Windows Phone mi? Android mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
MC4 ya ios a çıkar yada wp ye. çünkü en stabil ve güçlü işletim sistemleri bunlar bence

pRime.

pRime.

Üye
ya bişey sorcam. bu tip fps oyunları dokunmatik ekranda hiç oynayamıyorum. size zevk veriyor mu bu tip oyunlar dokunmatikte? mis gibi bilgisayar ve konsol varken? :D ufak oyunlardan telefonda daha zevk alıyorum nedense.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

MC4 Androidden önce WP'a çıkarsa dişimi kırarım :D

Gameloft Windows Phone 8 için sunacağı oyun
başlıklarının tam listesi: Ice Age Village
UNO™ & Friends
N.O.V.A. 3: Near Orbit Vanguard
Order & Chaos Online
Alliance
The Amazing Spider-Man Modern Combat 4: Zero Hour
Fashion Icon
Shark Dash
Poker for Prizes
Asphalt 7: Heat
Real Soccer 2013 The Dark Knight Rises

Esendağlı

Esendağlı

Üye
işte bu.teşekkürler

61semih

61semih

Üye
şahsen ben olsam wp için beklerim okadar para verdikten sonra yaygınlaşmış ve uygulama sıkıntısı olmayan bir telefon alırım
ios yada android.
wp un arayüzünü beğeniyorsan tabi.(ki şahsi fikrim güzel değil ve kullanışlı gibi görünmüyor)

her halukarda bin tl nin üstünde bir para vereceksen,ilerde ne olur uygulama sıkıntısı geçermi,bu uygulama sıkıntısının geçmesi uzun sürerse elindeki telefon üst düzey oyunları açarmı soru işareti.

ama farklı işletim sistemleri denemek istiyorsan en kötü satar başka telefon alırım diyenler ve aldığı telefona hunharca oyun uygulama yüklemeyi düşünmeyenler için şuanda da wp iyi bir sistem.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Wp Al Gitsin ..

Sende Kurtul .. Forumda Kurtulsun .. :]

mystiery_

mystiery_

Üye
ya bişey sorcam. bu tip fps oyunları dokunmatik ekranda hiç oynayamıyorum. size zevk veriyor mu bu tip oyunlar dokunmatikte? mis gibi bilgisayar ve konsol varken? :D ufak oyunlardan telefonda daha zevk alıyorum nedense.
aynen katılıyorum.

PriZm

PriZm

Üye

ben gayet güzel oynuyorum 4" bazen küçük geliyor ama alıştım :D

• Beğen
Tepkiler: pRime.

cukuleaks

Üye
wp yazmaktan sıkıldım :off:

- - - Eklendi - - -

o ne la :D yukardaki smileyi kaldıramıyom nedense kusura bakma :D

aleranol

aleranol

Üye
acaba prototype cikarmiı? çok manyak olur prototype cod hd falan

zappinger

Üye
Online age of var androidde süper yani

___kaptan___

___kaptan___

Üye
WP mu? Android mi?

Güzel soru; WP daha bebek bir işletim sistemi şuan ancak anne ve baba diyebilir durum da yürümesine daha çok var :) biraz zamana ihtiyacı var, mobil dünyada WP yabancı gibi ama bu sektöre çabuk ısınacak azimle yürümeyi de öğrenecek eminim :)

Android; 18'lik deli kanlı gibi kanı dikine akıyor :D Canavar gibi bir işletim sistemi, muazzam bir etki alanı var, Aklı başında yolunu bulmuş gidiyor, şuan için Android, WP'a abilik yapıyor varsın belirlediği hedefe ulaşmak için çalışsın biz mutlu oluruz :)

Sorunun cevabını vereyim:

WP yeni yeni gelişmekte; ve ben olsam WP gelişip bu sektöre ''Durum bakalım beyler bende varım'' diyene kadar Android'i seçerdim :)

NOT: ''yanlış anlaşılacak bi söz sarfettiysem affola''

Takipçi Satın Al

Üst Alt