)Öncelikle cep telefonunda kullandığın microsoft hesabı ile açmış olduğun bilgisayar ya da bilgisayarlardaki eşitlemeleri iptal etmeyi dene..Günaydın, Kararlı yapıda (xxx576)benim cihazda(1520) bitmek bilmeyen hesap eşitlemesi(sadece ms hesabımda) sorunu hala devam ediyor. Sıfırlasam da, denime dönüp tekrar güncellesem de düzelmiyor sürekli eşitlemede kaldığından dolayı bataryada erken bitiyor.bu sorun sadece insidere geçince ortadan kalkıyor benden başka bu sorunu yaşayan var mı acaba.
Hepsi de güzel incele ve hoşuna hangisi gidiyorsa onu seçebilirsin. Canlı kutucuk gösterileri de çok güzel..Önerebileceğiniz güzel hava durumu uygulaması var mı?
sadece google değil, youtube ve gmail gibi google servisleri de açılmıyorbenden başka google'a giremeyen var mı?![]()
Bende hepsi çalışıyor,sıkıntı yok. Lumia 830 kararlı sürümsadece google değil, youtube ve gmail gibi google servisleri de açılmıyor
çok ilginçtir şimdi fark ettim, inprivate sekme açınca sorunsuz giriyor hepsineBende hepsi çalışıyor,sıkıntı yok. Lumia 830 kararlı sürüm
Slm arkadaşım bu neyin nesi bende girdim indirmeye çalıştım ama bişey indiremedim gerçekten indirilip oynayabilir miyiz telde bu oyunumrb arkadaşlar bir şey soracaktımda konu dışı olacak ama şu linkte indirme linki falan verilmiş uygulama falan var bir şeyler indirmemi istiyor onları nasıl geçebilirim yada ne yapmam gerekiyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sizde girip baktınız mı site de değişik oyunlar da var kimileri xap uzantılı olduğu görülüyor ama inmiyor galiba rekram felan giriyor arayaOyun mağazada değil yahu oltaya gelmeyin
Buna benzer sıkıntılar genellikle sıfırlamadan sonra oluyor..Arkadaşlar Merhaba ;
Telefonu sıfırlayalım dedik, bir kaç problem yaşadım. Neyse çoğunu halettik (İnternetimden kaynaklıymış) şimdi de çok önemli değil ama, 8.1 e dondukten sonra, 10 güncellemesinden sonra uygulamalar listesinde Groove Music' in simgesi gözükmüyor. Yani boş karo. Ana menüde sıkıntı yok, ama liste bölümünde bu var. Çok sorun etmiyorum ama yanlış olan bir şey mi var ?
Öğlene kadar o sorunu bende yaşadım. Sanırım bir engelleme erişim yasağı vardı. Malum erişimlerin kapatılmasına alıştıkbenden başka google'a giremeyen var mı?![]()

Sorun çözüldü hocam. 8.1 yükledikten hemen sonra Wİ-Fİ ve Hücresel Veri' yi kapatıp (Mağaza' nın var olan uygulamaları güncellememesi için), 8.1 ile gelen tüm uygulamaları sileceğiz. Daha sonra Yükseltme Danışmanı ile Windows 10' a sağlıklı bir şekilde giriş yapmış oluyoruz. Bu tarz sorun yaşayanlara duyurulur.Buna benzer sıkıntılar genellikle sıfırlamadan sonra oluyor..
Nedeni ise, telefon ilk açıldıktan sonra
1- sistem ayarları yapıyor..
2- internete bağlanarak sistem güncellemeleri yapıyor.
İşte bu anlarda telefonla fazla oynamadan bir müddet beklemek lazım..
Ayrıca, sistem "telefonu restart yapın şeklinde uyarı verdiğinde bu işlemi de yapmak gerekiyor.
Bir süre sonra Groove Music simgesinde düzelme olur.. Ya da her şey yolunda ise takıntı yapma ve bekle, yeni bir güncelleme geldikten sonra düzelme olur..
Başka bir çare de dil ve bölge ayarlarını değiştirerek bir kaç saat bu şekilde kullanmanız ve sonra Türkçe'ye dönmeniz olabilir..
Bu seferde uygulama listesinde 2 tane hava durumu, 2 tane MSN Haber uygulaması oldu. Bu kaçıncı formatım. İyi ki bir telefonu resetledik...Sorun çözüldü hocam. 8.1 yükledikten hemen sonra Wİ-Fİ ve Hücresel Veri' yi kapatıp (Mağaza' nın var olan uygulamaları güncellememesi için), 8.1 ile gelen tüm uygulamaları sileceğiz. Daha sonra Yükseltme Danışmanı ile Windows 10' a sağlıklı bir şekilde giriş yapmış oluyoruz. Bu tarz sorun yaşayanlara duyurulur.
onları tamamen uninstall edince sorun çözülmüyor mu?Sorun çözüldü hocam. 8.1 yükledikten hemen sonra Wİ-Fİ ve Hücresel Veri' yi kapatıp (Mağaza' nın var olan uygulamaları güncellememesi için), 8.1 ile gelen tüm uygulamaları sileceğiz. Daha sonra Yükseltme Danışmanı ile Windows 10' a sağlıklı bir şekilde giriş yapmış oluyoruz. Bu tarz sorun yaşayanlara duyurulur.
Bu seferde uygulama listesinde 2 tane hava durumu, 2 tane MSN Haber uygulaması oldu. Bu kaçıncı formatım. İyi ki bir telefonu resetledik...