Windows Phone Telefon Tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

kahraman333333

kahraman333333

Üye
önemli olan simdi 2 seneye ne olur bilinmez wp ölür Nokia - Microsoft mobile olarak adı değişmiş olur tarihe geçmiş nokiayı kim ne yapasın :tebessüm:
Ben wp dedim Nokia mı dedim ? Ayrıca sen git android bolumunde samsunga yalvaran s3 cülere yardım için oy ver :D

br1903

br1903

Üye
Windows Phone ne mutlu ki ram tüketiminde cimri yani 1 gb fazlasıyla ihtiyacı karşılayacak. Ama Nokia donanımda cimri bir marka snapdragon S4 işlemcili ve adreno 225 grafik işlemcili lumia 920 den sistem performansı çok iyi alıyorum. Yüksek kalite oyunlarda sıkıntı yaşatıyor bunu belirteyim ama. Gta San Andreas oyununda kasılmalar ve performans duşukluğu yaşıyorum mesela. İllaki çok kaliteli oyun oynarım diyorsanız 930 un özelliklerini bilmiyorum ama adreno 330 kullanan bir grafik işlemcisi varsa benden size tavsiye 925 ve altındaki modelleri gözden çıkarın. Ekleyelim tabi 1020 donanım özelliklerini bilmiyorum yorum yapamam ayrıca
ben tum oyunları oynuyorum 920 mle ve en ufak bır kasma dahı bulamadım adreno 225 ve s4 işlemci çoğu gunumuz oyunumuza yetıyor helekı windows phone olması cok iyi yapıyor
androidde hergün rom çıkarken wpciler 1-2 sene güncelleme bekliyor acaba bize o güncelleme gelecekmi
androidde unlocka gerek kalmadan bilinmeyen kaynakları açıp paralı uygulamaları beleş yüklüyor wpde o uygulamanın beleş versiyonunu bekliyorlar yada unlock yapmak zorunda kalıyorlar ve ya satın almak
512 mb ramlı androidlerden yeni oyunları sorunsuz açarken dahili hafıza kartı ile ve wpciler o oyunun 512mb versiyonunu bekliyor 1gb ramda bile o oyunu akıcı oynayamıyorsun
hadi diyelim wpde destek gitti sap gibi kaldın ortada paranla rezil oldun - androidde rom yükleyerek güncel sürümü kullanıyorsun --- bunları kabul edersen alabilirsin lumia @theottomandg
kıskanma

SonyXperia

SonyXperia

Üye
ben tum oyunları oynuyorum 920 mle ve en ufak bır kasma dahı bulamadım adreno 225 ve s4 işlemci çoğu gunumuz oyunumuza yetıyor helekı windows phone olması cok iyi yapıyor
kıskanma

Aynı parayı verdiğim cihazda sıkıntıyı taşıyorum. Yalan neden söyleyeyim? En yakın zamanda videoyla destekleyeceğim

br1903

br1903

Üye
Aynı parayı verdiğim cihazda sıkıntıyı taşıyorum. Yalan neden söyleyeyim? En yakın zamanda videoyla destekleyeceğim
kardes senın cıhazda sıkıntı var demekkı modern combat 4 aspahlt 8 subway surf temple run yuksek grafıktede kasmıyo
yalan borcum yok yanı ben her halıyle memnunum telefonumdan sonuna kadar da tavsıye ederım ıntarnet hızı s3 den ıyı daha ne olsun

SonyXperia

SonyXperia

Üye
kardes senın cıhazda sıkıntı var demekkı modern combat 4 aspahlt 8 subway surf temple run yuksek grafıktede kasmıyo
yalan borcum yok yanı ben her halıyle memnunum telefonumdan sonuna kadar da tavsıye ederım ıntarnet hızı s3 den ıyı daha ne olsun

