İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Valla bilemedim hocam baya stabil ve hizli geldi bu surfy heleki operadan sonra baya iyi geldi. Ie arayuzu falan baydi o yuzden arayisa gecmistim . Surfy iyimis de bir onceki sayfaya donme yok o kotu : )

o tarayıcıya bir alışamadım şuan elim uc alıştı o baya hızlı bence ve bir sürü seçenek de var masaüstü mobil iphone falan ie nin sıkıntılarına deva oluyor biraz bu arada o bayadır var magazada

...decode...

...decode...

Üye
swarm'da konumu açtığım halde check-in yapmaya çalışırken uygulamadan atıyor, var mı aynı sorunu yaşayan?

skynet

Üye
Dosyalar uygulamasında çoklu dosya taşıma yaptığımda uygulamadan atıyor ? Aerize explorer pro da böyle bir problem yok acaba bu atma sorununu başka yaşayan var mı ?

beats

beats

Üye
Dosyalar uygulamasında çoklu dosya taşıma yaptığımda uygulamadan atıyor ? Aerize explorer pro da böyle bir problem yok acaba bu atma sorununu başka yaşayan var mı ?
Dosyalar uygulaması çok işlevsel değil ve bazen yetersiz kalıyor. Dosya taşıyamadığı klasörler bile oluyor, o yüzden alternatifler hâlâ önemli.

skynet

Üye
Dosyalar uygulaması çok işlevsel değil ve bazen yetersiz kalıyor. Dosya taşıyamadığı klasörler bile oluyor, o yüzden alternatifler hâlâ önemli.
Aynen ama işte buda hızlı diye kullanıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: beats
ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
arkadaşlar bi sorunum var aslında var olan sorunumdu bu sefer baska seyşer olmaya basladı söyle amlatayım..
1520 telfonum var telefon renkleri titriyor yukarı asağı yapınca ama her zman olmuyor bayramda sık sık olmaya baslamıştı
sonrası bu günelrde kendi kedne reset atıyor durduk yere
gece telefonu kendiliğine bıraktım saj yüzde 86 filandı sabah bi baktım sarj bitmek üzere ikazı veriyor ve telefonun arkaşı aşırı derece sıcaktı kapattım bi süre öyle durdu arada çok sıcak olmaktadır yarın yada bir güne telefonu servise vermeyi düşünüyorum ne demeliyim verirsem garint veririm herhal

luckysleven

luckysleven

Üye
arkadaşlar bi sorunum var aslında var olan sorunumdu bu sefer baska seyşer olmaya basladı söyle amlatayım..
1520 telfonum var telefon renkleri titriyor yukarı asağı yapınca ama her zman olmuyor bayramda sık sık olmaya baslamıştı
sonrası bu günelrde kendi kedne reset atıyor durduk yere
gece telefonu kendiliğine bıraktım saj yüzde 86 filandı sabah bi baktım sarj bitmek üzere ikazı veriyor ve telefonun arkaşı aşırı derece sıcaktı kapattım bi süre öyle durdu arada çok sıcak olmaktadır yarın yada bir güne telefonu servise vermeyi düşünüyorum ne demeliyim verirsem garint veririm herhal

Renklerin titremesini teknik olarak soyle anlatayim ekranin yenileme hizi ekrana uyguladigin hareket hizina yetismiyor buda yazi yada renklerde titremeye neden oluyor. Bu sorunu coook uzun sure arastirdim en sonunda xda da birinin aciklamasini okudum da oradan biliyorum.

