İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaslar cekim yaparken goruntuyu retro vs diye ayarlayabilecegim bir kamera uygulamasi varmi ? Ne nokia camerada nede ma camerada bu ayar yok saka gibiBu arada cekmeden once ayarlamak istiyorum cektikten sonra creative studio da ayar yapiliyor
Bu dediklerini Camera 360 çok güzel yapıyor.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven

dakamon

dakamon

Üye
Benim ekran yandı ya. Alttaki yuvarlakların izi bide klavyenin izi ekrana çıkmış.

luckysleven

luckysleven

Üye
Beyler su dungeon hunter diye bir oyun var cok pis ona sardim da merak ettigim bir sey var oyun o mavi elmaslar uzerinemi kurulu? Silahlar hep mavi elmas istiyor hani durum buysa hic kasmayayim direk sileyim oyunu. Birde envanter kutusu diye bisey var 40 elmas istiyor ama oyun bonus bile olsa elmas vermiyor illa gercek parayla al diyor. Sadece bir bolim var 5 elmas odullu onuda gecmek imkansiz. Ne yapmak lazim ?

Birde coklu oyuncu nasil oluyor illa face hesabimi lazim ?

dakamon

dakamon

Üye
Telefonu servise giden arkadaşlara soruyorum. İşlem yapılsa da yapılmasada telefona format atıyorlar mı?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Telefonu servise giden arkadaşlara soruyorum. İşlem yapılsa da yapılmasada telefona format atıyorlar mı?
servise hiç vermedim ama biliyorum ki her halukarda telefona format atarlar
istisnalar olmuş mudur onu da servise gönderen arkadaşlardan bekliyoruz :)

luckysleven

luckysleven

Üye

Sen hangi sikayetten verirsen ver telefonu ilk olarak yazilim atip deneme yapiyorlar ki forma yazilim guncellemesi yapildi yazsinlar. Devamli tekrarlamayan bir sorundan verdiginde guncelleme yapildi sorun bulunmadi diyorlar. Tecrube ile defalarca sabit. Tecrube edilen yerde o ahlaksiz firma teleservice. Ozellikle atasehir teleservice

caner1010

Üye
920 kullanıyorum.yaklaşık bir yıl önce sim kart yuvasındaki bir sorun nedeni ile servise göndermiştim.sorunu çözmüşler formatta atmışlar

alical33

alical33

Üye
beyler dt-900 kablosuz şarj aleti satıyorum ilgilenen varsa görüşelim

narnia16

narnia16

Üye
Resmi dropbox uygulaması yakında geliyormuş.

"

• Beğen
Tepkiler: ceza87
canfes

canfes

Üye
Arkadaşlar telefonumla ilgili şöyle bi sorun yaşıyorum. Şuan yüklü olan sistem cyan + gdr1. Telefon birden donuyor. Ses açma kamera tuş kilitleme tuşları çalışıyor. Arama geliyor mesaj geliyor fakat dokunmatik hiçbirşekilde çalışmıyor. Resetliyorum telefonu bazen düzeliyor ama genelde bi çok sefer resetlememden sonra çalışmaya başlıyor. Geçen sıfırladım. Nokia Recovery ile cyan yükledim. Donmalar yine var. Acaba donanımsal mı bi sorun vardır ? Şuan cyan + gdr yüklü donmalar bi hayli arttı

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Arkadaşlar angrybırds dead target modern combt tarzı oyunlar nişan alırken parmğı suruklediğim zaman acayip titreme tapıor nişan yeri sanki bi sağa bi sola doku ypta çekiyorum gibi oluyor ilk basit bi oyunda gordum ondan kynaklanıor sandım fakat bi kaç oyunda görünce ayar oldum bu soruna sistemden dolayımı acaba fifa tarzı oyunlarda yok nişanlı olanlarda tek var Allahtan

luckysleven

luckysleven

Üye
Beyler bu sahibinden vs siteler neden bize uygulama yapmiyorlar neyi bekliyorlar ?

beats

beats

Üye
Birkaç Microsoft Garage Project uygulaması, ilginizi çeken olacaktır.

emz

emz

Üye
Birkaç Microsoft Garage Project uygulaması, ilginizi çeken olacaktır.

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
arkadaşlar telefonda mı sorun var yoksa sitede mi sorun var örnek olarak bi konuya girdiğimde link verilmişse ona tıklayamıyoum illa sayfayı yenilemem gerekiyor bu kişinin adına tıklamaya çalıltığımda da oluyor bu

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
İ'm here veya benzeri,programdan yerini mesaj yada mail attıktan sonra konuma nasıl gidiyor otomatik olarak here maps'a yönlenip kısacası navigasyon ile o yere nasıl gider

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bildiğim kadarıyla bu işlemi başka bir uygulama ile gerçekleştiremiyoruz. Bunun için konum paylaşımını Here maps' den yapmalısın.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bildiğim kadarıyla bu işlemi başka bir uygulama ile gerçekleştiremiyoruz. Bunun için konum paylaşımını Here maps' den yapmalısın.
öyle oluyorsa iyi olur direk olarak mapsden git demelisin deniyecem

erndrdyk

erndrdyk

Üye
Arkadaşlar bana bi telefon güncellemesi geldi ama bi fark göremedim. 1520...

rcxy

Üye
Arkadaşlar merhaba, ayda yılda bir pazar sabahı erken kalkayım dedim, 1520 sağ olsun güzel bir günaydınla karşıladı beni. Gece şarjı yarı dolu bir şekilde bırakmıştım, sabah baktığımda kapalıydı. Şarja taktığımda da windows logosu sürekli yanıp sönüyor ve bir türlü açılmıyor. Bir saat falan olmuştur böyle. Soft reset denedim birkaç kez yine olmadı. Şarjdan çıkarınca yanıp sönme kesiliyor, usb yi bilgisayara bağladımda ise enteresan bir şekilde yanıp sönme hızı azalıyor ama yine de açılmıyor. Şarj aletim de bugüne kadar kullandığım, herhangi bir sorun yaşamadığım bir alet tek farkı prize giriş için dönüştürücü kullanıyorum. Benzer problemi yaşayanınız, beklemekten başka önerebileceğiniz birşey var mı? İşin sıkıntısı telefonun türkiye garantisi de yok ve yoğun telefon kullanımı yapacağım bir güne denk gelmesi oldu. Hepinize güzel bir pazar günü geçirmenizi diliyorum.

Üst Alt