Cidden çok garip o zaman benim gözlerim hassastır hemen yakalarım fps duşukluğunu ama bunda ufak kasılmalar yok bildiğin fps birden tahmini 10 lara düşüyor. Eğer her cihazda farklı işliyorsa bu performans işi ya yazılımsal olarak ms sıkıntılı yada donanımsal olarak nokia sıkıntılı. Sonuçta telefonumdan memnunum zaten çok oyun oynamam taktığım bir durum yok :)

sekajmer

sekajmer

Üye
Bir aralar aşırı derecede wp fanlığı yapan bazı kişiler şimdi yerden yere vurur olmuş.
Bazılarınında oyun merakını anlamakta güçlük çekiyorum. Telefonla en max ne zevk alabilirsin ki çok istiyorsan açarsın masaüstünde oynarsın son teknoloji oyunları. Bizim insanımızı anlamak gerçekten zor kafayı pikselle ramle bozmuşlar. 4" , 4.5" telefon fu ll hd görüntü verse ne vermese ne insan gözünün algılayacağı ppi değeri belli üstünü zaten ayırt edemiyor. Kısacası diyeceğim şey ideal özelliklerde işinizi görebilecek bütçenizi al aşağı etmeyecek bir cihaz almanız benim tavsiyemdir. Ayrıca benim şahsi kanaatim otobüs, metro gibi boş geçen zamanlarda telefon ekranına gözleri dikip oyun oynamaktansa bir kitap, gazete veya dergi okumak hem daha sağlıklı hemde daha faydalıdır.
Her insanın fikri aynı olmaz, olamaz! bunu kavramanızı öneriyorum. siz TELEFON'u "alo" olarak kullanırsınız.
Ben TELEFON' u "Kamera, oyun aracı, gazete, kitap, internet, bilgisayar" olarak...
Yerden yere vuruyorum çünkü ;
Örnek : su ısıtıcı aldın ama suyu ısıtmıyor.
ne yaparsın ?
sanırım senin için yeterli oldu :)

kguleroglu

Üye
Valla ben lumia 925 kullanıyorum ben bu telefonların bole kullanışlı olduğunu beklemiyordum gerçekten ilgimi çekecek bir suru ozellikleri var tavsiye ederim oldukça kullanışlı ve kendini aşan bir telefon

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
bende tavsiye atmem wp 920 kullanıyorum okadar para vrp te mahzun olma ben 6 ay once aldım 700e şuanda bile 700 tl civarı piayasada en iyisi telım ama sen sağlam ateşlıorsun ıphon onerrim sana

mtoyanik

mtoyanik

Üye
Her insanın fikri aynı olmaz, olamaz! bunu kavramanızı öneriyorum. siz TELEFON'u "alo" olarak kullanırsınız.
Ben TELEFON' u "Kamera, oyun aracı, gazete, kitap, internet, bilgisayar" olarak...
Yerden yere vuruyorum çünkü ;
Örnek : su ısıtıcı aldın ama suyu ısıtmıyor.
ne yaparsın ?
sanırım senin için yeterli oldu :)
Yazımı tam anlamıyorsunuz ben dandik bir telefon alın demiyorum "ihtiyaçlarınızı karşılayabilen" ne demek ? fotoğraf çekmeyi seviyorsan kamerası iyi olan cihaza yönelirsin. Ancak dediğim ölçülerde tabi ki. Çoluğunun çocuğunun rızkını telefona yatıran milyonlarca insan var ne için, özelliği yüksek olsun! Kendimizi frenlememiz bu "son çıkan teknoloji" hastalığından kurtulmamız gerek.

• Beğen
Tepkiler: ceza87, StRonK ve ogzhnoTr
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Yazımı tam anlamıyorsunuz ben dandik bir telefon alın demiyorum "ihtiyaçlarınızı karşılayabilen" ne demek ? fotoğraf çekmeyi seviyorsan kamerası iyi olan cihaza yönelirsin. Ancak dediğim ölçülerde tabi ki. Çoluğunun çocuğunun rızkını telefona yatıran milyonlarca insan var ne için, özelliği yüksek olsun! Kendimizi frenlememiz bu "son çıkan teknoloji" hastalığından kurtulmamız gerek.

Aynı fikirde olduğum tek kişisiniz.

8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: mtoyanik
lost68

lost68

Üye

senin dediğin ben de kısaca özetleyim "ekmek yiyecek parası yok ama son model alıyor"

Lumia 525 ile mesaj gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: br1903, ogzhnoTr ve mtoyanik
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Cem Yılmaz'ın dediği gibi, elinde 4 var, "5 çıkmış olm", "6yı bekliyorummm!!!" "onu istiyorum", -elinde var? "bu ne ** eskidi bu!" :)

sekajmer

sekajmer

Üye
Hala dediğime cevap vermediniz. İnsanın parası var alır. Siz insanların fikrini değiştirmeye çalışıyorsunuz. Çok saçma bir düşünce. Allah bizlere akıl vermiş, bunu kullanamıyorlarsa " bize ne ? " . Herkeste eşit ölçüde akıl var. Doktor'da da , tamirci'de de .

