PureFood
Üye
Hadi ya valla kendilerini tanımıyorum ama güzel iş çıkarmış ellerine sağlık
namı diğer bulutsuzgece

Hadi ya valla kendilerini tanımıyorum ama güzel iş çıkarmış ellerine sağlık

namı diğer bulutsuzgece![]()
namı diğer bulutsuzgece![]()

nasıl bi oyun ki? ben ekran görüntülerinden pek bişi anlayamadım çünkü
- - - Eklendi - - -
249 MB'ı görünce bi duraksadımbi de yükleyince ne kadar yer kaplıyor öğrenebilir miyim?
![]()
Neyse ipuçlarını ararken elektrikler gidiyor müzede biz yine bulup tamir ediyoruz sistemi, sonra bi bakıyoruz korsan yok ortalıkta. Sonrasında müzenin içine bu Nuh'un gemisi tarzında gemi giriyor, korsan bizim kızı kaçırıp geminin içine giriyor. Biz de geminin içine girince birden açık denizde buluyoruz kendimizi, sonrası daha da değişik işte kızı kurtarmak için çeşitli maceralar, oyunlar. gerçekten zor, en sonunda geminin tepesine çıkıyoruz orada kız ve korsan var kız bayılmış
kaçıyor korsan uçarak orada oyun bitiyor, satın alma bölümüne geliyor. Ben almayı düşünüyorum.
Bende uzun zamandır yüklü.
İlk bölümünü geçmiştim ama ikinci bölüm (gemide geçen kısım) bayağı karmaşıktı.
Orada bıraktım. Bitirmeye fırsatım olmadı.
Zaman bulunca kaldığım yerden devam edeceğim.

Hehe herkes meraklanmış indirmiş![]()

Valla ben de 2 ay önceydi sanırım vardı ama sıfırladıktan sonra bir daha kurmadım bir de oynarken telefonu çok ısıttığı için pek öyle üstüne düşmedim oyunun ama genel olarak iyi bir oyuna benziyordu. Para isteme olayını bilmiyordum çok ilerlemediğim için ama kıllanmıştım o zamanlarHehe herkes meraklanmış indirmiş
- - - Eklendi - - -
Evet abi gemide harbiden iş karışıyor![]()

Ehh İsmet sen ballandıra ballandıra anlat, kim durur buralarda, sömürün gençler![]()

Valla ben de 2 ay önceydi sanırım vardı ama sıfırladıktan sonra bir daha kurmadım bir de oynarken telefonu çok ısıttığı için pek öyle üstüne düşmedim oyunun ama genel olarak iyi bir oyuna benziyordu. Para isteme olayını bilmiyordum çok ilerlemediğim için ama kıllanmıştım o zamanlar![]()