bu en basit ugulama atılan sıstem dostum

linkler ölü,indirme link açılmıyor
çin programı haricinde diğer linkleri kontrol ettim çalışıyor çin programını burdanLink Kırık Açılmıyor
evet unregister yapılarak geri dönebilirsin arkadaşımŞim geri donme oluyor demi ve minecraft falan yükleybilirmiyim
1.sayfadaki yönelgeleri takip ederek sıfırdan yüklemeyi dene arkadaşım çünkü bahsedilen konuda app studio ya gerek yok yinede takılıdğın yer olursa yardımcı olmaya çalışırızapp studio dan star build dediğimde beni başka yerlere yönlendiriyor galiba orayı yapamadım yada betten kaynaklanıyor nette telden girdiğimden olabilir mi![]()
nerde çıkıyor anlamadım kardeşim ?hocam baykuş o işaretinde çarpı çıkıyor neden ?
nerde çıkıyor anlamadım kardeşim ?
anladım eğer yanılmıyorsam bağlantı ile ilgili usb driwerleri yeniden yüklemeyi dene bir istersen program bağlantı oluşmadığı zaman o uyarıyı verir bu arada bu işlemi yaparken telefonundaki wifi açık ve bağlantılı durumda olmalıTelefona doğru gelen bi ok var ekranda onda çarpı işareti var.
anladım eğer yanılmıyorsam bağlantı ile ilgili usb driwerleri yeniden yüklemeyi dene bir istersen program bağlantı oluşmadığı zaman o uyarıyı verir bu arada bu işlemi yaparken telefonundaki wifi açık ve bağlantılı durumda olmalı
anladım eğer yanılmıyorsam bağlantı ile ilgili usb driwerleri yeniden yüklemeyi dene bir istersen program bağlantı oluşmadığı zaman o uyarıyı verir bu arada bu işlemi yaparken telefonundaki wifi açık ve bağlantılı durumda olmalı
oldumu ?Tmm eyvallah kardeşim
Aynı hatayı alıyorum ne yapmalıyız ?az sonra başlıcam takıldıgımda mesaj atarım sanaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızne yapmam lazım
sorun haloldumu arkadaşım ?Aynı hatayı alıyorum ne yapmalıyız ?