Bence gdr3 8.1 in Bi betası olabilir. Verdikleri özellikleri millete kullandırtacaklar beğenilmeyen şeyleri geri dönüşlere göre 8.1 de düzeltecekler gibime geliyor mesela bildirim merkezi
Ben güncellemeyi geçiyorum.Hala youtube uygulaması çalışmıyor.Eğer güncelleme vereceklerse buna bi güncelleme verip çalıştırsınlar.Tabi önce google ile anlaşmaları gerekli bununla ilgili bi bilgi yok mu?
Bende şimdi onu diyecektim cihazda takacak yeri bırak kalem yok kelem desteği geliyor artık 2000 TL verdiğimiz cihaza birde 250 300 TL verip kalemmi alacağız
Bende şimdi onu diyecektim cihazda takacak yeri bırak kalem yok kelem desteği geliyor artık 2000 TL verdiğimiz cihaza birde 250 300 TL verip kalemmi alacağız
evet o şekilde gönderiliyor. Burada bahsedilen mail oluştururken ya da gelen maile cevap verirken "eklenti"ye tıklayarak maile bu formattaki dosyaları ekleyebileceğiz.
Hayır inç ile alakası yok.
Tamamen model ve barındırdığı teknoloji ile alakalı.
Ve yukarıda da söylediğim gibi ilk duyumlar; 1080p cihazların yanı sıra önceki nesil üst seviye Lumialara (920, 925, 928, 1020 ve 1520) geleceği yönünde.