MrCommanDTr
Emekli Yönetici
biz oynadık sıra sizde![]()
benim Wp cihazım yok bir sene kadar daha da olmayacak kardeşim ama söyler misin Modern Combat 4 ü ne zaman oynadın?

biz oynadık sıra sizde![]()

MC4 Androidden önce WP'a çıkarsa dişimi kırarım
benim Wp cihazım yok bir sene kadar daha da olmayacak kardeşim ama söyler misin Modern Combat 4 ü ne zaman oynadın?![]()

çıkmaz kafan rahat olsun.
MC4 Androidden önce WP'a çıkarsa dişimi kırarım![]()

çıkmaz kafan rahat olsun.![]()

aynen katılıyorum.ya bişey sorcam. bu tip fps oyunları dokunmatik ekranda hiç oynayamıyorum. size zevk veriyor mu bu tip oyunlar dokunmatikte? mis gibi bilgisayar ve konsol varken?ufak oyunlardan telefonda daha zevk alıyorum nedense.
ya bişey sorcam. bu tip fps oyunları dokunmatik ekranda hiç oynayamıyorum. size zevk veriyor mu bu tip oyunlar dokunmatikte? mis gibi bilgisayar ve konsol varken?ufak oyunlardan telefonda daha zevk alıyorum nedense.

Wp Al Gitsin ..
Sende Kurtul .. Forumda Kurtulsun .. :]

ben mc türü oyunları sevmem
benim Wp cihazım yok bir sene kadar daha da olmayacak kardeşim ama söyler misin Modern Combat 4 ü ne zaman oynadın?![]()
yok ya bence sadece symbiana çıkarMC4 ya ios a çıkar yada wp ye. çünkü en stabil ve güçlü işletim sistemleri bunlar bence
acaba prototype cikarmiı? çok manyak olur prototype cod hd falan
biraz zamana ihtiyacı var, mobil dünyada WP yabancı gibi ama bu sektöre çabuk ısınacak azimle yürümeyi de öğrenecek eminim 
Canavar gibi bir işletim sistemi, muazzam bir etki alanı var, Aklı başında yolunu bulmuş gidiyor, şuan için Android, WP'a abilik yapıyor varsın belirlediği hedefe ulaşmak için çalışsın biz mutlu oluruz