Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

byibo

byibo

Üye
Bekledim bekledim bir türlü gelmedi. Ne kadar daha beklemeliyim? 10 dk bekledim tepki olmadı. Ama arada kapadım tak çıkar yaptım. Bakalım yarın bir daha deneyeyim şu an evde değilim. Anca yarına yaparım. Ama neden uyarıyor çözemedim
Telgrafla gönderildi.
çin programı açtıktan sonra usb ile pc ye bağlantını yap zaten program devreye girer mavi Unlock simgesi çıkar oraya tıkla mail adresini şifreni gir tamam de ama bu arada telefonun tuş kilidi açık olsun yoksa yapmaz
Beyler ALLAH için yardım edin pc'ye format atmadan önce rahatlıkla yüklüyodum unlocktan şimdi pcye bağlıyorum teli program leptop gösteriyo sonra leptopun üstünde X işareti oluyo yüklüyemiyorum lütfen yardım edin
gerekli driwerleri yükledin mi arkadaşım ?

bsavr

bsavr

Üye
çin programı açtıktan sonra usb ile pc ye bağlantını yap zaten program devreye girer mavi Unlock simgesi çıkar oraya tıkla mail adresini şifreni gir tamam de ama bu arada telefonun tuş kilidi açık olsun yoksa yapmaz

gerekli driwerleri yükledin mi arkadaşım ?
Hocam ne driverleri isimlerini söylermisiniz ?

emz

emz

Üye
Hocam ne driverleri isimlerini söylermisiniz ?

Nokia.com adresine girin be destek bölümüne tıklayın. Ardından arama çubuğuna recovery toll yazın. Aramada çıkan programı indirip kurun. O program kurulurken tüm ihtiyacınız olan sürücüler kurulacaktır.

Telgrafla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: byibo
bsavr

bsavr

Üye
Hepiniz çok sağolun

emz

emz

Üye

İlk sayfadaki tüm adımları yaptım. Ardından en son fotoğraftaki butona bastım ve bu resim geldi. Şimdi oldu mu? Telefonu söküp tekrar taktım ama hiçbirşey olmamış gibi oldu. Tekrar yaptım gene bu geldi. Ne diyor? Ne yapmalıyım?

Telgrafla gönderildi.

pirenuri

pirenuri

Üye
Kardeş sitelerin çoğundaki indirmeler silinmiş. Bu dosyalara sahip olan arkadaşlar varsa upload edip paylaşabilir mi ?

bsavr

bsavr

Üye
WP Power Tools açılmıyor başka program varmı yüklemek için ?

byibo

byibo

Üye

İlk sayfadaki tüm adımları yaptım. Ardından en son fotoğraftaki butona bastım ve bu resim geldi. Şimdi oldu mu? Telefonu söküp tekrar taktım ama hiçbirşey olmamış gibi oldu. Tekrar yaptım gene bu geldi. Ne diyor? Ne yapmalıyım?
Telgrafla gönderildi.
bu resimde gösterilen tuş kilidini açın diyor başka bir durum driwer söz konusu ama onuda yüklediyseniz bilemiyorum
Kardeş sitelerin çoğundaki indirmeler silinmiş. Bu dosyalara sahip olan arkadaşlar varsa upload edip paylaşabilir mi ?
arkadaşım bütün linklere baktım kontrol ettim çalışır vaziyette yinede istediğin birşey varsa upload edebilirim
WP Power Tools açılmıyor başka program varmı yüklemek için ?
burada mevcut bakabilirsiniz Tavsiye - Xap Deployer 2.0 - MaxiCep

bsavr

bsavr

Üye
bu resimde gösterilen tuş kilidini açın diyor başka bir durum driwer söz konusu ama onuda yüklediyseniz bilemiyorum

arkadaşım bütün linklere baktım kontrol ettim çalışır vaziyette yinede istediğin birşey varsa upload edebilirim

Hocam çok sağolun ama buda açılmıyor sorun nedir sizce ?

byibo

byibo

Üye
Hocam çok sağolun ama buda açılmıyor sorun nedir sizce ?
isterseniz mini sdk yı komple bilgisayarınızdan kaldırp
bilgisayarınıza bu verdiğim linkten gerekli uygulamayı kurun
sonra mini sdk'yı yeniden yüklemeyi deneyin

bsavr

bsavr

Üye
isterseniz mini sdk yı komple bilgisayarınızdan kaldırp
bilgisayarınıza bu verdiğim linkten gerekli uygulamayı kurun
sonra mini sdk'yı yeniden yüklemeyi deneyin
onu önceden yüklemiştim hocam yüklü şuan bilgisayardaLütfen yardm edin

bsavr

bsavr

Üye
o zaman sdk yı kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin isterseniz
Hocam windows phone app for desktop vardı onu sildim sizin verdiğiniz linkten yükledim ancak gene açılmıyor tıklıyorum power toolsa program filan açılmıyor

byibo

byibo

Üye
Hocam windows phone app for desktop vardı onu sildim sizin verdiğiniz linkten yükledim ancak gene açılmıyor tıklıyorum power toolsa program filan açılmıyor
anladım ama ben şuan mini sdk yı kaldırıp yeniden yüklemeni tavsiye ettim

bsavr

bsavr

Üye
anladım ama ben şuan mini sdk yı kaldırıp yeniden yüklemeni tavsiye ettim
Hocam fazla anlamıyorum ama denetim masasında - Windows Phone SDK 7.1 - 8.0 var hangisini kaldırıcam ? bide geri nerden yüklüyebilirimHocam siz TW'den bağlanıp yapsanız işiniz yoksa ?

emz

emz

Üye

Ekran açık ve nokia recocery tools cihazı tabıyor. Neyi eksik olabilir ki?

Telgrafla gönderildi.

emz

emz

Üye
Hocam fazla anlamıyorum ama denetim masasında - Windows Phone SDK 7.1 - 8.0 var hangisini kaldırıcam ? bide geri nerden yüklüyebilirimHocam siz TW'den bağlanıp yapsanız işiniz yoksa ?

Sağ yık yapıp yönetici izni verirseniz tüm sorunlara çözüm olabilir. Programı açmak yerine önce bilgisayarı sıfırdan açın ve sadece o programa sağ tık yapıp yönetici olarak çalıştır deyin. Ardından açılacaktır.

Telgrafla gönderildi.

byibo

byibo

Üye
sdk 7.1 kaldırıp usb ile telefonu bilgisayara bağlayıp mevcut olan cihazın adını değiştirin istediğiniz bir isim olabilir sonra çin programını açıp unlock yapın kusura bakmayın tw ile bağlanamam çünkü müsait değilim
Ekran açık ve nokia recocery tools cihazı tabıyor. Neyi eksik olabilir ki?
Telgrafla gönderildi.
çin programını yeniden yüklemeyi deneyin birde isterseniz şuan güncel sürüm 4.6

bsavr

bsavr

Üye
sdk 7.1 kaldırıp usb ile telefonu bilgisayara bağlayıp mevcut olan cihazın adını değiştirin istediğiniz bir isim olabilir sonra çin programını açıp unlock yapın kusura bakmayın tw ile bağlanamam çünkü müsait değilim

çin programını yeniden yüklemeyi deneyin birde isterseniz şuan güncel sürüm 4.6
hocam herşey tam telefon unlock ama power tools açılmıyo o açılsa biticek herşey :/

Üst Alt