Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
bu en basit ugulama atılan sıstem dostum

• Beğen
Tepkiler: byibo

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
.d sağlık olsun kardeşim daha olduğun sistemde bulunman snn için daha iyi olur tabi

Bilgisayar Manyağı

Üye
1.sayfadan bi program indirdim şimdi bnden visual studio yazıyor kocaman programda ve bnden key istior
yabide şu retry yazısı çıkıyor teli görmüyor galiba herşey yapılı internette baplı tel kilidi açık ama bi türlü regis.. midir nedir o yazı çıkmıyor kısacası bi unlock yapamadım herşey tamam ama bi şu programı ayaralayamdaım lütfen bir çözüm

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Bir yerde hata yapıyorsun ama neresi

Bilgisayar Manyağı

Üye
app studio dan star build dediğimde beni başka yerlere yönlendiriyor galiba orayı yapamadım yada betten kaynaklanıyor nette telden girdiğimden olabilir mi :(

kendir52

kendir52

Üye
Şim geri donme oluyor demi ve minecraft falan yükleybilirmiyim

suleymaneser

suleymaneser

Üye
linkler ölü,indirme link açılmıyor

temelerg

Üye
Link Kırık Açılmıyor

byibo

byibo

Üye
linkler ölü,indirme link açılmıyor
Link Kırık Açılmıyor
çin programı haricinde diğer linkleri kontrol ettim çalışıyor çin programını burdan
Şim geri donme oluyor demi ve minecraft falan yükleybilirmiyim
evet unregister yapılarak geri dönebilirsin arkadaşım
app studio dan star build dediğimde beni başka yerlere yönlendiriyor galiba orayı yapamadım yada betten kaynaklanıyor nette telden girdiğimden olabilir mi :(
1.sayfadaki yönelgeleri takip ederek sıfırdan yüklemeyi dene arkadaşım çünkü bahsedilen konuda app studio ya gerek yok yinede takılıdğın yer olursa yardımcı olmaya çalışırız

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
hocam baykuş o işaretinde çarpı çıkıyor neden ?

byibo

byibo

Üye
Telefona doğru gelen bi ok var ekranda onda çarpı işareti var.
anladım eğer yanılmıyorsam bağlantı ile ilgili usb driwerleri yeniden yüklemeyi dene bir istersen program bağlantı oluşmadığı zaman o uyarıyı verir bu arada bu işlemi yaparken telefonundaki wifi açık ve bağlantılı durumda olmalı

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
anladım eğer yanılmıyorsam bağlantı ile ilgili usb driwerleri yeniden yüklemeyi dene bir istersen program bağlantı oluşmadığı zaman o uyarıyı verir bu arada bu işlemi yaparken telefonundaki wifi açık ve bağlantılı durumda olmalı

Ve ekranın kilitli olmaması

• Beğen
Tepkiler: byibo
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye

Tmm eyvallah kardeşim

Üst Alt