az önce telefonu sıfırladım açılış ekranında oturum açma ekranına bir türlü bağlanamadı dolayısıyla yedekleri yükleyemedim tekrarmı sıfırlamam lazım yedekleri yüklemek için yardımcı olursanız sevinirim
Bu müzik çalara albüm kapağı eklenen uygulama neydi acaba bilen var mı?
Ben player istemiyorum ya xbox müzik de kapakları getirsin yeter vardı öyle bişey amaBanada oldu aynisi tus kilidini kapatip actim duzeldi ama 5 dakika falan bekledim
Media player diye bir uygulama var arayuz falan harika dedigin album kapagi olayida var ama sarkiyi ileri geri alma yok : )

akıllı veride tarih ayarı olarak bu günü gösterin ve şuanki kalan miktarıda kota olarak gösterdiğinizde sorununuz çözülürArkadaşlar bu akıllı verideki kullanımımı sıfırlamanın bir yolu var mı? Paketimle paralel gitmiyor. 300 MB civarında bir kayma var. Onu düzeltmek istiyorum da
Abi bide vaktinde Gameloft 1520 kullananlara falan hediye oyunlar vermişti. Şimdi onları indiremiyorum. Ne yapmam gerek? @papakudioflu @bulutsuzgece satın alma geçmişimden bakıyorum. Bu uygulama artık yayınlanmıyor diyor ama mağazada baktığımda satın al çıkıyor
Bu müzik çalara albüm kapağı eklenen uygulama neydi acaba bilen var mı?
Çünkü 625 ve 1320 cihazlarında kapasitif tuşların ışığı bulunmuyor.Arkadaşlar ben telefonu aldığımdan beri kapasitif tuşların ışıkları yanmıyor. Tamam gündüz yanmaması normal ortam ışıklı ama dikkat ettim geceleri bile yanmıyor. İnternette aradım ama net bir sonuca ulaşamadım. Bu durumun bir çözümü var mı acaba?
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
ya bi sorum olacaktı bende Windows Phone 8.1 beta yuklu ayarlardan yazılım guncellemeyı kontrol ettıgım zaman telefonuz güncel diyo . Telde lumia 925 chan guncellemesi gelmıs herkese ama bana gelmemiş neden acaba ?Gdr 1 ile gelmesi bekleniyor
neyle gönderildiyse gönderildi.
ya bi sorum olacaktı bende Windows Phone 8.1 beta yuklu ayarlardan yazılım guncellemeyı kontrol ettıgım zaman telefonuz güncel diyo . Telde lumia 925 chan guncellemesi gelmıs herkese ama bana gelmemiş neden acaba ?
))))pekı nasıl orjınale dönerim acabaBeta yuklulere henüz gelmedi
ndn nyle gndrdğmle ilglnysn sylsne brz))))
pekı nasıl orjınale dönerim acabaBeta yuklulere henüz gelmedi
ndn nyle gndrdğmle ilglnysn sylsne brz))))
pekı nasıl orjınale dönerim acaba
))))Mesajdaki linklerden programları indirebilirsin.pekı nasıl orjınale dönerim acaba
?Birader şu atleti değiştir artık kaç hafta oldu.
İyi görünmüyor
GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

ne diyon yav ne beyaz atleti ne kiriE beyaz atlet daha ne olsun.leş gibi oldu
GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
peki hangı proglamı indiriyım ..Mesajdaki linklerden programları indirebilirsin.
Haber - WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (04.08.2014) | Sayfa 58 - MaxiCep