Tavsiye Windows Phone - En Beğendiğiniz Oyun ve Uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

yeminli06

yeminli06

Üye
Boş zamanlarınızda girip kale geliştirerek savaşlara katılıp klan oluşturarak arkadaşlarınızla oynayacağınız bir oyun. Bağımlılık yapabilir :gul:
Benim seviyem 79

Link:

Son düzenleme:

beats

beats

Üye
GoMusic:
Yeni bir müzik çalar arayüzü uygulaması, şarkı sözlerini gösterebiliyor, ilerleme çubuğundan şarkı ilerletme ve ses açıp kapama da bulunuyor ama şuan aktif değil sanırım. Ses ayarı alttaki play/pause bilgi çubuğunu yukarı çekince geliyor.
Bir kaç özelliği çalışmıyor (ses ilerletme, ses arttırıp azaltma) onlar da aktif hale gelirse arayüz performansı da arttırılırsa sonraki güncellemelerle çok güzel olur.

Uygulama içinden
:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: yunus-emre-6606, meg1ddo ve PureFood

skynet

Üye

Su Oku

beats

beats

Üye
Reboot Now

Yenileme için ya da yakın zamanda gelecek güncellemelerin yükledikten sonra etkin olması için "yeniden başlatma gerekli" uyarısı gelir, bu uyarının geç geldiği anlarda kullanılabilicek bir uygulama. Rengi değişip tile olarak da atanabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: skynet, OttomaN TigeR ve bulutsuzgece

tgoksen1

Üye
Reboot Now

Yenileme için ya da yakın zamanda gelecek güncellemelerin yükledikten sonra etkin olması için "yeniden başlatma gerekli" uyarısı gelir, bu uyarının geç geldiği anlarda kullanılabilicek bir uygulama. Rengi değişip tile olarak da atanabiliyor.

ne işe yarıyor acaba?
ne işe yarıyor acaba?
anlamadım yanı acıklamayı kusura bakmayın

beats

beats

Üye
Power Tools

İçinde:
  • El feneri,
  • Titreşim ve şok metre,
  • Ses ölçer (Desibel ölçer),
  • Pusula (Manyetometre gerekli),
  • Cetvel (Çoğu cihazlar için önceden kalibrelendi),
  • Eğim ölçer (Entegre kamera görüntüsüyle),
  • Yüzeylerin açısını ölçmek için terazisi metre olan bir uygulama.
Uyguma içinden:

QR:

Link:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
efeler12

efeler12

Üye
Biliyorsunuz mp3finder kaldırıldığından beri adam akıllı müzik indirme programı arıyordum buldum. İndirdiğiniz müziğin taglerini Xbox musicten otomatik alabildiğiniz müzik indirme programı.

Unlimited to download music into local music library with tags and album cover. Integrate Xbox Music service, so you don't need to edit tags and album cover manually. It's pretty easy to use.
Feature:
●Unlimited to download music.
●Support ID3 tags and album cover. Therefore, you will not see any spam in your music library.
●Support Xbox Music. So you don't need to edit tags and album cover manually.
●Search album covers
●Search in your language, not only English.
●Support background download.
●Easy-to-use and friendly UI.
Try it, you will be impressed!
---
If you find any bugs or have some good ideas about Music Sense, please let me know. Thank you :)
Email: [email protected]

Windows Phone için "Music Sense" uygulamasına göz atın

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
beats

beats

Üye
Panagraph

Tekli ve çoklu dokunuş ile fotoğraflara efekt verebilen bir uygulama, içerisinde filtreler de bulunmakta. Küçük fotoğrafları uygulama açmıyor onu da belirteyim. Uygulama nasıl kullanılacağını Nokia Camera gibi uygulama içi anlatım şeklinde yapıyor.

Uygulama içinden:

QR:

Link:
Planetical

Efekt ve filtre uygulaması.
Uygulama içinden:

QR:

Link:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
resimlerde arka plan değiştirmek isteyenler için güzel bir program ilk olarak resmi seçip kırmızı ile ön plana çıkarmak istediğiniz kısmı çizği,daire,kare hangisi uygun olursa seçtikten sonra, mavi ile dış yüzeyini seçiyorsunuz onayladıktan sorna ilk olarak kendi içerisinde olan 2 tane resim sunuyor bunların dışında kendi resminizi koymak için dosya kısmına tekrar tıklıyarak istediğiniz arka plan resminide ekliye bilirsiniz

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: csH
luckysleven

luckysleven

Üye

Beyler bu uygulamayı tavsiye ederim . Şeffaf tile oluşturabiliyorsunuz ama boş olarak . Amaç arka plandaki bütünlüğü sağlamak . Mesela 2 tane orta boy şeffaf tile koydunuz ama yanı boş kaldı orayı da bu uygulama ile boş tile oluşturarak doldurabilirsiniz

skynet

Üye
Uber Racer

Oyunun fiyatı: 2,99 ₺
Unlocklu cihazlar için:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve ErenMSC
sanaltayfa

sanaltayfa

Üye
Beyler lumia Instagram sorun mu veriyor yoksa sorun benim cihazda mı?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Asphalt 8 Derim

PROH4CK1

PROH4CK1

Üye
Dungeon hunter 4

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Anußis

Anußis

Üye
Sadece infinite flight oynuyorum , ios taki kadar uçak çeşitliliği yok ama idare eder birde tam hd desteği gelse tadından yenmez

yeminli06

yeminli06

Üye
Arkadaşlar sade şekilde not oluşturabileceğim bir uygulama var mı

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
En iyi uygulamam whattsap

Üst Alt