Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Hm bu üzücü haber :D kendi pc me win7 32 bit format attım TW ile kimler yarın yardımcı olabilir ?

StartTheGame

StartTheGame

Üye
E abi bende niye 3. yü yüklerken hata veriyor W7 32 bit Ne Powertools yüklüyor ne Xap Deployer yardım çözebilecek varsa Allah için yardım etsin ya :(

Heimdalll

Heimdalll

Üye
arkadaşlar bu avengers oyununu yüklemek için ne kadar alan lazım?

Heimdalll

Heimdalll

Üye
yuhhhhhh

Serhan

Serhan

Üye
l520 deneyen varmı bide kaç oyun yüklenyor4.3 çıktı arkadaşlar açınca güncelleniyor

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Siz hala 2 oyuna takın :( ben daha unlock yapamadım bu 2. Yöntemi w8 32 bit yapar mı?

nusret2013

Üye
ben yaptım ama 10 oyun sınırı kötü ya 10.da kaldım :D

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Dalga mı geçiyorsun kardeşim iyice üzülüyorum:))))

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Lumia 620 kardeş yapar merak etme :D olmazsa yarın tw ile bağlanır yapamadığın yerlere yine yardım ederim ben:D

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Saol kardeşim ama korkuyorum İNŞALLAH telde sorun yoktur 2 farklı pc de aynı hatayı aldım şu driver de sıkıntı olmasın sakın onu yaparken veriyo hatayı ?

Serhan

Serhan

Üye
telefonu pcye bağlıyorum b aykuş bişey indiriyo normal dimi ondan sonra olucak

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Evet kardeşim normal beyler ben windows 8 pro 64 bit İNŞALLAH pc me indiriyorum şuan kuruyo sanal makineye sizce bu kesinlikle ama kesinlikle olur mu 2. yöntem felan ?Şimdi naneyi yedik 64 bit desteklemiyor diyo işlemci oysa destekliyodu test ettim ya !

Serhan

Serhan

Üye
Evet kardeşim normal beyler ben windows 8 pro 64 bit İNŞALLAH pc me indiriyorum şuan kuruyo sanal makineye sizce bu kesinlikle ama kesinlikle olur mu 2. yöntem felan ?Şimdi naneyi yedik 64 bit desteklemiyor diyo işlemci oysa destekliyodu test ettim ya !
windows 7 32 bit desteklermi baykuşdüşünüyorum da iphone için 25pp var wp içinde öyle birşey varmıdır ? bizi unlock dan kurtarır ios gibibaykuş u açınca yeni sürüme güncelliyor ama %84 kalıyor offffffffff :( :(

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Çok sorunlu bu iş :D

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Serhan

Serhan

Üye
güncellemede %84 te kalıyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooroooooooooooooooooooooooooooorooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor

Üst Alt