Warnings
Üye
neden sürekli unlcok edip siliyorsun bozucaksın telefonuOnubdedikten sonra geri lock mu olmuş oluyor so ra baykuşu silip tekrar yükleyeceğim sonra napacağım ?

neden sürekli unlcok edip siliyorsun bozucaksın telefonuOnubdedikten sonra geri lock mu olmuş oluyor so ra baykuşu silip tekrar yükleyeceğim sonra napacağım ?

sonra baykuştan e mail girmeden unlock yapacaksınOnubdedikten sonra geri lock mu olmuş oluyor so ra baykuşu silip tekrar yükleyeceğim sonra napacağım ?
unlock olmuyorsa nsudan tekrar kur telefonuOlmuyor Developers den çıkış yapınca o çince program geri unlock yapmıyor developeride mi silsem ? tekrar yüklesem mi developeri ? ( Windows Phone Developer Registration )
real racing 2 bende atma yapmıyorduALLAH'IN CEZASI Real Racing 2 ggta sa modern combat hepsi oyundan atıp duruyor !! şimdi de bunlanı uğraşıcam modern combat Multi oynarken atıyor Real Racing girer girmez atıyor
bu yöntemle 10 oyun yükleniyorsa dedim bunu yapayım bari ancak şimdide bu program kurduktan sonra açınca çalışmayı durdurdu hatası veriyor. Bence cihazım daha önceden unlocklu olduğu için. Şimdi ben nasıl unlock'u geri alabilirim eksi yöntemle yaptığım? Telefona format atmak istemiyorum. Zaten şuanda kullanamıyorum unlock'u. Bahsettiğim konu şu: Püf Noktası - Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek - MaxiCep