hocam pc'yi formatlayıp hallettim sorunu, Windows Phone Developer Registration programı ile unlock'uda kaldırdım sonra baykuşlu programla ayarladım herşeyide şimdide yine en fazla 2 oyun yükleniyor.Format atmadan anca sdk ile unlocku geri alırsın.Windows Phone Developer Registration çalıştır, açılıyorsa ordan kaldırırsın unlock'u.

Son günlerde artan şikayetler bu yönde mavi butona mı tıklıyorsunuz yazıyamı ? ss atabilirsminiz nereye tıkladığınıza dairhocam pc'yi formatlayıp hallettim sorunu, Windows Phone Developer Registration programı ile unlock'uda kaldırdım sonra baykuşlu programla ayarladım herşeyide şimdide yine en fazla 2 oyun yükleniyor.![]()

2 oyun derken unlocklu 2 oyun mu ?hocam pc'yi formatlayıp hallettim sorunu, Windows Phone Developer Registration programı ile unlock'uda kaldırdım sonra baykuşlu programla ayarladım herşeyide şimdide yine en fazla 2 oyun yükleniyor.![]()
Aynı sorun bendede warSon günlerde artan şikayetler bu yönde mavi butona mı tıklıyorsunuz yazıyamı ? ss atabilirsminiz nereye tıkladığınıza dair![]()
hocam programı açıyorum hesabımla giriş yapmamı istiyor kırmızı bi yazıyla giriş yapmadan yüklenmiyor hiçbir oyunSon günlerde artan şikayetler bu yönde mavi butona mı tıklıyorsunuz yazıyamı ? ss atabilirsminiz nereye tıkladığınıza dair![]()
hocam programı açıyorum hesabımla giriş yapmamı istiyor kırmızı bi yazıyla giriş yapmadan yüklenmiyor hiçbir oyun girincede 2 oyun yükleniyor en fazla
evet unlock var ancak en fazla 2 oyun yükleniyor2 oyun derken unlocklu 2 oyun mu ?
Hocam sen nasıl 10 xap yapabildin ? Bende baykuşla unlock ettim fakat 2 den fazla xap kuramıyorum ?Tm ÇOK Şükür artık atmıyor İNŞALLAH BÖYLE DEVAM EDER
lanet baykuş yeni sürümde 2 uygulama sınırı koymuş ya
Hocam sen nasıl 10 xap yapabildin ? Bende baykuşla unlock ettim fakat 2 den fazla xap kuramıyorum ?

Hocam sizdeki sürüm kaç ? Bendeki V4.3.1 ve 4.3.3'ede güncelle diye uyarı veriyor ama yapmıyorum ne olur ne olmaz diye![]()
Çok şükür yüklüyor kardeş anlamadım senin ki ve diğerlerinin neden öyle yeni sürümünü indirmelisin bul araştır bir yerden.
Format atmadan anca sdk ile unlocku geri alırsın.Windows Phone Developer Registration çalıştır, açılıyorsa ordan kaldırırsın unlock'u.
Bende sıfırlıyım dedim unlock gitmiş bende2 cilere katılıcam herhalde .p

kaç uygulama kurabiliyorsunBende sıfırlamıştım baykuş hata verdi 2 defa ama sonra düzeldi![]()
kaç uygulama kurabiliyorsun
Beyler blacki yapınca hacı gider mi