İlk oyunumu satın aldım (creed) hayırlı olsun![]()
Ankara'da oturan arkadaşlar için yoruma gerek yok sanırım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Asphalt 7'yi kaçırma dostum hazır 2 TL'yken. Son güncelleme ile 512 MB ramli telefonlarda çalışma desteği gelmiş.

Satın almalarda ilk uygulamayı satın alırken kayıt yapmış olduğun kredi kartı kullanılır... Tâki kaldırana kadar.Teşekkürler hemen onuda aldım. Yalnız bu sefer ki satın almada kredi kartı bilgilerimi sormadı (pcden alıyorum). Bu güvenilir bir durum mudur ? Bilgilerimi kayıt etmesi hoşuma gitmedi![]()
Teşekkürler hemen onuda aldım. Yalnız bu sefer ki satın almada kredi kartı bilgilerimi sormadı (pcden alıyorum). Bu güvenilir bir durum mudur ? Bilgilerimi kayıt etmesi hoşuma gitmedi![]()
Evet arkadaşlar bugünkü tavsiye uygulamamız: Surfy
Surfy uygulaması, UC Browser ile birlikte mağazadaki en başarılı browser uygulamalarından biri.
Son derece kullanışlı arayüzü, ayarları, adres çubuğu, sekmeleri ve hızıyla gerçekten ilgi çekiyor.

web tercihi: seyyarçok güldüm ya kim çevirdiyse buradan gülmeme sebep olduğu için teşekkürlerimi iletiyorum Allah da onu güldürsün
![]()
, ne güldük yaaaa, buda benzer bir şey olmuş 
Ana menüde "Para Durumu" şeklindeki seçeneği "Sikke Durumu" diye çevirmişler, ne güldük yaaaa, buda benzer bir şey olmuş
![]()

web tercihi: seyyarçok güldüm ya kim çevirdiyse buradan gülmeme sebep olduğu için teşekkürlerimi iletiyorum Allah da onu güldürsün
![]()

Ben bunu ücretsizken indirmiştim. Sonra kaldırdım. Şimdi satın alma geçmişimden indirsem demo sürüm mü karşıma çıkar yoksa tam sürüm mü ?
- - - Eklendi - - -
Çılgın derken ?
iStunt 2 oyna derim. 25 bölüm ücretsiz. Uzun zaman idare eder. Rekorlarını sürekli geliştirirsin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
Ayrıca Nisan 4 oldu MC4 gelmediHadi yav o kadar bekledik Gameloft peşinden mi koşcaz aşıklar gibi
![]()
Bu arada tam ben bu satırları yazarken, geliştirici dil dosyalarını göndermiş bana.
Ben şuna bi el atayım.
Vira bismillah
Adam gibi çevrilmiş hali yakında mağazada diyebiliriz şimdiden![]()
Kolay gelsin, yardıma ihtiyacın olursa buralardayım.