katil_197
Üye
bugün mağazaya geliyor diğer serisi .rayman jungle run'ın fiyatında indirim yapıldı ve 2tlye düştü
.bugün mağazaya geliyor diğer serisi .rayman jungle run'ın fiyatında indirim yapıldı ve 2tlye düştü
.bugün mağazaya geliyor diğer serisi ..
5 49 tl ama neden yayınlanmadı ios ve androidde yayınlanmış ??? ubisoft a hayırr!!!ücretlimi olacak
7 tl di bu iyiki almadım kapışın gençler .Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızpolonya mağazada ücretsizmiş @crookers haber verdi bölge değişimini yapmalısınız
.yorum yazan olmamış ama 4 oylamadan 1 yıldız verilmiş :/ oyun resimlere bakınca güzel gibi duruyor (Limbo'ya benziyor) acaba sorunlu mu ki o kadar düşük? deneyen var mı?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızoyunu ücretsiz !
yorum yazan olmamış ama 4 oylamadan 1 yıldız verilmiş :/ oyun resimlere bakınca güzel gibi duruyor (Limbo'ya benziyor) acaba sorunlu mu ki o kadar düşük? deneyen var mı?

zaten ayrı bi konu açılmış, demin gördüm ben dedenedim oyun çalışmıyor sürekli kapanıyor![]()
sağoldenedim oyun çalışmıyor sürekli kapanıyor![]()
İndirerek deneme yaptım ama zaten açılmıyoryorum yazan olmamış ama 4 oylamadan 1 yıldız verilmiş :/ oyun resimlere bakınca güzel gibi duruyor (Limbo'ya benziyor) acaba sorunlu mu ki o kadar düşük? deneyen var mı?
Aslında hep Abd olarak kullansak bölge yi nolur ?Bölgeyi Abd yapın Çalışır.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgüzel ve sürükleyici bir oyun, tavsiye ederim![]()

hiçbişey olmaz sadece kilit ekranındaki takvim ing olarak gözükür diğer herşey aynıİndirerek deneme yaptım ama zaten açılmıyorAslında hep Abd olarak kullansak bölge yi nolur ?