Tavsiye Windows Phone - En Beğendiğiniz Oyun ve Uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2469111

Kapalı Hesap
ben çok aradım ama wp8 için counters yada benzeri bi uygulama bulamadım msj dat çağrı sayacı olabilecek :(
help me please :(
xap uzantılı oyunu nasıl düzenleyebilrim ?

xap adlı bilgi yarışması oyunu var. bilgisayardan dosyaları açıp içindeki sorularıdeğiştirmek istiyorum. bir program varmı ? PC den düzenlemek için.

Silinen Üye 2469111

Kapalı Hesap
xap adlı bilgi yarışması oyunu var. bilgisayardan dosyaları açıp içindeki sorularıdeğiştirmek istiyorum. bir program varmı ? PC den düzenlemek için.
-Yanlış yere açmış olabilirim. Taşırsanız sevinirim.

farukhan

farukhan

Üye
WP8 için görev yöneticisi var mi arkadaşlar? App manager, ayrıyaten file manager tarzı 2programa ihtiyacım var

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
WP8 için görev yöneticisi var mi arkadaşlar? App manager, ayrıyaten file manager tarzı 2programa ihtiyacım var
Yok dostum. :(

Bence güzel ve eğlenceli bir oyun. Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz belki bana öyle gelmiş olabilir, fakat yine de denemenizi tavsiye ederim.

[/URL]

Yalnız hatırlatmakta fayda duyuyorum, bölümü bitirmeden çıkmanıza müsaade etmiyor. :(

skynet

Üye
Hocam linke tıkladığımda resim çıkıyor :eek:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

İngilizce Türkçe Sözlük

Forumda internet bağlantısı gerektirmeyen İngilizce-Türkçe sözlük arayan bir kaç arkadaş vardı buyurun. :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, bulutsuzgece ve skynet

skynet

Üye
Hocam teşekkürler kurdum yalnız o hoparlör simgesi ne işe yarıyor ?

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hocam teşekkürler kurdum yalnız o hoparlör simgesi ne işe yarıyor ?
rica ederim, o özellik uygulamanın kelimeyi telaffuz etmesini sağlıyor yani metni seslendiriyor fakat telaffuz için Text to Speech özelliği telefonunuzda aktif olmalıdır deniyor. Bunun nasıl aktif edileceğini arıyorum halen. :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve skynet
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim, o özellik uygulamanın kelimeyi telaffuz etmesini sağlıyor yani metni seslendiriyor fakat telaffuz için Text to Speech özelliği telefonunuzda aktif olmalıdır deniyor. Bunun nasıl aktif edileceğini arıyorum halen. :D

Normalde herhangi bir işlem yapmadan aktif olması gerekir.
Çünkü zaten ingilizce seslendirme telefonlarımızda yüklü.
Sanırım geliştirici o butonu tam ayarlayamamış ya da yapamamış :hmmm

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Normalde herhangi bir işlem yapmadan aktif olması gerekir. Çünkü zaten ingilizce seslendirme telefonlarımızda yüklü.
Sanırım geliştirici o butonu tam ayarlayamamış ya da yapamamış :hmmm
Muhtemelen öyle :oke:

doş

Üye
ben telefonuma dosya yöneticisi programı kurmak istiyorum nasıl yapıcam ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Mağazada bir kaç tane var, oradan yükle ama pek işine yaramaz.Albüm, İnstagram ve Flickr fotoğraflarınızı kilit ekranınızda görebileceğiniz güzel bir uygulama, uygulama yapımcısı gelecek güncellemede Facebook ve Google albümlerininde ekleneceğini belirtmiş.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve bulutsuzgece
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

• Beğen
Tepkiler: skynet ve PureFood
Rainesto

Rainesto

Üye
royal revolt :)

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Dungeon Hunter 4

OozyStaw

OozyStaw

Üye
1- Hill Climb Racing
2- Subway Surfers
3- Temple Run 2
4- Fragger
5- Gravity Guy
6- iStund 2
7-Fruit Ninja
8-Where's My Water?
Ben bu oyunları tek geçerim :oke:

Rainesto

Rainesto

Üye
1- Hill Climb Racing
2- Subway Surfers
3- Temple Run 2
4- Fragger
5- Gravity Guy
6- iStund 2
7-Fruit Ninja
8-Where's My Water?
Ben bu oyunları tek geçerim :oke:
temple run ve subwayde 512 sınırı var yoksa bende severim :D

