Tavsiye Windows Phone - En Beğendiğiniz Oyun ve Uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Ankara'da oturan arkadaşlar için yoruma gerek yok sanırım ;)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk: Özgür.

kelebekavcisi

Üye
İlk oyunumu satın aldım (creed) hayırlı olsun :ehe

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Asphalt 7 Android ile oynarken hiç beğenmemiştim. Woswanted gelir mi acaba :hmmm

kelebekavcisi

Üye

Asphalt 7'yi kaçırma dostum hazır 2 TL'yken. Son güncelleme ile 512 MB ramli telefonlarda çalışma desteği gelmiş.

Teşekkürler hemen onuda aldım. Yalnız bu sefer ki satın almada kredi kartı bilgilerimi sormadı (pcden alıyorum). Bu güvenilir bir durum mudur ? Bilgilerimi kayıt etmesi hoşuma gitmedi :hmmm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Teşekkürler hemen onuda aldım. Yalnız bu sefer ki satın almada kredi kartı bilgilerimi sormadı (pcden alıyorum). Bu güvenilir bir durum mudur ? Bilgilerimi kayıt etmesi hoşuma gitmedi :hmmm
Satın almalarda ilk uygulamayı satın alırken kayıt yapmış olduğun kredi kartı kullanılır... Tâki kaldırana kadar.

PureFood

PureFood

Üye

Hesap bilgilerin istersen commerce.microsoft.com'dan düzenleyebilirsin.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Birazdan bir uygulama incelemesi ile buradayım ;)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Evet arkadaşlar bugünkü tavsiye uygulamamız: Surfy

Surfy uygulaması, UC Browser ile birlikte mağazadaki en başarılı browser uygulamalarından biri.

Son derece kullanışlı arayüzü, ayarları, adres çubuğu, sekmeleri ve hızıyla gerçekten ilgi çekiyor.

Yukarıdaki ekran görüntülerinden de gördüğünüz gibi, uygulamada kolayca yeni sekme açıp kapatabiliyor, sık kullandığınız sayfaları favorilere ekleyebiliyor, kilitleme fonksiyonu ile ekranın dönmesini engelleyebiliyor, istediğiniz sayfayı başlangıç ekranına pinleyebiliyor ve sesli sayfa okutma özelliğini kullanabiliyorsunuz.

Ayrıca sayfaları tam ekran görüntüleyebiliyor ve ayarlar kısmından (anasayfa, mobil/masaüstü görünüm, favori düzenleme vb) pek çok ince ayar yapabiliyorsunuz.

Şu an için programda gözlemlediğim tek olumsuz yön Türkçe çevirinin korkunç derecede kötü olması.

Geliştiricisine mail attım, eğer dönüş yapar ve bana ingilizce dil dosyasını gönderirse; olaya el atmayı düşünüyorum.

Mağazada uygulamanın ücretli ve ücretsiz olarak 2 sürümü bulunuyor.
Tabi ki ücretli sürümde ekstradan bir iki özellik ve ayar yer alıyor.

Aşağıdaki linklerden uygulamayı indirebilirsiniz.

Bir dahaki incelememizde görüşmek üzere ;)

• Beğen
Tepkiler: serinaga, ZzZz11 ve nanotex
tanercoskun

tanercoskun

Üye
Bilgilendirme için teşekkür ediyorum. Opera veya Firefox tan bir haber var mı? Dolphin olsada olur aslında Android te harikalar yaratıyor.

PureFood

PureFood

Üye
web tercihi: seyyar :zuhaha::zuhaha: çok güldüm ya kim çevirdiyse buradan gülmeme sebep olduğu için teşekkürlerimi iletiyorum Allah da onu güldürsün :D

• Beğen
Tepkiler: csH ve serinaga
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Wp8 için en iyi kamera uygulaması olmayı amaçlayan ve Camera360 grubu tarafından geliştirilen bu uygulama, şimdilik ücretsizdir.

• Beğen
Tepkiler: serinaga
serinaga

serinaga

Üye

Evet arkadaşlar bugünkü tavsiye uygulamamız: Surfy

Surfy uygulaması, UC Browser ile birlikte mağazadaki en başarılı browser uygulamalarından biri.

Son derece kullanışlı arayüzü, ayarları, adres çubuğu, sekmeleri ve hızıyla gerçekten ilgi çekiyor.

Üstadım peki bu sekmeler sınırlı mı UC Browser'daki gibi ? Bilirsin UC Browser en çok 6 sekme açmaya izin veriyor da :ah

- - - Eklendi - - -

web tercihi: seyyar :zuhaha::zuhaha: çok güldüm ya kim çevirdiyse buradan gülmeme sebep olduğu için teşekkürlerimi iletiyorum Allah da onu güldürsün :D

İsmet bir süre önce Çin'den bir Cihaz alınmasına karar verildi ve bu Cihaz için yazılım yapılması gerekiyordu. Bizim akıllı Çinli kardeşler gelmeden bize sürpriz yapalım demişler ve google'dan çeviri yaparak yazılımı Türkçeleştirmişler. Sabahlara kadar yerlerde yuvarlanıp gülmekten yardırdık. Olay aynen şöyle : Ana menüde "Para Durumu" şeklindeki seçeneği "Sikke Durumu" diye çevirmişler :aha:, ne güldük yaaaa, buda benzer bir şey olmuş :kop2:

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve OttomaN TigeR
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

O da birşey mi yaa, menüde "Hisse" yazıyor Puhahahaha :kop2:
Adam "Share" kelimesini "paylaş" diye çevireceğine "hisse" diye çevirmiş :D

sezrar

sezrar

Üye

Ben bunu ücretsizken indirmiştim. Sonra kaldırdım. Şimdi satın alma geçmişimden indirsem demo sürüm mü karşıma çıkar yoksa tam sürüm mü ?

- - - Eklendi - - -

Çılgın derken ?

iStunt 2 oyna derim. 25 bölüm ücretsiz. Uzun zaman idare eder. Rekorlarını sürekli geliştirirsin.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca Nisan 4 oldu MC4 gelmedi :hmmm Hadi yav o kadar bekledik Gameloft peşinden mi koşcaz aşıklar gibi :D

çılgın derken aklını yitirmiş anlamında söylemiş olamam bence,her ne ise,

Oyun güzelmiş amantelefon beni oyundan atıyor 5 dakika sonra. Böyle olunca moralim çok bozuluyor telefonu fırlatasım geliyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada tam ben bu satırları yazarken, geliştirici dil dosyalarını göndermiş bana.
Ben şuna bi el atayım.
Vira bismillah :)

Adam gibi çevrilmiş hali yakında mağazada diyebiliriz şimdiden ;)

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve drangela61
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu arada tam ben bu satırları yazarken, geliştirici dil dosyalarını göndermiş bana.
Ben şuna bi el atayım.
Vira bismillah :)

Adam gibi çevrilmiş hali yakında mağazada diyebiliriz şimdiden ;)

:eller: Kolay gelsin, yardıma ihtiyacın olursa buralardayım. :)

Üst Alt