Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
Söylentilere bakıp mail atmaktan başka elimizden bir şey gelmiyor şunu merak ediyorum misal telim L620 nokia istese güncelleme ile 1 gb yapar mı bunu ?
ramı artıramaz ama şuan ram sınırı var 150 mb 1 gblarda 300 mb eger bizim sınırıda 300e çekerse 1 gb ramlı oyunları oynarız

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Zaten rahat oynatıyor Çok şükür benim kardeşimin android var galaxy wonder modern combatı açıyor onda :D

Aximator

Üye
Çince program pc den kalkınca unlock kalkıyor mu ?Çince program ile oyun yüklemeyi lütfen birisi tw yardımı ile halledebilir mi ?olduuuu sonun da oldu aximator nuster startthegame mia alfanso goodjober ilk oyunumu yükledim modern combat 4 hiç kasmıyo çok saolun :D
telefon taş gibi oyun niye gelmedi anlamadım :D
Kaç oyun-program yüklenebildiği meselesi ilginç biraz. Ben mesela dediğim yöntemle 10 tane kurabildim sıkıntı olmadan,bazı arkadaşlarda öyle yapmış. Ama bazıları sadece 2. Yabancı forum sitelerinde de hack yöntemleri anlatılırken benzer birşey yazmışlar. Kaç oyun yüklenebildiği hakkında net bir şey yok bazıları 2 bazıları 10 yükleyebiliyor demişler.

Warnings

Üye
Arkadaşlar programda bazen mavi yer aktif olmuyor ilk unlock yapcağınız zaman sizde yandaki çince yazıya basarsanız email ve password yazarsanız 2 tane olur ama mavi butona tıklayınca tatam 10tane olur :D

StartTheGame

StartTheGame

Üye
baykuştan yap :D 10 tane olur
açılıştaki sekmeyi kapat :D

Baykuşu diyorum zatne baykuştan 10 tane olmuyor yeni yapanlar için :@
Arkadaşlar programda bazen mavi yer aktif olmuyor ilk unlock yapcağınız zaman sizde yandaki çince yazıya basarsanız email ve password yazarsanız 2 tane olur ama mavi butona tıklayınca tatam 10tane olur :D

O mavi buton aktif olmadan nasıl unlock yapacağız ? Email ve Şifre zorunlu onun için alakası yok girmekle girmemekle

Heimdalll

Heimdalll

Üye
plants vs zombies olsa iyi olurdu yaarkadaşlar bu flappy bird oyunu fake heralde ama gerçeği gibi değil mi

Heimdalll

Heimdalll

Üye
skı safari sevenler için güzel bir alternatif oyun, %90 aynı oynanış fakat bi süre sonra kasıyor bi deneyin isterseniz

Warnings

Üye
Baykuşu diyorum zatne baykuştan 10 tane olmuyor yeni yapanlar için :@

O mavi buton aktif olmadan nasıl unlock yapacağız ? Email ve Şifre zorunlu onun için alakası yok girmekle girmemekle
eposta yazmanız gerek yok çince mavi yazıya tıklama butonA TIKLA KARDEŞİM :D

csH

csH

Üye
sanırım e posta yazanlarda 2 oyun sınırı oluyor e posta yazılmadan da oluyormuş @Warnings in dediğine göre o zaman e mail yazan arkadaşlar sdk dan lock yapıp sonra baykuşu kaldırıp tekrar kurup unlock yapsınlar e posta adreslerini yazmadan belki 10a çıkar uygulama sayısı

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Beyler hayırlı olsun şuan 4 oyun var :D yükleniyormuş Çok şükür
modern combat 4 real racing 2 subway surfers temple run oz bunlar var :DŞuan rayman jungle run indiriyorum İNŞALLAH çalışcak ;)

• Beğen
Tepkiler: mısto61
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
Beyler hayırlı olsun şuan 4 oyun var :D yükleniyormuş Çok şükür
modern combat 4 real racing 2 subway surfers temple run oz bunlar var :DŞuan rayman jungle run indiriyorum İNŞALLAH çalışcak ;)

fiesta daha iyi

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
jungle run hata verdi yanlış xap indirmişim başka siteden :D
şu benim sorunum tek sorunum o gta anladık atıyo İNŞALLAH çözülür :) ama modern combat 4 multiplayer de 1 el attıktan sonra niye oyundan atıyor smis freeplay karakter yarattıktan sonra neden oyundan atıyor ?
temple run oz zaten sıkıntı başa atıp duruyo oyunu :D
subway 2 dk oynadım sorun yoktu ama ALLAH KORUSUN sanrım o da bi sıkıntı :) :)

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
eski facebook uygulaması şu ankine göre stabil ve daha güzel bence isteyenlere deneyebilir

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Abi sdk dan nasıl geri lock yapıcam ki ?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

chromox dehşet olmuş tr dil gelmiş desteklenen site sayısı artmış

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Onubdedikten sonra geri lock mu olmuş oluyor so ra baykuşu silip tekrar yükleyeceğim sonra napacağım ?

Üst Alt