byibo
Üye
mini sdk yı kaldırıp yeniden yükledin mi ?hocam herşey tam telefon unlock ama power tools açılmıyo o açılsa biticek herşey :/
mini sdk yı kaldırıp yeniden yükledin mi ?hocam herşey tam telefon unlock ama power tools açılmıyo o açılsa biticek herşey :/
mini sdk dediğiniz şey sdk 7.1'mi hocam ?mini sdk yı kaldırıp yeniden yükledin mi ?
hayır dostum sdk 7.1 kaldırın sonra mini sdk 8 var ya onu yeniden kurunmini sdk dediğiniz şey sdk 7.1'mi hocam ?
evet yapılıyor bir sorun yok 10 adet hakkımız var isterseniz bu konuya bir göz atabilirsiniz Püf Noktası - Windows Phone Sınırsız Uygulama Yüklemek - MaxiCeparkadaşlar hala unlock edilebiliyor mu ben birtürlü yapamadım ya daha önce yapmıştım halbuki
wp power toolsu açabilmeniz için verilen talimatları uygulamanız gerekiyor örneğin mini 8.0 sdk kurdunuz mu ona bağlı olarak driwer tanıttınızmı bilgisayarınızda ?1. yöntemi gerçekleştirdim fakat wp power tools açılmıyor bir sorunla karşılaştı diyor yardımcı olacak biri var mı 16. sayfaya kadar okudum ama bi çözüm yok galiba?
Abi baykuşla nasıl oluyo
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
arkadaşım bu konuyu inceleyebilirsin Çoklu Paylaşım - Developer Unlock Telefonlar İçin Oyunları Paylaşalım - MaxiCep takıldığın bir yer olursa mutlaka cevab gelirOyunu nasıl atcaz o sıkıntı
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
hocam şimdi baykuşla olan kısmı yaptım şu ekranda kilit açma simgesi olayı falan onları yaptım fakat power toolsu açamadım. uygulamayı ve ya oyunu baykuşla atabiliyormuyuz?wp power toolsu açabilmeniz için verilen talimatları uygulamanız gerekiyor örneğin mini 8.0 sdk kurdunuz mu ona bağlı olarak driwer tanıttınızmı bilgisayarınızda ?
evet yüklemek istediğin xap sağ tıklayıp en üstteki çinçe yazan yeri tıklıyoruz birkaç saniye sonra ufak bir pencere açılıyor yüklemeye başlıyorhocam şimdi baykuşla olan kısmı yaptım şu ekranda kilit açma simgesi olayı falan onları yaptım fakat power toolsu açamadım. uygulamayı ve ya oyunu baykuşla atabiliyormuyuz?
bir sorunla karşılaştınız diyor yüklemiyor bile anlamadım herşey yükledim gene aynı.evet yüklemek istediğin xap sağ tıklayıp en üstteki çinçe yazan yeri tıklıyoruz birkaç saniye sonra ufak bir pencere açılıyor yüklemeye başlıyor
bu arada powertoolsu neden açamadınız ?
ilk sayfada Hem Telefonda hemde Bilgisyarda İntenetin (Wifi) açık olması gerekiyor denilmiş şimdi benim pc masaüstü onda internet var kablosuz ama masaüstü pc de nasıl açacam wifi yi bu kısmı birisi bana daha detaylı anlatırsa sevinirim.