Telefon Tavsiyesi Windows Phone sahibi olsam mı ki? :)

Sponsorlu Bağlantılar

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
830 la ilgili genel bilgiyi @papakudioflu ali abi verir anca usta,daha bir onda var biliyorum ben, fiyatı 1300 yada daha aZ olmalı kamerası da tatmin eder çünkü harika çekiyor videolarını izledim, performans olarakda havada karada memnun eder seni ;)
 
  • Beğen
Tepkiler: -efşan


-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
830 la ilgili genel bilgiyi @papakudioflu ali abi verir anca usta,daha bir onda var biliyorum ben, fiyatı 1300 yada daha aZ olmalı kamerası da tatmin eder çünkü harika çekiyor videolarını izledim, performans olarakda havada karada memnun eder seni ;)

Telefon güzel gerçekten. Batarya süresi cezbetti beni. Alıp deneyeceğim bunu. Bu hafta sipariş veririm heralde.

Herkese çok teşekkür ederim ilgilerinden dolayı.
 
  • Beğen
Tepkiler: sfgnrl
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Nereden alırsınız bilemem ama bulamazsanız benimle iletişime geçin yardımcı olurum.
 
  • Beğen
Tepkiler: -efşan
-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
Sağ olasın abim. Ulaşırım ben sana İnşallah.
 
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
O zaman hayırlı uğurlu olsun diyelim:) Aramıza hoşgeldin dostum.
 
-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
Sağ olasın dostum. Hoş buluruz İnşaallah.
 
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
930 almanı tavsiye ederim.Kamerası ve özellikleri gayet iyi...wp nin özelliği uzun sure kullanımdan sonra dahi kasma çok az oluyor.Hafıza dolu olsa dahi.Kamerası şuan kotu ama bize göre kotu yoksa kameralar işini görecek kadar iyiler özellikle 1020-930-1520-830 kameraları çok iyi 920-925inde seni tatmin eder.
wp olur aslında. Hem fazla özellikli de kullanmıyorum telefonu. Nokia'dan başka wp yok mu ki alınabilecek?
Nokia asla kullanmam artık. :@
Nokıa almazsan Htc w8 mineydi onu al..onuda beğenmezsen hiç bulaşma wp ye arkadaşım hem Her lumiada nokıa yazıyor daha microsoftlu telefon çıkmadı (Turkiye'de yok diye biliyorum)
 
Rainesto

Rainesto

Üye
Büyük telefon hiç kullanmam ki, cebime sığmıyor :ehe

Telefonda oyun oynamam.
İnternet ve ofis işleri için kullanırım.
Sürekli e-posta bağlantım olması gerekiyor.
Özel e-posta bağlantısı yapmam lazım. Yani [email protected] gibi...
Biraz görsel olarak hitap etmesi lazım bana. Arayüzü göze hitap etmeli ki sıkılmayayım. :)
Text wiever desteği iyi olması lazım.
Kamerayı neredeyse hiç kullanmam. Kimlik ve ehliyetlerim dışında bir yerde de resmim yok zaten.
Sosyal olarak facebook falan filan kullanmam. WhatsApp kullanırım sadece. :)

Şimdilik bu kadar. Aslında 3310'un gprs desteği olsa tam benlik yani. :ehe
Bir de mağaza tamamen ücretli mi yoksa bazı uygulamalarda mı ücret var?
Oyun oynamıyorsunuz :spr
İnternet ve ofis işlerini göreceğinden eminim :spr
E-postalar bildirim olarak sürekli geliyor :spr
Ben telefonumda [email protected] adresini kullanabiliyorum bu konuda androidteki eziyet yok :spr
Kutucukların arkaplanlarını değiştirebiliyorsun-tema için bir sürü renk var ve canlı karoların bunu karşılayabilecegini düşünüyorum :spr
Text wiever hakkında bir bilgim yok
Whatsapp Uygulaması sorunsuz :spr
Bazı uygulamalar ücretli bazıları ücretsiz ama unlock yöntemi ile bedava yükleyebilirsiniz :spr

Yani kısaca Sahibi olmanızda hiç bir sıkıntı yok
 
  • Beğen
Tepkiler: -efşan
luckysleven

luckysleven

Üye
Uzun sure bir kac wp kullanmis biri olarak ve 1 hafta once bu macerayi sonlandirmis biri olarak siddetle w10 u bekleyip oyle karar vermeni tavsiye ederim. Ama yok ben telefonu biblo niyetine kullanirim whatsappim olsun muzik dinlerim 2 de mail bakarim diyorsan tabiki wp fiyatiyla ideal bir plarform. Mail senkronizasyonu cidden iyi..

Wp kararli surum ile kullanildiginda stabil calisan bir sistem. Hos bir arkadas cok guzel bu stabilligin hilesini ozetlemisti. Animasyonlarla hizli susu verilen bir sistem.. Kutucuklar ekran gecislerinde ekrandan oyle aheste aheste kayboluyorki sen hicbirsey fark etmiyorsun.. Ama bir yerden sonra bayiyor arayuz animasyon falan bu kacinilmaz son. Cunku sistem kisisellestirmeye tamamen kapali.. Ha bu arada sistem sapittimi tam sapitir onuda inkar edemeyiz..

Sunuda es gecmemem lazim benim wp kullanmam daki baslica amacim ofisti.. Hatta 925 ekrani yetmedigi icin bir heves 1320 aldim sirf ofisi rahat kullanayim diye ama hicte bekledigim gibi degildi. Office olayi iskence heleki senkronizasyon isin icine girdiginde cekilmez bir hal aliyor. Neyi nereye kaydettigi belli degil dosyalar birbirine giriyor . Yani ofis dedigin zaman bana iki uc islem arasinda hizli gecisler ile cozume ulasip sonuc gerekir ki bu biraz imkansiz..

Suanda note3 ile yine ms office uygulamasini kullaniyorum bakiniz burayi dikkatli okuyunuz ms in lumialarin icine koydugu office uygulamasindan cok daha stabil, anlasilir ve kullanimi daha kolay.. Ofis disinda benim en cok gicik oldugum olay kelime uzerinde duzenleme yapmakti. Bu isi wp de bir turlu layigi ile yapamadim. O duzeltme imleci basina buyruk sekilde takiliyordu. Ilk harfi degistirmek istesem 3. Harfe gidiyordu imlec vs vs..

Yani uzun lafin kisasi ben kliselesmis yoldan degilde kendimce eksik gordugum yerlerden elestirmek istedim wp yi.. Ben bir daha donermiyim wp ye hayir cunku icinde herseyi olan bir modele gecis yaptim bu saatten sonra ya bunun ustune cikmam lazim yada yerimde kalmam lazim. W10 ile ne gelirse gelsin herhangi bir lumianin agziyla kus tutmasi lazimki ben tekrar wp alayim cunku w10 ile lumianin gelecegi noktayi gormek icin uzman olmaya gerek yok : )
Ha bu arada wp alirsan bu forumun en guzel bolumunde takilirsin gercekten keyifli bir bolum devamli heyecan aksiyon var. Guncellemeler havai fisek gibi ne zaman nasil patlayacagi belli degil. Ama kesin patliyor orasi ayri : )
 
  • Beğen
Tepkiler: ceza87 ve skynet


Üst Alt