Tavsiye Windows Phone - En Beğendiğiniz Oyun ve Uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye

Türkçe lens uygulaması buldum umarım işinize yarar :oke:

- - - Eklendi - - -

Ios tan tanıdığımız unblock oyunu

- - - Eklendi - - -

Gameloftun meşhur asphaltı :oke:

- - - Eklendi - - -

Mekanları keşfetmek için güzel bir uygulama . Tavsiye ederim

PureFood

PureFood

Üye
Oynamakta çok geç kalmışım beyler, bayanlar, dostlar, abiler. Satın almayı düşünüyorum ücreti görmedim şu anda satın alma onay bölümünü de açmadım. Oynamadıysanız mutlaka ama mutlaka oynayın.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
nasıl bi oyun ki? ben ekran görüntülerinden pek bişi anlayamadım çünkü :hmmm

- - - Eklendi - - -

249 MB'ı görünce bi duraksadım :) bi de yükleyince ne kadar yer kaplıyor öğrenebilir miyim? :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
nasıl bi oyun ki? ben ekran görüntülerinden pek bişi anlayamadım çünkü :hmmm

- - - Eklendi - - -

249 MB'ı görünce bi duraksadım :) bi de yükleyince ne kadar yer kaplıyor öğrenebilir miyim? :)

313 MB hocam,
müzede tuhaf nesneleri falan araştırıyorsun gizli bir yerde korsanı buluyorsun. Bir tane de eşlik eden kız var, mom mom diyor bize, sanırım biz de annesiyiz :D Neyse ipuçlarını ararken elektrikler gidiyor müzede biz yine bulup tamir ediyoruz sistemi, sonra bi bakıyoruz korsan yok ortalıkta. Sonrasında müzenin içine bu Nuh'un gemisi tarzında gemi giriyor, korsan bizim kızı kaçırıp geminin içine giriyor. Biz de geminin içine girince birden açık denizde buluyoruz kendimizi, sonrası daha da değişik işte kızı kurtarmak için çeşitli maceralar, oyunlar. gerçekten zor, en sonunda geminin tepesine çıkıyoruz orada kız ve korsan var kız bayılmış :D kaçıyor korsan uçarak orada oyun bitiyor, satın alma bölümüne geliyor. Ben almayı düşünüyorum.

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Vay film tadında imiş :)
Ne kadar peki ücreti ?

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
9 tl dedi tüm kalan bölümler :) bence fps tarzı oyunlar telefonda yorucu oluyor. bu tarz hikaye-senaryolu oyunlar daha çok ilgi çekici.

şu da kısa bir videosu;

[video=youtube;Sm_SV9F7SZg]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Sm_SV9F7SZg[/video]

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
hmmm güzele benziyor evet, akşam evde indireyim ben de kapılayım şu serüvene :oke:

serinaga

serinaga

Üye
Yahu meraklandık şimdi iyicene, akşam Bi bakiimm bende ...

ÖEY

ÖEY

Üye
Oyun güzel fakat çok ısındırıyor cihazı haberiniz ola.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Bende uzun zamandır yüklü.
İlk bölümünü geçmiştim ama ikinci bölüm (gemide geçen kısım) bayağı karmaşıktı.
Orada bıraktım. Bitirmeye fırsatım olmadı.
Zaman bulunca kaldığım yerden devam edeceğim.

PureFood

PureFood

Üye
Hehe herkes meraklanmış indirmiş :D

- - - Eklendi - - -

Bende uzun zamandır yüklü.
İlk bölümünü geçmiştim ama ikinci bölüm (gemide geçen kısım) bayağı karmaşıktı.
Orada bıraktım. Bitirmeye fırsatım olmadı.
Zaman bulunca kaldığım yerden devam edeceğim.

Evet abi gemide harbiden iş karışıyor :D

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Oyun çok sürükleyici gerçekten. Pusula sayesinde yolumu buluyorum. İngilizcem olsa çok daha iyi sarardı ya. Ücret isteyen yere kadar geldim. 9 tl istiyor.

ÖEY

ÖEY

Üye
Hehe herkes meraklanmış indirmiş :D

- - - Eklendi - - -

Evet abi gemide harbiden iş karışıyor :D
Valla ben de 2 ay önceydi sanırım vardı ama sıfırladıktan sonra bir daha kurmadım bir de oynarken telefonu çok ısıttığı için pek öyle üstüne düşmedim oyunun ama genel olarak iyi bir oyuna benziyordu. Para isteme olayını bilmiyordum çok ilerlemediğim için ama kıllanmıştım o zamanlar :D:D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Hard Blade

Bir hafta önce yüklediğim ve beğendiğim oyunlardan biri.
Gerçekten eğlendirici ve güzel bir oyun.
Özellikle 10'uncu levelden sonra giderek zorlaşıyor ve sürpriz özellikler ortaya çıkıyor.
Tavsiyemdir.

PureFood

PureFood

Üye
Ehh İsmet sen ballandıra ballandıra anlat, kim durur buralarda, sömürün gençler :kop2:

Sömürdün mü abi, nasıl oyun ? :kahve:

- - - Eklendi - - -

Valla ben de 2 ay önceydi sanırım vardı ama sıfırladıktan sonra bir daha kurmadım bir de oynarken telefonu çok ısıttığı için pek öyle üstüne düşmedim oyunun ama genel olarak iyi bir oyuna benziyordu. Para isteme olayını bilmiyordum çok ilerlemediğim için ama kıllanmıştım o zamanlar :D:D

Isıtıyor ama o kadar da olsun abi sen de tekrar yükle :D

Üst Alt