4MaGuS Üye katil_197' Alıntı: herşey gdr3 atılmış 8.1 ne kalmış merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... buluruz onada birşeyler gdr3 gelsin önce birde
katil_197' Alıntı: herşey gdr3 atılmış 8.1 ne kalmış merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... buluruz onada birşeyler gdr3 gelsin önce birde
kimbilir_01 Üye katil_197' Alıntı: 3-4 haftaya nsu da olur Genişletmek için tıkla ... inşaALLAH olur ota beklemem yine
katil_197' Alıntı: 3-4 haftaya nsu da olur Genişletmek için tıkla ... inşaALLAH olur ota beklemem yine
4MaGuS Üye suyunsesi' Alıntı: Ben otayı beklemeyi planlıyorum (akşama kadar :P) Genişletmek için tıkla ... kaç gün kaldı 22 de çıkıcak mı kesin nsu ya acaba
suyunsesi' Alıntı: Ben otayı beklemeyi planlıyorum (akşama kadar :P) Genişletmek için tıkla ... kaç gün kaldı 22 de çıkıcak mı kesin nsu ya acaba
hasan3472ty Üye Wp çok geride hocam. Sanki ios yeni çıkmış gibi. Android ise gingerbeat ile 4 yıl önce şuan gdr3 denen şey vardı
Wp çok geride hocam. Sanki ios yeni çıkmış gibi. Android ise gingerbeat ile 4 yıl önce şuan gdr3 denen şey vardı
ardacumhur Üye suyunsesi' Alıntı: Neye dayanarak söylüyorsunuz bunları, masaya mı? Genişletmek için tıkla ... Ben bunu bölüm müdürüme söyledim
suyunsesi' Alıntı: Neye dayanarak söylüyorsunuz bunları, masaya mı? Genişletmek için tıkla ... Ben bunu bölüm müdürüme söyledim
muratangin Üye katil_197' Alıntı: herşey gdr3 atılmış 8.1 ne kalmış merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... notifi.center,quick settings gibi önemli ama olmayan şeyler ?
katil_197' Alıntı: herşey gdr3 atılmış 8.1 ne kalmış merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... notifi.center,quick settings gibi önemli ama olmayan şeyler ?
PureFood Üye ben azıcık beklerim. Yorumları okur öyle kurarım işimi garantiye almak için suyunsesi' Alıntı: Neye dayanarak söylüyorsunuz bunları, masaya mı? Genişletmek için tıkla ... tuttum bunu abi çok yaşa
ben azıcık beklerim. Yorumları okur öyle kurarım işimi garantiye almak için suyunsesi' Alıntı: Neye dayanarak söylüyorsunuz bunları, masaya mı? Genişletmek için tıkla ... tuttum bunu abi çok yaşa
4MaGuS Üye bu arada aklıma bir şey daha geldi acaba güncelleme ile telefon kapalıyken alarm çalma özelliği ile ilgili bir bilgi varmı şuan çalışmıyor diye biliyorumda
bu arada aklıma bir şey daha geldi acaba güncelleme ile telefon kapalıyken alarm çalma özelliği ile ilgili bir bilgi varmı şuan çalışmıyor diye biliyorumda