Tavsiye Windows Phone - En Beğendiğiniz Oyun ve Uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Resim upload için hangi uygulamayı tavsiye edersiniz?

Son düzenleme:

Hagios

Hagios

Üye
Jongla
Arkadaşlarımı geçirmeye başladım buraya biraz duyulmaya ihtiyacı var.Arayüzü çok iyi, avatar ve kapak fotoğrafı gibi seçenekler var.En beğendiğim özelliği ise whatsapp gibi herkesi listene zorunlu eklemiyor.Sen kimi istersen onunla iletişim kuruyorsun.Sen kimi istersen sadece o kişinin listesinde oluyorsun.Daha fazla bilgi sahibi arkadaş varsa tanıtım konusu falan yapabilir.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Secret Light

Secret Light

Üye
Arkadaşlar photoshop varmı duzgun çalışan ?

Nokia Lumia 525 İle Gönderildi.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar photoshop varmı duzgun çalışan ?

resim düzenleme olarak pıcsart var güzel, nokianın kendi programı crative stüdyo güzel birde resimlere arka plan için blix diye bir program deniye bilirsiniz

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Samedbeyy
Secret Light

Secret Light

Üye
Teşekkurler

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Arkadaşlar çeviri uygulamalarından Bing Translator ile Voice Translator arasında kaldım. İkisi de çevirileri farklı yapıyor. Hangisi doğruya en yakın acaba ?

Murat Alper

Murat Alper

Üye
mağazada önerebileceğiniz en iyi ve türkçe ücretsiz hangi hava durumu uygulamalarını önerirsiniz

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Windows Phone explorer
------
Dosya yöneticisi..

(ಠ≥ಠ)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
mağazada önerebileceğiniz en iyi ve türkçe ücretsiz hangi hava durumu uygulamalarını önerirsiniz
Ben Bing Hava Durumu'nu kullanıyorum, memnunum. en iyi bence biraz kişiden kişiye göre değişiyor. kimi sadelik arıyor, kimi görsellik. tahminlere bişi diyemiyorum; bi bakıyorum saati saatine hava tahminleri tutuyor, başka bi gün bakıyorum dansöz gibi saat başı tahmin değişiyor :) aldığı kaynak da önemli tabi.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ücretsiz iken indiriniz >>

Windows Phone için "Prognoza" uygulamasına göz atın

yusuff76

yusuff76

Üye
Bence en iyi oyunlar traficc racer' american turck

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Traffic Racer bir harika...

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Gün geçtikçe oyun ve uygulamaların kalitesi de artıyor. Deneyip bizzat memnun kaldığım iki canlı tv uygulamasını sizlere de önermek istiyorum.

Canlı TV İzle

Global Tv

dakamon

dakamon

Üye
Şiddetle tavsiye ediyorum herkes bir kez kursun beğenmezse forumu terkedicem :D şaka tabiki :) bu bir araç gereç uygulaması ara yüz çok başarılı ne ararsanız var.

Tost Makinası ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: skynet ve maydinmaydin
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Şiddetle tavsiye ediyorum herkes bir kez kursun beğenmezse forumu terkedicem :D şaka tabiki :) bu bir araç gereç uygulaması ara yüz çok başarılı ne ararsanız var.

oldukça başarılı. ses ayarı tile oluşturma özelliğini çok beğendim.

yusuff76

yusuff76

Üye

İyi s

lumia yeter gardaş

drangela61

drangela61

Üye

Bu nasıl bir şeydir??
Lumia 1520 fiyatına oyun ;)

Bize her yer TrAbZoN ;)

Üst Alt