Windows Phone Tavşan Avı Oyunu

Sponsorlu Bağlantılar

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
hepinize görüşleriniz için tekrar tekrar ve tekrar teşekkür ediyorum. uygulamalarıma elimden geldiğince güncelleme veriyorum. Başlardaki hallerini görseydiniz kullanmak bile istemezdiniz. zamanla uygulama geliştirme objelerini tanıdıkça şekil verdim ve bugüne getirdim.

uygulamalara desteğim hiçbir zaman bitmeyecek. bu Nokia'dan aldığım bir ders oldu (öldürülen MeeGo) :) hepsi tarafımca not alındı ve yeni güncellemelerle sizlerinde görüşleriyle beraber yeniden şekillenecek.

tekrar teşekkür ederim. bu yorumlar üzerine gelecek olan güncellemeleri daha yakın bir tarihte yayınlayacağım.

not : SmarTV uygulaması kanalların mms adresleriyle beraber çalışıyor. uzun araştırmalar sonucu bulduğum bu adreslerin güncel olanlarını uygulamaya entegre ettim. uygulama tüm kanalları web üzerinden çekiyor (resimler dahil). fakat kota sorunu olanlar için hiçbir uygulamamda yenile tuşuna basılmadığı sürece veri kullanımı olmuyor. emin olun ki bu veriler çok düşük boyutlarda. web üzerinden derken kendi yazdığım web sistemi verileri çekiyor düzenliyor ve mobil platforma uygun hale getiriyor. bu sayede sizin kota dostunuz uygulamalar yazabiliyorum. @bulutsuzgece sorun mms adresinde tekrar bakacağım çalışan birini bulursam hemen eskisiyle değiştireceğim. sizin uygulamada herhangi bir güncelleme beklemenize gerek kalmayacak. startv de mms adresi sorunlu olan kanallardan.

Herşey cok guzel :)
Baya kanal eklenmiş.
Su Star TV hiç bir programda yok onun sebebi Star TV den kaynaklı heralde.
Star TVyi getirirsen uygulaman top 10 da Birinci olur.

PureFood

PureFood

Üye
Kaç kilometre, karikatürizm ve smartv artık telefonumda, değerlendirip görüşlerimi paylaşacağım mağazada.. Başarılarınızın devamını dilerim..

phasan

phasan

Üye
İos içinde uygulama yaparsan ben hep destek olmaya çalışırım

- - - Eklendi - - -

İos içinde uygulama yaparsan ben hep destek olmaya çalışırım

phasan

phasan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
SmarTV uygulamasi gayet guzel. olumlu elestiri yaptim vede 5 yıldız verdim. Turk gelistiricileri desteklemek lazim :)

kesasd

kesasd

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize yorumlarını için tekrar teşekkür ederim. Karikatürizm 2 uygulaması isteğiniz üzere markete bu gece verildi öğlen gibi tahmin ediyorum markette görünür olacaktır. Uygulama sadece WP8'de çalışmaktadır. Nedenini soracak olursanız Facebook üzerinden paylaşma API'sinin WP8'de kullanıma açılması.

Bir diğer haberim ise Tavşan Avı oyununu an itibariyle markete gönderdim. 4 gün içinde yayınlanmasını tahmin ediyorum bir aksilik çıkmazsa. Uygulama ücretsiz. İlerde ücretlendirilebilir ama kullanıcıların feedback'leri doğrultusunda hareket edeceğim. Ücretli olmayı hak ettiğini düşünenler veya aksini düşünenler olursa çoğunluğa göre kararsızlığımı bir neticeye bağlayabilirim.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Oyun için sabırsızlanıyorum :)

acoustic

acoustic

Üye
Hayırlı olsun inşallah istediğin başarıyı elde edersin

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Hepinize yorumlarını için tekrar teşekkür ederim. Karikatürizm 2 uygulaması isteğiniz üzere markete bu gece verildi öğlen gibi tahmin ediyorum markette görünür olacaktır. Uygulama sadece WP8'de çalışmaktadır. Nedenini soracak olursanız Facebook üzerinden paylaşma API'sinin WP8'de kullanıma açılması.

Bir diğer haberim ise Tavşan Avı oyununu an itibariyle markete gönderdim. 4 gün içinde yayınlanmasını tahmin ediyorum bir aksilik çıkmazsa. Uygulama ücretsiz. İlerde ücretlendirilebilir ama kullanıcıların feedback'leri doğrultusunda hareket edeceğim. Ücretli olmayı hak ettiğini düşünenler veya aksini düşünenler olursa çoğunluğa göre kararsızlığımı bir neticeye bağlayabilirim.

Elinize sağlık teşekkürler.
Karikatürizm-2 uygulamasını merakla bekliyorum.
Ayrıca Tavşan Avı oyununu da deneyeceğim. :oke:
Başarılı uygulamalarınızın devamını dilerim.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Bu arada yeni Karikatürizm uygulamanız yayına girmiş.
İndirmek isteyen arkadaşlar için linkini vereyim.
Öncekine göre fazla bir yenilik yok ama paylaşma özelliğinin getirilmiş olması güzel.
Ancak karikatür sayısının çoğaltılması gerekiyor.
Şöyle 500'ün üzerinde bir rakama ulaşırsa içerik daha zenginleşir.

kesasd

kesasd

Üye
    Konu Sahibi
@bulutsuzgece, katılıyorum kesinlikle arttırmalıyım. ama çok seçici davranıyorum karikatür konusunda. kafama yatanları nerde bulursam indiriyorum ve arşivliyorum. en komiklerini seçip programa ekliyorum. ama söylediklerinizi dikkate alacağım. geri bildiriminiz için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
kesasd

kesasd

Üye
    Konu Sahibi
Oyun şuan itibariyle markette yerini aldı. İsteyenler indirip kurabilir. Oyunda 1-2 hata var ama oyun oynamasını engelleyecek seviyede değil. Biri oyun hızlandıktan sonra canlarınızı tükettiğiniz de yeni oyun son kaldığınız hızda devam ediyor. Yeni güncelleme hazır sayılır yakında markette yayınlayacağım.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
erknlmn

erknlmn

Üye
Oyun şuan itibariyle markette yerini aldı. İsteyenler indirip kurabilir. Oyunda 1-2 hata var ama oyun oynamasını engelleyecek seviyede değil. Biri oyun hızlandıktan sonra canlarınızı tükettiğiniz de yeni oyun son kaldığınız hızda devam ediyor. Yeni güncelleme hazır sayılır yakında markette yayınlayacağım.

indirdim ve değerlendirme yaptım ellerine sağlık geliştirilirse tutar bu oyun :)

PureFood

PureFood

Üye

Çalışmalarınızın devamını dilerim, teşekkürler :oke:

kesasd

kesasd

Üye
    Konu Sahibi
Oyunun yeni sürümü bugün itibariyle yayınlandı. Yeni sürüm hata düzeltmesi ve Rus birinden gelen geri bildirim üzerine PEGI sertifikasıyla yayınlandı. Oyunun bazı bölge mağazalarında yayınlanması için belli başlı sertifikalar gerekiyor. Şaşırmadım değil açıkçası.

Oyunda karşılaştığınız hata veya olmasını arzu ettiğiniz düşünceleriniz varsa bu başlık altından bana bildirebilirsiniz. İlgilenenlere şimdiden teşekkür ederim.

alical33

alical33

Üye
eline sağlık güzel bir çalışma olmuş