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve OozyStaw
OozyStaw

OozyStaw

Üye
temple run ve subwayde 512 sınırı var yoksa bende severim :D
:kıskıs: bende 1 GB ram var daha stabil oynayamıyorum :D geri bildirim yaptım subwaysurf e güncelleme geldi ve Temple Run 2 de herkeste farklı bir bug var , 512mb ram için yayınlandığında siz sorunsuz oynarsınız :D

beats

beats

Üye
Uygulama:
müzik+videolarda geçmiş ve yeni menülerini pir-ü pak yapıyor.
(açılışta değerlendirme istiyor-reklamsız) balık gözü lensi filtre uygulaması, lense en yakın uygulamalardan biri.
(reklamsız) imgur istemcisi kullanan fotoğraf paylaşım uygulaması.
Hastane Randevu Merkezi mobil uygulaması, in mobili eskisi gibi değil düzgün çalışıyor.
(reklamlı) ve versiyonu (reklamsız 2 lira), kendileri nabız uygulaması olup parmağınızı kameraya koyup ekrandaki butona basınca çalışıyor denedim işlevini yapıyor düz hareketsiz zeminde çalışmadı. da çalışma videosu.
microsoftun internet hız testi uygulaması. e göre daha kararlı sonuç veriyor birde speedtestin yorumlarında bir onur (25.1.2013 tarihli yorum) muhabbeti dönüyor fena hahhaha :) gülmek istiyorsanız bakın.
sersörleri matematiksel izleyebilceğiniz bir uygulama, bu uygulamayla bilgisayarda cihazın sensörsel hareketlerini 3D görebiliyorsunuz simülasyon gibi tabi uygulamayı da yükleyip ayarları yapınca.
(uygulama içi satın alma var-reklamlı) amacı yerleşik ve üçüncü parti müzik çalarların müziğini durdurmak içindir; elle, belirlenen sürede ya da geri sayımda ve belirli km koşulduğunda müziği susturuyor.
(2 lira ücretli demosu 3 saniye kayıt alıyor bazen şaşırıyor 15 saniye de olmuştu) video çekerken elle focus yapabiliyor flaş açıp kapayabiliyorsunuz, çektiği videoyu uygulama içine kaydediyor bunu wi-fi yoluyla bilgisayara aktarabiliyoruz. linkte küçük bir server yazılımı var bununla bilgisayar arasında bilgileri girince bağlantı sağlanıyor. Uygulama gelişmeye açık çok daha iyi olabilir zoom yapılamıyor zoom eklenebilir, video kaydında fotoğraf çekilebilir tabi WP yazılımı buna izin verir mi bilmem.
Oyunlar:
hava yarışı oyunu slalomlu parkuru kısa sürede tamamlamalısınız.
farklı kombinasyonlarla saklanmış kelimeleri bulduğunuz bir oyun. beat uygulaması uygulama içi satın alması bol kullanım videosu

• Beğen
Tepkiler: The Benefit, okinro, flutewoddy ve 3 diğerleri
okinro

okinro

Üye

Telefonu aldığım günden beri kullandığım arayüzü oldukça güzel, kullanışlı ve ücretsiz bir uygulama: Pocket Diary. Uygulamayı hem günlük hem de task (görev) hatırlatıcı olarak kullanabiliyorsunuz. En güzel kısmı açılışa şifre koyup günlüğünüzü ve görevlerinizi başkalarının okumasını engelleyebiliyorsunuz. Ben günlük bölümünü daha çok önemli ve kişisel bulduğum konuları not alma ve çeşitli sitelerdeki şifre ve kullanıcı adlarımı depolama alanı olarak kullanıyorum.

Bu da linki:

Denediğim ve uzun zamandır kullandığım en güzel kronometre ve countdown (geri sayım) uygulaması: Chronometer. Ücretsiz ve reklamsız bir uygulama olmasının yanında diğer bazı uygulamalar gibi arka planda çalışırken ya da tuş kilidi devredeyken çalışmama sorunu yok. Tamamen problemsiz ve temiz çalışıyor. Fazlasıyla unutkan biri olduğum için belli bir süre sonra yapmam gereken bir iş için geri sayıma alıp rahatıma bakıyorum. Uygulama o süre sonunda sizi uyarıyor. Süre bitince dilerseniz 5 dakika aralıklarla erteleme seçeneği de var. Yemeği ocakta unutma, 8 saat sonra ilacını almayı unutma gibi pek çok dert ortadan kalkıyor.

Fotoğrafını çektiğiniz dökümanları tarayıp dilediğiniz gibi kırptıktan sonra pdf formatında saklamanızı sağlayan harika bir ücretsiz uygulama: CamScanner. Oluşturduğunuz dokümanları progamın arayüzünü kullanarak ister maille gönderebiliyor, ister skydrive'a yükleyebiliyorsunuz. Bu programı keşfettikten sonra ofisteki tarayıcıyı kullanmaz oldum.

Link verelim:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: The Benefit, ceza87, MrtAltg ve 1 kişi daha

Üst Alt