Haber Windows Phone Mağaza Fırsatları

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Bu gün 4 sinirli kuş ve 2 pis boğazlı yeşil sevimli canavar oyunu + İnsider pro uygulaması beleşe geldi :D Allah bereket versin :biggrin:

• Beğen
Tepkiler: YkPkY

turbocore35

turbocore35

Üye
Bu gün 4 sinirli kuş ve 2 pis boğazlı yeşil sevimli canavar oyunu + İnsider pro uygulaması beleşe geldi :D Allah bereket versin :biggrin:
ya amazing alex kaçırdım ya ücretsiz olan ülke yokmu hepsini indirdim o kaldı :D

turka_10

Üye
HERE EXPLORER diye Nokia yeni bir uygulama çıkarmış arkadaşlar ama abd mağzasında bizim mağzada göremedim ben Here City lens gibi bişey sanırım tam incelemedim.

YkPkY

YkPkY

Üye
inceledim,bilen gözün kategorileri daha gelişmiş hali.

5800

Üye
HERE EXPLORER diye Nokia yeni bir uygulama çıkarmış arkadaşlar ama abd mağzasında bizim mağzada göremedim ben Here City lens gibi bişey sanırım tam incelemedim.

Here Transit ülkemizde çalışsa here explorer mükemmel bir program olacak ama Here Transit ülkemizde aktif değil..

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Here Transit ülkemizde çalışsa here explorer mükemmel bir program olacak ama Here Transit ülkemizde aktif değil..
aktif degil derken ben şöyle kullanabiliyorum mesela hangi şehirde bulunuyorsanız o şehir içinde mesela ben bursadayım bursa-osmangazi ilçesinden nilüfer ilçesine gitmek için hedef belirlediğim zaman bana neleri kullanmam gerektiğini ve nereden binecegimi kaç dk sürecegini gösteriyor biraz daha detaya inersek osmangaziden 13dk da 0.5 mil mesefade metro istasyonu var oray git diyor daha sonra metro ile 6 durak sonra in ve 12dk sürecegini gösteriyor daha sonra metrodan indikten sonra nilüfer merkez için nereden nasıl yürücegimide 47dk 1,7mil diye gösteriyor yani sorunsuz olarak çalışıyor isterseniz resimde eklerim siz böyle deneyin bir ancak şehir dışı için çalışmıyor bende de galiba bu uygulama sadece şehir içi

alical33

alical33

Üye
Angrybirds

StarWarsII

Rio
hepsini kaçırdık iyimi :ah

5800

Üye
aktif degil derken ben şöyle kullanabiliyorum mesela hangi şehirde bulunuyorsanız o şehir içinde mesela ben bursadayım bursa-osmangazi ilçesinden nilüfer ilçesine gitmek için hedef belirlediğim zaman bana neleri kullanmam gerektiğini ve nereden binecegimi kaç dk sürecegini gösteriyor biraz daha detaya inersek osmangaziden 13dk da 0.5 mil mesefade metro istasyonu var oray git diyor daha sonra metro ile 6 durak sonra in ve 12dk sürecegini gösteriyor daha sonra metrodan indikten sonra nilüfer merkez için nereden nasıl yürücegimide 47dk 1,7mil diye gösteriyor yani sorunsuz olarak çalışıyor isterseniz resimde eklerim siz böyle deneyin bir ancak şehir dışı için çalışmıyor bende de galiba bu uygulama sadece şehir içi

Mesela İzmir'de bornovadan balçovaya gitmek istediğimde hiç sonuç bulunamadı diyor Here Transit.

alical33

alical33

Üye
Mesela İzmir'de bornovadan balçovaya gitmek istediğimde hiç sonuç bulunamadı diyor Here Transit.
here transit ülkemizde çalışmıyor diye biliyorum here drive ı deneyin şu ana kadar gitmek istediğim hiç bir yerde beni yanıltmadı

YkPkY

YkPkY

Üye
Ankara da sadece banliyö trenini gösteriyor.koca başkentte.tonla otobüs metro varken

4MaGuS

4MaGuS

Üye
here transit ülkemizde çalışmıyor diye biliyorum here drive ı deneyin şu ana kadar gitmek istediğim hiç bir yerde beni yanıltmadı
peki ben nasıl kullanıyorum şehir içinde
Ankara da sadece banliyö trenini gösteriyor.koca başkentte.tonla otobüs metro varken
otobüs olarak evet göstermiyor galiba ama metroları buluyor bende zaten bursada 1 tane metroda varda biraz daha kurcalayım bakayım ben bir

YkPkY

YkPkY

Üye
o zaman uygulama yapımcısı Bursalı :)
kendi memleketini uygulamaya giydirmişler.bi deneyim bakiim

• Beğen
Tepkiler: PureFood
4MaGuS

4MaGuS

Üye
evet arakadaşlar şimdi deneme me göre sadece kayıtlı ulaşım araçlarına göre mesela metro üzerinden bir yere gitmek istersem gösteriyor ancak metornun olmadıgı yerlerde otobüsler için bilgi vermiyor bunu bulundugunuz şehirle alakalı haralde istanbulda falan çalışır birde geliştirirler diye düşünüyorum ben açıkçası çok güzel bir program aslında sizde ankarada veya izmirde hiç mi göstermiyor benim denediğim gibi deneyin bir merak ettim göstermesi gerekiyor oralarda da

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
PRO Jetpack prisoner escape:

• Beğen
Tepkiler: skynet
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Nextgen Reader:

• Beğen
Tepkiler: n000k