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
Renklerin titremesini teknik olarak soyle anlatayim ekranin yenileme hizi ekrana uyguladigin hareket hizina yetismiyor buda yazi yada renklerde titremeye neden oluyor. Bu sorunu coook uzun sure arastirdim en sonunda xda da birinin aciklamasini okudum da oradan biliyorum.
e peki ne yapmak lazım

luckysleven

luckysleven

Üye
e peki ne yapmak lazım

Hic birsey yapamazsin cunku bu bir sorun degil yada bozuk olan birsey yok.. 10 tane telefon kullandiysam 8inde vardi bu titreme o yuzden arastirdim bu olayi : ) hatta cogu kisi fark etmez bile o yuzden anlatamazsin ne demek istedigini hatta telefonun bozuk derler bende yok derler halbuki bu titreme cogu cihazda var. Hatta ve hatta ozellikle uygulama ekranini yukari asagi yaptiginda yada ekrani saga sola cektiginde uygulama ikonlarinda olur titreme.. Mesela 520,720,925,1020 ve suanda kullandigim 1320 de cok hafif olmak uzere titreme var.Kullandigim android cihazlarda bu sorunu kullandigim launcherin gecis animasyon hizini max. hiza cikararak hallediyordum ama wp de yok boyle bisey ne yazikki : )

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
Hic birsey yapamazsin cunku bu bir sorun degil yada bozuk olan birsey yok.. 10 tane telefon kullandiysam 8inde vardi bu titreme o yuzden arastirdim bu olayi : ) hatta cogu kisi fark etmez bile o yuzden anlatamazsin ne demek istedigini hatta telefonun bozuk derler bende yok derler halbuki bu titreme cogu cihazda var. Hatta ve hatta ozellikle uygulama ekranini yukari asagi yaptiginda yada ekrani saga sola cektiginde uygulama ikonlarinda olur titreme.. Mesela 520,720,925,1020 ve suanda kullandigim 1320 de cok hafif olmak uzere titreme var.Kullandigim android cihazlarda bu sorunu kullandigim launcherin gecis animasyon hizini max. hiza cikararak hallediyordum ama wp de yok boyle bisey ne yazikki : )
o zman telefonu servise gerek yok boşa zman kaybı

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
barannn79

barannn79

Üye
Bluetooth ile aldığım .rar dosyasının kaydolduğu yer gorunmuyor dosyalarım uygulamasında. Dosyayı bulamıyorum

hironakamura

hironakamura

Üye
arkadaşlar merhaba,

son zamanlarda telefonumda (htc 8x) karşılaştığım bir sorunla ilgili fikirlerinizi almak istiyorum. belki sizlerin de başına gelmiştir.

şimdi son bir kaç gündür telefonum wifi bağlantısı kuruyor fakat bağlı olduğu halde hiç bir siteye, uygulamaya bağlanmıyor. mobil veride sıkıntı yok, bildirimler geliyor. ama wifi de bağlantı bile yok, bazen bağlanıyor kafasına göre o da kısa sürüyor.

görüşlerinizi bekliyorum. :)

kendir52

kendir52

Üye
Mesajlaşırken ya da bezen birden ekran büyüyor zoomlamiş gıbı nedır acaba kapatıp açınca duzeldı 625 telım ?

bsavr

bsavr

Üye
Beyler yürümeye başlıycam ancak kaç km,kaç saat yürüdüğümü söliycek bi uygulama bulamadım varmı bildiğiniz ?

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici

0MG90

0MG90

Üye
Varsa Nike+ Running

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Beyler yürümeye başlıycam ancak kaç km,kaç saat yürüdüğümü söliycek bi uygulama bulamadım varmı bildiğiniz ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
hepsi var harita üzerinde nerde gezdiğiniz günlük yemek yemeler kaloriler falan hatta bölge abd dilde abd yapınca farklı bir kaç şey daha çıkıyor spor hareketleri hepsi var bunda, en iyisi bu hepsini içeriyor bence

m542tf

m542tf

Üye
hepsi var harita üzerinde nerde gezdiğiniz günlük yemek yemeler kaloriler falan hatta bölge abd dilde abd yapınca farklı bir kaç şey daha çıkıyor spor hareketleri hepsi var bunda, en iyisi bu hepsini içeriyor bence
uygulamayı kullanıyorsanız araç ile yolculuk esnasında adımsayarı açıp bakabilir misiniz yolculuk esnasında adımsayar çalışıyormu. Yani adım atmadığınız halde adım atmış gibi sayaç işliyor mı?

Üst Alt