Tavsiye Windows Phone - En Beğendiğiniz Oyun ve Uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Mağazaya geçtiğimiz hafta eklenen başarılı uygulamalardan biri olan
PixAnimator, fotoğraflarınıza hareketli çerçeve eklemenizi sağlıyor.

İstediğiniz animasyonlu çerçeve modelini seçtikten sonra, dilediğiniz fotoğrafı açıyor yakınlaştırıp uzaklaştırarak gerekli ayarlamayı yaptıktan sonra çeşitli yerlerde paylaşabiliyorsunuz.

Gerçekten çok hoş animasyonlar ve video efektleri var.

Denemenizi tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: skynet ve ÖEY

PureFood

PureFood

Üye

Kampanyada arkadaşlar, ücretsizken kaçırmayın.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar bu bir sorunmu değilmi bilemiyorum ama Skype uygulamasında gelen çağrılar görüşmeler telefon öyle sessiz çalıyorki cebimde olsa yanımda olsada duyulmuyor ve hep kaçırıyorum o an

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
csH

csH

Üye
tesekkurler

- - - Eklendi - - -

tesekkurler

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Mağazadaki en iyi Youtube uygulaması hangisi ?

luckysleven

luckysleven

Üye
Mağazadaki en iyi Youtube uygulaması hangisi ?

görsel olarak en iyisi orjinal olan youtube bence ama devamlı sorunlu .. şuanda youtube hd kullanıyorum sorunsuz ve stabil çalışıyor ama açınca aşırı derecede çakma uygulama havası veriyor : ) hani sanki youtube un kısayolunu browser a eklemişim de oradan giriyormuşum gibi .. : )

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar mağazaya yeni bir bilgi yarışması daha eklenmiş tesadüfen gördüm :)
Henüz indirmedim, ben de şimdi sizinle birlikte indirip deneyeceğim.

Güncelleme: Denedim. Düşünce güzel ancak çok geliştirilmesi lazım. Öncelikle sorulara süre sınırı koyulması lazım. Zorluk dereceleri ayarlanması lazım. Ayrıca soruların daha da çoğaltılması lazım. Alttaki uygulamada epeyce soru var.

İlk eklenen ve hala popülerliğini koruyan yarışmamız ise şu:

Bu arada bu uygulamanın önümüzdeki bir iki hafta içinde güncelleme alacağını ve soru tabanının çok daha büyüyeceğini belirtelim ;)

PureFood

PureFood

Üye
İndirimde arkadaşlar, kaçırmayın..

weathe flow 2 Tl.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Arkadaşlar mağazaya yeni bir bilgi yarışması daha eklenmiş tesadüfen gördüm :)
Henüz indirmedim, ben de şimdi sizinle birlikte indirip deneyeceğim.

Güncelleme: Denedim. Düşünce güzel ancak çok geliştirilmesi lazım. Öncelikle sorulara süre sınırı koyulması lazım. Zorluk dereceleri ayarlanması lazım. Ayrıca soruların daha da çoğaltılması lazım. Alttaki uygulamada epeyce soru var.

İlk eklenen ve hala popülerliğini koruyan yarışmamız ise şu:

Bu arada bu uygulamanın önümüzdeki bir iki hafta içinde güncelleme alacağını ve soru tabanının çok daha büyüyeceğini belirtelim ;)
Bilgi yarışması ;
Bu uygulama artık yayınlanmıyor ..
asağıdan xap'la indirip deneyeceğim.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Bilgi yarışması ;
Bu uygulama artık yayınlanmıyor ..
asağıdan xap'la indirip deneyeceğim.

Geliştiricisi genellikle güncelleme yayınlayacağı zaman uygulamayı mağazadan çekiyor.
Eğer şu an yayında değilse muhtemelen güncellemenin eli kulağındadır :eller:
Birkaç güne kadar gelir ;)

HalfEvil333

Üye
Wp mağazada başka bir uygulamayı ararken rastgele karşılaştım indirdim ve biraz kullandım bence Nokia browser dan çok daha iyi nokia browser resimlerin kalitesini önemli ölçüde azaltıyor explora da böyle bir şeyle karşılaşmadım . Daha önce paylaşıldığını hatırlamadığım için konu açma gereği duydum

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
arkadaslar bence bu konuda sadece uygulama yayınyalalım sorunlarınızı forumda paylaşın.

Birkaç oyunda benden :)

güzel bir araba yarısı

efsaneler arasında

buda gü<el ama 4 tl

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Google Reader hesabını takip etmek isterseniz Windows Phone için "Flux" uygulamasına göz atın

luckysleven

luckysleven

Üye

Beyler dikkat ettim de kimse google search uygulamasını paylaşmamış . Amerika marketinden buldum ve uzun süredir kullanıyorum.Benim telefonda arama motoru değişmediği için çok işime yarıyor

Foreks uygulaması da olmazsa olmazlarımdan . Borsayı takip etmek için en iyisi .

Bu da yeni uygulamalar arasında gözüme çarptı . Denizbank müşterilerinin işine yarar umarım :oke:

Sık uçanlar için kullanışlı bir uygulama

- - - Eklendi - - -

Harika bir hesap makinesi üstelik ücretsiz. Geniş kapsamlı içeriğe sahip . Kdv yi hesaplaması da büyük bir artı :oke:

PureFood

PureFood

Üye
Hesap makinesinin Türkçe olmasın Özgür Abi'ye borçluyuz :oke:

Üst Alt