mtoyanik

mtoyanik

Üye
Hala dediğime cevap vermediniz. İnsanın parası var alır. Siz insanların fikrini değiştirmeye çalışıyorsunuz. Çok saçma bir düşünce. Allah bizlere akıl vermiş, bunu kullanamıyorlarsa " bize ne ? " . Herkeste eşit ölçüde akıl var. Doktor'da da , tamirci'de de .
Ben sadece kendi fikirlerimi söyledim eğer birilerinin fikirlerini değiştirebilmişsem ne mutlu çünkü bu işin sonu yok. Param var diye her çıkan modeli almak israftır. Bizim dinimizde de israf günahtır.
6 ayda bir telefon değiştiren bir toplumduk bu taksit olayından önce. Türkiye'deki yaşam standartları belli, açlık sınırı belli, asgari ücret tutarı belli. Şimdi adam teknolojiyi seviyor diye senin demen gibi "aklını kullanıyorsa" mutfak, giyim vs. önemli masraflardan kısıp; işini gören lumia 920'yi değilde neredeyse iki katını verip 1520 yada 930 alması ne kadar akıllıca değil mi ?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ceza87, skynet, PureFood ve 1 kişi daha
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ben sadece kendi fikirlerimi söyledim eğer birilerinin fikirlerini değiştirebilmişsem ne mutlu çünkü bu işin sonu yok. Param var diye her çıkan modeli almak israftır. Bizim dinimizdede israf günahtır.
6 ayda bir telefon değiştiren bir toplumduk bu taksit olayından önce. Türkiye'deki yaşam standartları belli, açlık sınırı belli, asgari ücret tutarı belli. Şimdi adam teknolojiyi seviyor diye senin demen gibi "aklını kullanıyorsa" mutfak, giyim vs. önemli masraflardan kısıp; işini gören lumia 920'yi değilde neredeyse iki katını verip 1520 yada 930 alması ne kadar akıllıca değil mi ?

Böyle adamlar lazım bu foruma

• Beğen
Tepkiler: ceza87
kahraman333333

kahraman333333

Üye
Ben sadece kendi fikirlerimi söyledim eğer birilerinin fikirlerini değiştirebilmişsem ne mutlu çünkü bu işin sonu yok. Param var diye her çıkan modeli almak israftır. Bizim dinimizdede israf günahtır.
+999

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve ogzhnoTr
sekajmer

sekajmer

Üye
Peki , aldığından memnun değilse ? Veya alacak parası varsa ve yenisini istiyorsa? Gerçekten anlamıyorum sanki sizin ananız babanız. Tabi ki sizde haklısınız sadece demek istediğim. " adam zengin " istediğini alır. Buda bir gerçek. Sadece bunu söylüyorum. Zaten durumu olmayan almıyor. Veya alamıyor. Bu tür cihaz değiştirenler zaten durumu olan insanlar. Onlara bundan vazgeç diyorsunuz. Bu yönden saçma geliyor.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Peki , aldığından memnun değilse ? Veya alacak parası varsa ve yenisini istiyorsa? Gerçekten anlamıyorum sanki sizin ananız babanız. Tabi ki sizde haklısınız sadece demek istediğim. " adam zengin " istediğini alır. Buda bir gerçek. Sadece bunu söylüyorum. Zaten durumu olmayan almıyor. Veya alamıyor. Bu tür cihaz değiştirenler zaten durumu olan insanlar. Onlara bundan vazgeç diyorsunuz. Bu yönden saçma geliyor.

Zengin olan insan istediği telefonu alır beğenmezse satar yenisini alır gelip sormaz ne alayım diye

br1903

br1903

Üye
Cidden çok garip o zaman benim gözlerim hassastır hemen yakalarım fps duşukluğunu ama bunda ufak kasılmalar yok bildiğin fps birden tahmini 10 lara düşüyor. Eğer her cihazda farklı işliyorsa bu performans işi ya yazılımsal olarak ms sıkıntılı yada donanımsal olarak nokia sıkıntılı. Sonuçta telefonumdan memnunum zaten çok oyun oynamam taktığım bir durum yok :)
yani ben memnunum hızından stabıletsınden ama dedıgn gıbı ahım sahım da degıl yanı perfomansı