Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İpucuWindows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım
Hımm.. Geçici süreliğine de neden nokia ismini parlatsın ki değilmi.. Ortadan kalkacak ve kullanamayacağı kısıntılı bir şeyi kaldırmakla haklı..
Evet .. enformasyon her şey...
Hocam iyi olan kazansın da, sonuçta asıl bizim kazançlı çıkmamız lazım. Paramızı emeğimizi döküyoruz bu aletlere, ola ki en kazançlı çıkacağımız yön neresiyse o tarafa dönüp kendi yolumuza bakacağız tabikide
ogzhnoTr
Üye
Lumia ismini aldı ne nokiası? Nokia 2016dan sonra istediğini yapabilir
0MG90
Üye
Arkadaşlar neden güncellemenin ne olduğu yazmıyor? Bir güncelleme bulundu diyor o kadar belki indirmek istemiyorum
Ancak Cortana'yı açtığınızda dilinizde desteklenmiyor diyor. Telefon dilini ingilizce yapınca da Cortana aktif hale geliyor ...
Hatta bazı modellerde (Sanırım Üst Seviye Telefonlar) Hey Cortana aktif hale bile getirilebiliyor.
skynet
Üye
Dukto programı pc'den telefonu görüyor ama telefon pc'yi görmüyor (PC'den telefona dosya gönderiliyor) Bu sorunu nasıl düzelteblirim ?
Denediklerim:
Telefondan da pc'den de uygulamayı kaldırıp tekrar kurdum
Modemi aç kapa yaptım
Ağ ayarlarından tüm izinleri silip tekrar ekledim ama sonuç olumsuz
enessrsy
Üye
Arkadaşlar İstinye Park Nokia'dan kulaklık almıştım. Askere gidip geldim, kulaklık bozulmuş ve garantisi var fakat İstinye Park Nokia kapanmış. Bildiğiniz bir yer var mı ürünü garantiye verebileceğim?
dakamon
Üye
Arkadaşlar bende uygulama indirme veya güncellemede wifi kullanınca indirme çok ama çok yavaş oluyor yada hiç olmuyor? Candy crush ı günlerdir güncelleyemedim bi.
Arkadaşlar bende uygulama indirme veya güncellemede wifi kullanınca indirme çok ama çok yavaş oluyor yada hiç olmuyor? Candy crush ı günlerdir güncelleyemedim bi.
Bide indiriyor mesela yüzde 30-40 kadar indirip orada kalıyor. Buna da anlam veremiyorum.
ponçikEnişte
Üye
arkadaşlar telefonunda PicArts uygulaması olanlar bir kontrol edebilirler mi; bir resmi düzenledikten sonra kaydet dediğinizde ne oluyor?
yukarıdaki işlemi bir de telefonunda QuickPlay yüklü olanlar da (yine PicsArts'ta) denesin.
erhanercan
Üye
Herhangi bir sound cloud programı kullanıp da parça isim vs arayıp bulamayan var mı nedensen çoğunu deniyorum bulamıyorum önceden buluyordum
tanercoskun
Üye
Evde bağlandığım internet komşumun wifisini yönlendirici aracılığıyla kablosuz olarak eve dağıtıyorum ama nedendir ki evdeki internete elle ip atamadan bağlanamıyorum işin kötüsü wp elle ip atamada yok otomatik bir türlü bağlanmıyor tüm seçenekleri denedim yönlendirici de ama nafile pc ve android telefonlara elle ip atıyorum bağlanıyor ama 1520 yi bağlayamadım bu konuda bir fikri olan var mı ?