Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

yunusiyunus

Üye
arkadaşlar hala unlock edilebiliyor mu ben birtürlü yapamadım ya daha önce yapmıştım halbuki

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
1. yöntemi gerçekleştirdim fakat wp power tools açılmıyor bir sorunla karşılaştı diyor yardımcı olacak biri var mı 16. sayfaya kadar okudum ama bi çözüm yok galiba?

byibo

byibo

Üye
arkadaşlar hala unlock edilebiliyor mu ben birtürlü yapamadım ya daha önce yapmıştım halbuki
evet yapılıyor bir sorun yok 10 adet hakkımız var isterseniz bu konuya bir göz atabilirsiniz Püf Noktası - Windows Phone Sınırsız Uygulama Yüklemek - MaxiCep
1. yöntemi gerçekleştirdim fakat wp power tools açılmıyor bir sorunla karşılaştı diyor yardımcı olacak biri var mı 16. sayfaya kadar okudum ama bi çözüm yok galiba?
wp power toolsu açabilmeniz için verilen talimatları uygulamanız gerekiyor örneğin mini 8.0 sdk kurdunuz mu ona bağlı olarak driwer tanıttınızmı bilgisayarınızda ?

yunusiyunus

Üye
Tamam teşekkürler unlock yapabildim. Power tools kuramadım baykuşa yükledim. Bide 620 de order&choas yükledim açılmadan kapanıyor açabilen var mı?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

yusuff76

yusuff76

Üye
Wp power tools indirmek win 7

yusuff76

yusuff76

Üye
Abi baykuşla nasıl oluyo

yunusiyunus

Üye
Abi baykuşla nasıl oluyo

Telefon unlocksa bilgisayara tak telefonu ama baykuş açık olmasın (normal usb gibi tak) sonra yükleyeceğin dosyası çift tıkla sonra çıkan sayfada Sağ altta mavi bir tıklama sekmesi olacak (dosyanın boyutuna göre bekleme süresi artıyor) onu tıkla sonra yüklenmiş oluyor

yusuff76

yusuff76

Üye
Unlock değil nasıl yapcam sen yaptın mı

yunusiyunus

Üye
Önce telefonu tak bilgisayara sürücülerin hepsi yüklü olsun sonra baykuşu yükle hiç bi'şey yapmana gerek yok. Bir arkadaşın dediğine göre bu işlemleri yaparken telefonun ekranı sönmeyecek. Takıldığın yerde yine sorabilirsin

yusuff76

yusuff76

Üye
Oyunu nasıl atcaz o sıkıntı

No Name Dev

No Name Dev

Üye
Windows phone kullanılilirmi be android en iyisi kendi istedigim boot animation koyuyorum canım ne isterse ohh be :D

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
wp power toolsu açabilmeniz için verilen talimatları uygulamanız gerekiyor örneğin mini 8.0 sdk kurdunuz mu ona bağlı olarak driwer tanıttınızmı bilgisayarınızda ?
hocam şimdi baykuşla olan kısmı yaptım şu ekranda kilit açma simgesi olayı falan onları yaptım fakat power toolsu açamadım. uygulamayı ve ya oyunu baykuşla atabiliyormuyuz?

byibo

byibo

Üye
hocam şimdi baykuşla olan kısmı yaptım şu ekranda kilit açma simgesi olayı falan onları yaptım fakat power toolsu açamadım. uygulamayı ve ya oyunu baykuşla atabiliyormuyuz?
evet yüklemek istediğin xap sağ tıklayıp en üstteki çinçe yazan yeri tıklıyoruz birkaç saniye sonra ufak bir pencere açılıyor yüklemeye başlıyor
bu arada powertoolsu neden açamadınız ?

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
evet yüklemek istediğin xap sağ tıklayıp en üstteki çinçe yazan yeri tıklıyoruz birkaç saniye sonra ufak bir pencere açılıyor yüklemeye başlıyor
bu arada powertoolsu neden açamadınız ?
bir sorunla karşılaştınız diyor yüklemiyor bile anlamadım herşey yükledim gene aynı.
iki adet oyun yükleyebildim daha fazlasını nasıl yapabilirim?

Son düzenleme:

delirici

Üye
ilk sayfada Hem Telefonda hemde Bilgisyarda İntenetin (Wifi) açık olması gerekiyor denilmiş şimdi benim pc masaüstü onda internet var kablosuz ama masaüstü pc de nasıl açacam wifi yi bu kısmı birisi bana daha detaylı anlatırsa sevinirim.

byibo

byibo

Üye
ilk sayfada Hem Telefonda hemde Bilgisyarda İntenetin (Wifi) açık olması gerekiyor denilmiş şimdi benim pc masaüstü onda internet var kablosuz ama masaüstü pc de nasıl açacam wifi yi bu kısmı birisi bana daha detaylı anlatırsa sevinirim.

yani baykuş programını açtığımızda hem telefonda hemde kullandığımız bilgisayarda internet açık (bağlı) olucak

Üst Alt