BrahimOkumus
Üye
hepinize görüşleriniz için tekrar tekrar ve tekrar teşekkür ediyorum. uygulamalarıma elimden geldiğince güncelleme veriyorum. Başlardaki hallerini görseydiniz kullanmak bile istemezdiniz. zamanla uygulama geliştirme objelerini tanıdıkça şekil verdim ve bugüne getirdim.
uygulamalara desteğim hiçbir zaman bitmeyecek. bu Nokia'dan aldığım bir ders oldu (öldürülen MeeGo)hepsi tarafımca not alındı ve yeni güncellemelerle sizlerinde görüşleriyle beraber yeniden şekillenecek.
tekrar teşekkür ederim. bu yorumlar üzerine gelecek olan güncellemeleri daha yakın bir tarihte yayınlayacağım.
not : SmarTV uygulaması kanalların mms adresleriyle beraber çalışıyor. uzun araştırmalar sonucu bulduğum bu adreslerin güncel olanlarını uygulamaya entegre ettim. uygulama tüm kanalları web üzerinden çekiyor (resimler dahil). fakat kota sorunu olanlar için hiçbir uygulamamda yenile tuşuna basılmadığı sürece veri kullanımı olmuyor. emin olun ki bu veriler çok düşük boyutlarda. web üzerinden derken kendi yazdığım web sistemi verileri çekiyor düzenliyor ve mobil platforma uygun hale getiriyor. bu sayede sizin kota dostunuz uygulamalar yazabiliyorum. @bulutsuzgece sorun mms adresinde tekrar bakacağım çalışan birini bulursam hemen eskisiyle değiştireceğim. sizin uygulamada herhangi bir güncelleme beklemenize gerek kalmayacak. startv de mms adresi sorunlu olan kanallardan.
Herşey cok guzel

Baya kanal eklenmiş.
Su Star TV hiç bir programda yok onun sebebi Star TV den kaynaklı heralde.
Star TVyi getirirsen uygulaman top 10 da Birinci olur.