor, çok satıyor falan hikayedir.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Sana hikaye gelebilir bunu satan amerikanin en buyuk gsm firmalarindan birisi soyluyor yok satiyoruz diye ayrica dun bir rapor aciklandi rusya da iphoneu gecerek yuzde8 e yakin bir pazar payi yakaladi wp

pRime.

pRime.

Üye
Sana hikaye gelebilir bunu satan amerikanin en buyuk gsm firmalarindan birisi soyluyor yok satiyoruz diye ayrica dun bir rapor aciklandi rusya da iphoneu gecerek yuzde8 e yakin bir pazar payi yakaladi wp

Rusya mı? :zuhaha: yapma bunu abi nereye geçiyor, rusya pazarı symbian android ve ios tarafından domine ediliyor. Bunlar varken kimse wp'a bakmaz bile. Yalan pazar paylarına inanıyorsunuz ya daha ne diyeyim. Genel pazar payları bir araştırma şirketi tarafından ortaya konmadan bunlar boş muhabbet benim için.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
buyur serdarim kaynakta ilgili konuda verilmis hosuna gitmeyene yalan haber demek sana yakismiyor

pRime.

pRime.

Üye
tek bir operatörün verdiği spekülatif bilgi. gerçeği açıklamıyor ki ruslar nokia'cı olduğu için deneme amaçlı alıp bir daha yüzüne bile bakmazlar bu cihazların. meego symbian android onlara çok daha fazla hitap ediyor.

---------- Eklendi @ 11:23:24 ---------- Yazıldı @ 11:22:02 ----------

bu arada site güzelmiş. wp'u takip etmek isteyenler için ideal.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Dogru bin liralik telefonu denemk icin alanlarin orani iphone u gecmis hayret

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Tamam.Tartışmayın.Lütfen.somuru:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt