ya amazing alex kaçırdım ya ücretsiz olan ülke yokmu hepsini indirdim o kaldıBu gün 4 sinirli kuş ve 2 pis boğazlı yeşil sevimli canavar oyunu + İnsider pro uygulaması beleşe geldiAllah bereket versin
![]()

aynı zamanda en önemli özelliği bilen göz net istiyor here explorer istemiyorinceledim,bilen gözün kategorileri daha gelişmiş hali.
HERE EXPLORER diye Nokia yeni bir uygulama çıkarmış arkadaşlar ama abd mağzasında bizim mağzada göremedim ben Here City lens gibi bişey sanırım tam incelemedim.
aktif degil derken ben şöyle kullanabiliyorum mesela hangi şehirde bulunuyorsanız o şehir içinde mesela ben bursadayım bursa-osmangazi ilçesinden nilüfer ilçesine gitmek için hedef belirlediğim zaman bana neleri kullanmam gerektiğini ve nereden binecegimi kaç dk sürecegini gösteriyor biraz daha detaya inersek osmangaziden 13dk da 0.5 mil mesefade metro istasyonu var oray git diyor daha sonra metro ile 6 durak sonra in ve 12dk sürecegini gösteriyor daha sonra metrodan indikten sonra nilüfer merkez için nereden nasıl yürücegimide 47dk 1,7mil diye gösteriyor yani sorunsuz olarak çalışıyor isterseniz resimde eklerim siz böyle deneyin bir ancak şehir dışı için çalışmıyor bende de galiba bu uygulama sadece şehir içiHere Transit ülkemizde çalışsa here explorer mükemmel bir program olacak ama Here Transit ülkemizde aktif değil..
hepsini kaçırdık iyimiAngrybirds
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
StarWarsII
Rio

aktif degil derken ben şöyle kullanabiliyorum mesela hangi şehirde bulunuyorsanız o şehir içinde mesela ben bursadayım bursa-osmangazi ilçesinden nilüfer ilçesine gitmek için hedef belirlediğim zaman bana neleri kullanmam gerektiğini ve nereden binecegimi kaç dk sürecegini gösteriyor biraz daha detaya inersek osmangaziden 13dk da 0.5 mil mesefade metro istasyonu var oray git diyor daha sonra metro ile 6 durak sonra in ve 12dk sürecegini gösteriyor daha sonra metrodan indikten sonra nilüfer merkez için nereden nasıl yürücegimide 47dk 1,7mil diye gösteriyor yani sorunsuz olarak çalışıyor isterseniz resimde eklerim siz böyle deneyin bir ancak şehir dışı için çalışmıyor bende de galiba bu uygulama sadece şehir içi
here transit ülkemizde çalışmıyor diye biliyorum here drive ı deneyin şu ana kadar gitmek istediğim hiç bir yerde beni yanıltmadıMesela İzmir'de bornovadan balçovaya gitmek istediğimde hiç sonuç bulunamadı diyor Here Transit.
Evet bende denedim az önce sonuç aynıMesela İzmir'de bornovadan balçovaya gitmek istediğimde hiç sonuç bulunamadı diyor Here Transit.

Ankara da sadece banliyö trenini gösteriyor.koca başkentte.tonla otobüs metro varkenaktif degil derken ben şöyle kullanabiliyorum mesela hangi şehirde bulunuyorsanız o şehir içinde mesela ben bursadayım bursa-osmangazi ilçesinden nilüfer ilçesine gitmek için hedef belirlediğim zaman bana neleri kullanmam gerektiğini ve nereden binecegimi kaç dk sürecegini gösteriyor biraz daha detaya inersek osmangaziden 13dk da 0.5 mil mesefade metro istasyonu var oray git diyor daha sonra metro ile 6 durak sonra in ve 12dk sürecegini gösteriyor daha sonra metrodan indikten sonra nilüfer merkez için nereden nasıl yürücegimide 47dk 1,7mil diye gösteriyor yani sorunsuz olarak çalışıyor isterseniz resimde eklerim siz böyle deneyin bir ancak şehir dışı için çalışmıyor bende de galiba bu uygulama sadece şehir içi
peki ben nasıl kullanıyorum şehir içindehere transit ülkemizde çalışmıyor diye biliyorum here drive ı deneyin şu ana kadar gitmek istediğim hiç bir yerde beni yanıltmadı
otobüs olarak evet göstermiyor galiba ama metroları buluyor bende zaten bursada 1 tane metroda varda biraz daha kurcalayım bakayım ben birAnkara da sadece banliyö trenini gösteriyor.koca başkentte.tonla otobüs metro varken
tamam kardeş haklısın kusura bakmabutur konuslamaları fırsat konusunda yapmasanız iyi olur sorun bolumnde yapın bence oku oku fırsat arıyoz ...
bo sorunu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım bölümündeat bakalım cevap vereceklermi
jetpack OH .PRO Jetpack prisoner escape:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
. joyride çakması eskiden nekadardıkı ki5 TLjetpack OH .. joyride çakması eskiden nekadardıkı ki