herşey multitaskta bitiyorsa ioste vasat dimi
multitask için dedim sadece 
hacı onu bunu bırak şimdi. Wp telefonlar aşırı güncel ve kolay. wpler lumialar sana bi telefon olarak gelmiyor, hayatını hızlandıracak,kolaylaştıracak bir alet olarak geliyorlar. Ekranı bir açıyorsun tık tık tık herşeyini saniyede hallet koy cebine. bukadar basit![]()
çünkü ben uğraşmayı seviyorum,Sistemin her bir tarafını deyim yerindeyse bızıklamayı seviyorum.wp bu konuda bana göre değil 
Hocam ben beklemeyeceğim,telefonumu alır almaz çatır çutur oyun oynayacağım diyorsan,alacaksın donanımlı bir android.Ama şıklık,düzen,stabillik arıyorsak bu wp olur.wpde uygulama ve oyunlar ne olacak bilemiyorum.Ayrıca ekleyeyim,henüz Android ile Wpyi kıyaslamak için bana göre çok erken.

Kasma ve arada donma arasındaki fark neStabillik - Hiz - Arayuz ; Windows Phone ..
Oyun- Uygulama - Kasma - Aradada Donma ; Android .. =]

Böyle bir durumda android tabikide seçeneklerim arasında olmaz.Aslında bakarsanız şu sitem daha iyi bu sistem daha iyi tartışmaları sonuca varmadığı gibi tam bir hezeyanla sonuçlanmakta.En iyisi şu diye birşey yoktur kendi ihtiyaçlarına göre araştırırsın ona göre karar verip alırsın.Hem birde gün içerisinde bu kadar strese maruz kalıyorsunuz bu kadar yoruluyorsunuz da neden böyle tartışmalara girip cismini dahi görmediğiniz insanları kırıyorsunuz.Anlam veremedim ben açıkçası.Şurda güzel güzel sohbetimizi edelim hır çıkarmanın manası yok.Windows phonede uygulama oyun sıkıntısı var o canımı birazda sıkıyor
Kasma ve arada donma arasındaki fark ne![]()

Abi üst segment bi' android cihaz incelemiş olduğuna eminim.Seninde gördüğün gibi geçişler falan uygulama açılışları-kapanışları gerçekten göz dolduruyor tamam sadelik önemli ama yani bu beni cezbediyor.
Daha Fazla Nasil Eksi Eklerim Diye Dusundumm ..
Aklima Gelmedi![]()

Ooo iyiymiş o zaman ya nova modern combat felan
- - - Eklendi - - -
Ben en fazla bir telefona 1000 tl verebilirim zaten![]()