İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Usengecligimden aslinda yani eyer kararli surume gectigimde kesin duzelecegini bilsem hemen donerim : ) ama biraz daha bekleyeyim belki duzelir diye diye bu hale geldi artik kararliya donmek gerek sanirim

Hocam bana bir link vermistin ya o linki bir daha verirmisin
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve luckysleven

toprak00

toprak00

Üye
arkadaşlar bnde lumia 925 var GDR1 yuklemek istiyorum ama ..yazılım güncelleme de denedım bi şey çıkmadı. Bunun yuklemenın başka yolu varmı acaba ..?
bu konuda bilgisi olan yok mu arkadaşlar..

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bu konuda bilgisi olan yok mu arkadaşlar..
bu uygulama kurulu ve hsabınız açık mı eğer bu şekilde hata veriyorsa uygulamayı silip tekrar oturum açıp dneeyin bunlar kurulu değilse kurmanız gerekiyor

Lily Allen

Lily Allen

Üye
Çoğunlukla kullandığınız sayfaları Sık kullanılanlara ekleyin ya da WP8.1 Lumia Cyan sürümünü kullanıyorsanız bir önceki sayfaya geçmek için ekranı soldan sağa, ileri sayfaya geçmek için sağdan sola doğru parmağınızla sürükleyin.

Anladım hocam teşekkürler. Evet cyan kullanıyorum . Geri değilde ekranı sağa çekip geri gitmeyi deneyelim bakalım inş sıkıntı çıkmaz eskisi gibi ')

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
ben gdr1'i yükledim ama sadece yavaşlamadan ve oyunlardan atmadan başka bi fark göremedim :D eskiden hiç çıkmazdı sürdürülüyor yazısı :(

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Arkadaşlar telefonum Lumia 920 ve şarj berbat illallah ettirdi yani. Kalibrasyon da işe yaramıyor. GDR1 kurulu Cyan la birlikte. Ayrıca 3-4 saat olmasına rağmen son şarjdan geçen süre 1 saatten az kalan 1 saatten az diyor. Sizlerde nasıl bu durum?Ayrıca birde mesela mesajdan geriye basıp çıktım ama arkada hep açık kalıyor. Mesajlar bölümünden bir daha açtığımda o da arkaya geçiyor derken arkada aynı mesajlaşma penceresinden 4-5 tane oluyor. Eskiden böyle değildi. Windows tuşuna basınca arkaya alırdı aynı mesaj yerinden falan bir sürü açık kalıyor.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
şarj olayı uzun süre netten bişeyler indirdiği için oluyor.neti kapat pil tasarrufunu aç şarja bırak.tam dolana kadar uğraşma.dolunca çıkar bak şarj durumuna.arkada mesajların açık kalması olayı bende de var.çözüm bulamadım henüz

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Whatsappta gelen resimler fotoğraflarda whatsapp klasörüne değilde diğer resimler klasörüne gidiyor bunu nasıl çözebilirim?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
şarj olayı uzun süre netten bişeyler indirdiği için oluyor.neti kapat pil tasarrufunu aç şarja bırak.tam dolana kadar uğraşma.dolunca çıkar bak şarj durumuna.arkada mesajların açık kalması olayı bende de var.çözüm bulamadım henüz
Ah WP8.0 daki şarj ve kalite ah neredesin..Sadece cyan deneyeceğim birde gdr1 siz

toprak00

toprak00

Üye
bu uygulama kurulu ve hsabınız açık mı eğer bu şekilde hata veriyorsa uygulamayı silip tekrar oturum açıp dneeyin bunlar kurulu değilse kurmanız gerekiyor
oturum açtıktan sonra yazılım güncelleme ye gelen anyı kabul edeyim demi
ama bn beta surumu yuklemıyexem ki bmde 8.1 chan yuklu zahten sadece GDR 1 nasıl yuklecem

beats

beats

Üye
oturum açtıktan sonra yazılım güncelleme ye gelen anyı kabul edeyim demi
ama bn beta surumu yuklemıyexem ki bmde 8.1 chan yuklu zahten sadece GDR 1 nasıl yuklecem
Yöntem sabit değişmiyor, konu eski olduğu için öyle geldi sanırım hangi versiyonda olduğun önemli değil. Ön izleme sürümünü sadece o şekilde yükleyebiliyoruz.

toprak00

toprak00

Üye
Yöntem sabit değişmiyor, konu eski olduğu için öyle geldi sanırım hangi versiyonda olduğun önemli değil. Ön izleme sürümünü sadece o şekilde yükleyebiliyoruz.
Preview For Developers Microsoft hesabına girdim yazılım guncellemeyi kontrol ettim gelmiş bi yazılım gelen yazılım GDR 1 olmalı demi

beats

beats

Üye
Preview For Developers Microsoft hesabına girdim yazılım guncellemeyi kontrol ettim gelmiş bi yazılım gelen yazılım GDR 1 olmalı demi
Güncelleme ekranında üç ayrı yazılım sürümü olacak, gördüyseniz GDR1 gelmiştir.

• Beğen
Tepkiler: Toprak47
luckysleven

luckysleven

Üye
Beyler recovery ile kararli surume dondum de az once sim hatasi Verdi yani telefon Simi gormedi kapat ac yapinca duzeldi nedir bunum sebebi ?

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Beyler recovery ile kararli surume dondum de az once sim hatasi Verdi yani telefon Simi gormedi kapat ac yapinca duzeldi nedir bunum sebebi ?

O sorun bende de olmuştu güncellemeler tamamlanınca düzeldi ekstra-bilgi ve şebeke güncellemesinden kaynaklı olabilir

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
dawid

dawid

Üye
arkadaşlar merhaba bi sorunum ortaya çıktı daha önce yoktu arama yaptıktan sonra ekranda solma oluyor daha önce birileri yazmıştı bunu nasıl çözüyoruz tel l920 8.1 cyan gdr1 yüklü yardım edebilirseniz sevinirim

luckysleven

luckysleven

Üye
arkadaşlar merhaba bi sorunum ortaya çıktı daha önce yoktu arama yaptıktan sonra ekranda solma oluyor daha önce birileri yazmıştı bunu nasıl çözüyoruz tel l920 8.1 cyan gdr1 yüklü yardım edebilirseniz sevinirim

8.1 den sonra otomatik parlaklikta gunes altina cikinca parlaklik zirve yapiyor ve ekran soluk gozukuyor acaba sendede boyle olmus olabilirmi

dawid

dawid

Üye
evet güneş ten sanırım ama sorun buysa herkeste olmalı galiba başka kimsede yok

Üst Alt