Invoke
Üye
-
Konu Sahibi
-
Güncellemeleri istisnasız bütün teller alacak. 520 kullanıyorum. 2 gün önce haberi duyduğum anda indirdim güncellemeyi hiçbir sorun çıkmadı. Sistem olarak hepsi aynı. Hiçbirinde kasma olmaz. 520 nin eksiklikleri: Kamera flaşı, ön kamera, NFC, pusula. Telefonlar hakkında ise bence Salı gününü ( 22 Ekim) bekle. Düşük ihtimal ama düşük bütçeli Lumia(lar) tanıtılabilir.
güncelleme her cihaza gelir ancak donanım özelliklerine göre getirdiklerinde ufak tefek farklılıklar olabilir
Yo yo bende öyle bir tartışma açmak kesinlikle istemedim.Herhangi başka bir sorun olursa sorabilirsin
Benim 520 ye özel şuda olsaydı dediğim tek şey ClearBlack. Diğer bütün Lumia lar da, Nokia nın diğer telefonlarında var ama 520 de yok. Olmazsa olmaz bir şey değil ama ekranın çok daha güzel görünmesini sağlardı.Sen istemedin de her an çıkabilir, tehlikeli fanlar var heryerde
520 kullanıyorsun anladığım kadarıyla memnun musun? İllaki beğenmediğin bir yanı vardır. Keşke şu şöyle olsaymış dediğin?(kamera, flaş dışında)
ooo gel sende gel wp'yeama nasıl giriş yapmak istiyorsun o önemli. sonuçta yığınla cihaz var ve hepsi farklı kesime hitap ediyor.
Ben aslında tam da giriş yapmak istiyor sayılmam ya, düşüncelerim var sadece, o konuda.
abi sen şimdi 18 ay diyince arkadaşların aklına hemen L920-L820 ler ne olucak diye soru gelicek sonuçta onlar ilk çıkan wp8 cihaz olması lazım yanlış bilmiyorsam onlara ayrı bir düzenleme yapılacağını düşünüyorum sonuçta üst seviye telefonlar diye geçiyor burda sizin bahsettiğiniz min 18 ay bunu vurgulamak lazım benceWindows Phone platformunda alt seviye veya üst seviye farkı olmaksızın mevcut tüm cihazlar aldıkları son guncellemeden itibaren minimum 18 ay destek güvencesi altındadır. Bu sure içinde aldıkları her güncelleme bu 18 aylık sureyi yeniler. Yani mevcut durumda Windows Phone 8.1guncellemesini alması kesin olan Lumia520 bile 2015 yılı 6-8.aylarına kadar güncelleme garantisi altında. Kaldı ki 2014 yılında Windows Phone platformu için en az 3 güncelleme alacak.
güncellemelerin cihazlara göre değil yayınlanma tarihleri baz alınıyor. Mesela GDR3 20Kasım'da yayınlandıysa GDR3'u alan cihazlar 18ay boyunca desteklenicek.abi sen şimdi 18 ay diyince arkadaşların aklına hemen L920-L820 ler ne olucak diye soru gelicek sonuçta onlar ilk çıkan wp8 cihaz olması lazım yanlış bilmiyorsam onlara ayrı bir düzenleme yapılacağını düşünüyorum sonuçta üst seviye telefonlar diye geçiyor burda sizin bahsettiğiniz min 18 ay bunu vurgulamak lazım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?