Windows Phone mi? Android mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
En çok kullanılan 50 uygulamanın 46 sı Wp de çalışıyor,wp eli boş gelmiyor arkadaşlar,yeni ekran ve yeni kamera teknolojisi ile dopdolu geliyor.

PriZm

PriZm

Üye

herşey multitaskta bitiyorsa ioste vasat dimi

:zzz: multitask için dedim sadece :zzz:

bana kalırsa Symbian ve MeeGo iOS'dan genel anlamda daha başarılı.en azından recent sistemi yok.

hacı onu bunu bırak şimdi. Wp telefonlar aşırı güncel ve kolay. wpler lumialar sana bi telefon olarak gelmiyor, hayatını hızlandıracak,kolaylaştıracak bir alet olarak geliyorlar. Ekranı bir açıyorsun tık tık tık herşeyini saniyede hallet koy cebine. bukadar basit :oke:

sen Lumia al o zaman :) çünkü ben uğraşmayı seviyorum,Sistemin her bir tarafını deyim yerindeyse bızıklamayı seviyorum.wp bu konuda bana göre değil :)

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşm sen ne yapmaya çalışıyorsn burda bir sonuca varmaya çalışıyoruz

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Hocam ben beklemeyeceğim,telefonumu alır almaz çatır çutur oyun oynayacağım diyorsan,alacaksın donanımlı bir android.Ama şıklık,düzen,stabillik arıyorsak bu wp olur.wpde uygulama ve oyunlar ne olacak bilemiyorum.Ama benim inşallah bir sonraki telefonumda Nokia olup Wp olacak.Ayrıca ekleyeyim,henüz Android ile Wpyi kıyaslamak için bana göre çok erken.

anılbaran

anılbaran

Üye
Forum kurallarına uymadığınız taktirde mesajlarınız silinir.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
PriZm

PriZm

Üye
Hocam ben beklemeyeceğim,telefonumu alır almaz çatır çutur oyun oynayacağım diyorsan,alacaksın donanımlı bir android.Ama şıklık,düzen,stabillik arıyorsak bu wp olur.wpde uygulama ve oyunlar ne olacak bilemiyorum.Ayrıca ekleyeyim,henüz Android ile Wpyi kıyaslamak için bana göre çok erken.

Tam şimdi diyeceğimi yazdın :)

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun temiz olması daha iyi şık görünmeside önemli tabi

zappinger

Üye
Şuan en iyi wp lumia 920 heralde en iyi androidde note2. Bana göre o koca ekranli pixelleri yeniden olusturulmus keskinligi katlanmis note2 ve diger özellikleri herhangi bir telefonu ***

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Stabillik - Hiz - Arayuz ; Windows Phone ..

Oyun- Uygulama - Kasma - Aradada Donma ; Android .. =]

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Windows phonede uygulama oyun sıkıntısı var o canımı birazda sıkıyor

amcalu1

amcalu1

Üye
Bende androidciydim hem de telefonum galaxy s2 olmasına rağmen menüde kasma olsun oyunlarda ara sıra laglar olsun bunlar bile insanı huzursuz ediyor wp mükemmelliyetci bir sistem o yüzden wp daha mantıklı bir de oyun uygulama sıkıntısı da bitiyor daha nolsun

zappinger

Üye
Şu android kasiyo donuyo olayini kim cikartti acaba benim neov bile kasmiyo s3 note2 gibi cihazlarin kastigina nerde sahit oldunuz

• Beğen
Tepkiler: droidçi
doctorrr

doctorrr

Üye
O değilde mesela benim için oyun-aplikasyon kriter değildir cihaz seçerken benim için önemli olan kullanışlılıktır bide öyle cihazın altından girip üstünden çıkmayıda sevmem ufak kişiselleştirme seçenekleri beni tatmin eder. :) Böyle bir durumda android tabikide seçeneklerim arasında olmaz.Aslında bakarsanız şu sitem daha iyi bu sistem daha iyi tartışmaları sonuca varmadığı gibi tam bir hezeyanla sonuçlanmakta.En iyisi şu diye birşey yoktur kendi ihtiyaçlarına göre araştırırsın ona göre karar verip alırsın.Hem birde gün içerisinde bu kadar strese maruz kalıyorsunuz bu kadar yoruluyorsunuz da neden böyle tartışmalara girip cismini dahi görmediğiniz insanları kırıyorsunuz.Anlam veremedim ben açıkçası.Şurda güzel güzel sohbetimizi edelim hır çıkarmanın manası yok.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve anılbaran
amcalu1

amcalu1

Üye
Windows phonede uygulama oyun sıkıntısı var o canımı birazda sıkıyor

Dün duyuruldu modern combat 4, nova 3, asphalt 7, amazing spider man, batman dark knight rises gibi birkaç oyun geliyor wp ye bunlar daha başlangıç bence oyun konusunda androidi falan geride bırakır çünkü arkasında xbox live var oyun konusunda derdiniz olmasın hem de wp gibi bir sistemde oyunlar kasmiyacagi için oyunlar daha zevkli hale gelecektir

doctorrr

doctorrr

Üye

Daha Fazla Nasil Eksi Eklerim Diye Dusundumm ..

Aklima Gelmedi :D
Abi üst segment bi' android cihaz incelemiş olduğuna eminim.Seninde gördüğün gibi geçişler falan uygulama açılışları-kapanışları gerçekten göz dolduruyor tamam sadelik önemli ama yani bu beni cezbediyor. :)

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Ooo iyiymiş o zaman ya nova modern combat felan :oke:

- - - Eklendi - - -

Ben en fazla bir telefona 1000 tl verebilirim zaten :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt