vavavom
Üye
-
Konu Sahibi
-
W.Phonelerin Oyunlarla ilgili performansları nasıldır bilmiyorum.Androidden kaçış sebebim stabil olmaması kasma yapması güncelleme sorunları vs
Şuan S4 kullanıyorum en kötü oyunda bile kasma yapacak neredeyse. Kilit ekranında takılı kalıyor ve son zamanlarda aşırı ısınmaya başladı.
S6 fln düşünüyordum ama ne biliyim ya aynı sorunlar ondada olursa? Bu yüzden WP ile İphone düşünüyorum.
Geçen hafta ve devamı günlerde L 1520 ile ilgili bazı konular paylaşıldı..Aslında uzun süredir WP düşünüyorum Lumia 1020 almayı düşünüyordum. Ama Gittim S4 aldım. Fotoğrafçılık uygulamalrı fln nasıldır ?
Hala telefon almadın mı sen ?Ben bile bu kadar uzun süre düşünmem bir şey alırken çok inceleyen birisiyimdir. Bu gidişle telefonsuz kalırsın sen.
Ben 1020 almanı tavsiye etmem (kullanmış birisi olarak)o paraya(1200 ₺)temiz ikinci el 1520 yada 930 al bence yada sıfır 830.ben 1020 yi satıp 1100 ₺ ye temiz garantili 1520 aldım kafam rahat,bence şuan en iyi wp telefon 1520.Bende 1 ay sonra Lumia 1020 alacağım. Teknosa fiyatına baktım 1900 liraydı fakat başka mağazalarda 1200 liraya buldum. Kamera olarak 41 mp nokia kamerası var. 2gb ram var ve işletim lstemi wp olunca pek şüpe etmedim fakat biraz eski model ama kamerası için alacağım
Değerlendirme olarak fazla önyargılı olmuş..Bence de 1020 almayın. Almadan önce de Windows Phone kullanıcılar kulübüne bir bakın. @vavavom @Murdoc Massaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?