Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Tm ÇOK Şükür artık atmıyor İNŞALLAH BÖYLE DEVAM EDER

Heimdalll

Heimdalll

Üye
hangi oyun atmıyor, gta mı

xennon

Üye
Format atmadan anca sdk ile unlocku geri alırsın.Windows Phone Developer Registration çalıştır, açılıyorsa ordan kaldırırsın unlock'u.
hocam pc'yi formatlayıp hallettim sorunu, Windows Phone Developer Registration programı ile unlock'uda kaldırdım sonra baykuşlu programla ayarladım herşeyide şimdide yine en fazla 2 oyun yükleniyor. :(

Warnings

Üye
hocam pc'yi formatlayıp hallettim sorunu, Windows Phone Developer Registration programı ile unlock'uda kaldırdım sonra baykuşlu programla ayarladım herşeyide şimdide yine en fazla 2 oyun yükleniyor. :(
Son günlerde artan şikayetler bu yönde mavi butona mı tıklıyorsunuz yazıyamı ? ss atabilirsminiz nereye tıkladığınıza dair:D

meneleos

Üye
2 oyun derken unlocklu 2 oyun mu ?

xennon

Üye
Son günlerde artan şikayetler bu yönde mavi butona mı tıklıyorsunuz yazıyamı ? ss atabilirsminiz nereye tıkladığınıza dair:D
hocam programı açıyorum hesabımla giriş yapmamı istiyor kırmızı bi yazıyla giriş yapmadan yüklenmiyor hiçbir oyun
hocam programı açıyorum hesabımla giriş yapmamı istiyor kırmızı bi yazıyla giriş yapmadan yüklenmiyor hiçbir oyun girincede 2 oyun yükleniyor en fazla
2 oyun derken unlocklu 2 oyun mu ?
evet unlock var ancak en fazla 2 oyun yükleniyor

skynet

Üye
O değilde diyelim ki pc'ye format attım bu baykuş o zaman bize de 2 sınır koyar mı ?

!berkay?

Üye
lanet baykuş yeni sürümde 2 uygulama sınırı koymuş ya
Tm ÇOK Şükür artık atmıyor İNŞALLAH BÖYLE DEVAM EDER
Hocam sen nasıl 10 xap yapabildin ? Bende baykuşla unlock ettim fakat 2 den fazla xap kuramıyorum ?

skynet

Üye
lanet baykuş yeni sürümde 2 uygulama sınırı koymuş ya
Hocam sen nasıl 10 xap yapabildin ? Bende baykuşla unlock ettim fakat 2 den fazla xap kuramıyorum ?

Hocam sizdeki sürüm kaç ? Bendeki V4.3.1 ve 4.3.3'ede güncelle diye uyarı veriyor ama yapmıyorum ne olur ne olmaz diye :)

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Çok şükür yüklüyor kardeş anlamadım senin ki ve diğerlerinin neden öyle yeni sürümünü indirmelisin bul araştır bir yerden.

!berkay?

Üye
Hocam sizdeki sürüm kaç ? Bendeki V4.3.1 ve 4.3.3'ede güncelle diye uyarı veriyor ama yapmıyorum ne olur ne olmaz diye :)

Hocam sizde 4.3.1 in exe dosyası mevcutmu ? Unlocku ve 4.3.3 u kaldırıp bu 4.3.1 i yüklemeyi deneyim o zaman çözebilir miyim acaba ?
Çok şükür yüklüyor kardeş anlamadım senin ki ve diğerlerinin neden öyle yeni sürümünü indirmelisin bul araştır bir yerden.

Hocam zaten en yeni sürümü bakarsan zaten son yapanlarda hep 2 sınırı var . Senin ki 4.3.3 muydu program sürümü ?

skynet

Üye
Bende 4.3.1 değilde bu var zaten bunu yükledikten sonra 4.3.1'e kendini güncelledi bende öylece bıraktım :)
Edit:
Evet paylaştığım sürüm 4.3.1'imiş diğerini silip bu verdiğimi yükle belki düzelir :)

Son düzenleme:
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Beyler blacki yapınca hacı gider mi

!berkay?

Üye
Format atmadan anca sdk ile unlocku geri alırsın.Windows Phone Developer Registration çalıştır, açılıyorsa ordan kaldırırsın unlock'u.

Hocam bu unlocku nasıl kaldırabilirim ? Açıklarmısınız ?

yigitaga32

yigitaga32

Üye
rezerved 2den fazla baykuşla oyun kuran olursa bakyım :)

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
Bende sıfırlıyım dedim unlock gitmiş bende2 cilere katılıcam herhalde .p

Üst Alt